Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2011 20:16
sonca80

XXX.XXX.8.54

Dobrý den,

Prosím Vás o názor čím je lepší krmit AST granulema pro střední(kam patři)nebo kůli hmotnosti a zátěži na kluby granulema pro velká plemena....
Zajímá mě to zda by mu třeba dranulky pro vel.plem,třeba nějak neublížilo..např přerostlost...
Ptám se z důvodů nározu veta...ptala jsem se dvou a po každé jiný názor
předem moc děkujismajlík

15.8.2011 20:43
astlolita

XXX.XXX.166.5

sonca80 napsal(a):

Dobrý den,

Prosím Vás o názor čím je lepší krmit AST granulema pro střední(kam patři)nebo kůli hmotnosti a zátěži na kluby granulema pro velká plemena....
Zajímá mě to zda by mu třeba dranulky pro vel.plem,třeba nějak neublížilo..např přerostlost...
předem moc děkujismajlík

Co jsem slyšela i četla já tak do půl roku pro velká a od půl roku pro střední plemena... já krmila každého jinak a a všichni jsou v pohodě

16.8.2011 13:18
sonca80

XXX.XXX.8.54

:-) tak to udělám taky tak a snad se stím nic nezkazí:-)):-)):-)) díky moc

16.8.2011 15:10
dorae

XXX.XXX.13.82

sonca80 napsal(a):

Dobrý den,

předem moc děkujismajlík

Já bych krmila granulema pro střední plemena ono to má svoje opodstatnění,že jsou jedny pro střední a druhé pro velká až obří plemena.Každé plemeno potřebuje ke svému růstu něco jiného a střeďáci nerostou tak dlouho jako třeba obří plemena.Proto je to takto rozděleno aby nedocházelo k růstovým problémům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík