Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2011 16:53
dasacz

XXX.XXX.35.246

Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto druhem rakoviny u rotviků. Máme doma 4 letou , jezdili jsme na chemoterapie, ale rakovina se jí opět vrátila. Prý je to nevyléčitělné. Nemám vůbec tušení jaký je konec, na co bychom se měli připravit, jak rychle jak moc bolestně. Máme malé miminko, tak bych byla ráda alespon trošičku připravená, i když na smrt člena rodiny nikdy nikdo nemůže být připraven., Děkuji moc za odpvědi.

16.8.2011 18:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

Proč se nevyjádříte k tématu o agresivním štěněti?Kromě toho tam píšete že jste měli už rotvíka že máte zkušenosti a tady zas píšete o čtyřletý feně smajlík,to není moc důvěryhodný ty vaše otázky.

16.8.2011 19:23
dasacz

XXX.XXX.35.246

Nemůžu se vyjádřit protože, protože jsem se ještě nesetkala se štěnětem které by bylo agresivní. Doma ted máme rotviky dva, dvě holky, jedna je štěně a druhá 4 roky nemocná, proto jsme si štěně pořídili. šlo mi o to štěně a ne psát celý životná příběh a ted mě napadlo, zda má někdo s touto hroznou nemocí zkušenost. Myslíte si , že si tu něco z dlouhé chvíle vymýšlím????? to tedy opravdu ne. Mějte se

16.8.2011 20:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

dasacz napsal(a):
Nemůžu se vyjádřit protože, protože jsem se ještě nesetkala se štěnětem které by bylo agresivní. Doma ted máme rotviky dva, dvě holky, jedna je štěně a druhá 4 roky nemocná, proto jsme si štěně pořídili. šlo mi o to štěně a ne psát celý životná příběh a ted mě napadlo, zda má někdo s touto hroznou nemocí zkušenost. Myslíte si , že si tu něco z dlouhé chvíle vymýšlím????? to tedy opravdu ne. Mějte se

Tak na tématu o štěněti se pár lidí ozvalo a vy jste zatím nereagovala což jste mohla,třeba upřesnit nějaký věci.Štěně není agresivní,chudák jen neví jak se má chovat což ho máte naučit Vy.
A pořídit si k nemocný čubě štěně je docela vůči nemocný nefér,nemyslíte?Místo aby měla klid tak jí bude otravovat štěně který nejspíš nemá základy socializace.
A co si myslím já nechtějte vědět,bude to lepší :-|.

16.8.2011 21:15
dasacz

XXX.XXX.35.246

Po boji je každý král. :-) Děkuji za odpovězení na moji otázku.

16.8.2011 21:24
astlolita

XXX.XXX.166.5

tancoska napsal(a):
Tak na tématu o štěněti se pár lidí ozvalo a vy jste zatím nereagovala což jste mohla,třeba upřesnit nějaký věci.Štěně není agresivní,chudák jen neví jak se má chovat což ho máte naučit Vy.
A pořídit si k nemocný čubě štěně je docela vůči nemocný nefér,nemyslíte?Místo aby měla klid tak jí bude otravovat štěně který nejspíš nemá základy socializace.
A co si myslím já nechtějte vědět,bude to lepší :-|.

Zrovna od tebe bych nečekala, že se změníš taky v místní supici.... hlavně odsoudit, nakopat a hned je lepší nálada. Co to udělá na druhé straně je jedno.... Co takhle držet se tématu? Myslím, že se nikdo nikde neptal na názor na zadavatelky domácí situaci (kterou ani neznáš, jen si myslíš, že znáš, z nějakého záhadného důvodu....)
Já bohužel nemám zkušenosti ani s jedním, takže neporadím. Ale taky jsem pořizovala štěně k nemocnému psovi a nevidím v tom problém. Dokonce nevidím problém ani v tom, že je každé štěně jiné a vás chování tohohle zaskočilo a nevíte si s tím rady. Jen vám poradím, zajděte s ním k někomu zkušenému, nějakému cvičiteli, nebo lépe k někomu, kdo se zabývá výchovou, ne výcvikem. Tady dostanete za každou snahu o zlepšení svých dovedností pěknou nakládačku.... nic víc.

16.8.2011 21:39
dasacz

XXX.XXX.35.246

Díky moc. to už jsem pochopila taky. Byla mi tato stránka doporučená , ale prý jen pokud mám pevné nervy. Nehodlám se tu obhajovat , někomu svěřovat a vypisovat jak se věci mají.U nás doma je to už tak hodně náročné. Chtěla jsem pouze názory , rady. Hezký večer.

16.8.2011 21:51
kalliope

XXX.XXX.52.54

náš 5 letý pes (taky RTW) měl rakovinu mízních uzlin. Nejdříve se to začalo projevovat tak, že normálně maxi žrout najednou nechtěl žrát, když už tak třetinovou dávku., Tebkrát ale panovala dlouhá vedra (snad 3 týdny v kuse tropy a dusna), takže jsme to přičítali počasí. Když to zpětně hodnotím byl i unavenější (ale taktéž jsme to přičítali na vrub počasí). Každopádně sešup byl pak hodně rychlý, během měsíce a půl zhubnul o polovinu své váhy a pak už zbývala jen injekce. Jen lituji, že jsme to neudělali dřív. Dlouhou dobu na sobě nenechal nic znát, nemoc jako takovou odhalil až rapidní úbytek váhy (a v ten okamžik jsme ho asi měli dát uspat). Každopádně jedinou radu, kterou teď mohu dát (protože u tohoto typu rakoviny je postup nemoci strašně rychlý, kor u psa) je, nečekejte až situace bude vyhrocená a nechte čubinku odejít v klidu a pohodě, nikoli stresech a bolesti. Hodně štěstí ....

16.8.2011 22:16
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Zrovna od tebe bych nečekala, že se změníš taky v místní supici.... hlavně odsoudit, nakopat a hned je lepší nálada. Co to udělá na druhé straně je jedno.... Co takhle držet se tématu? Myslím, že se nikdo nikde neptal na názor na zadavatelky domácí situaci (kterou ani neznáš, jen si myslíš, že znáš, z nějakého záhadného důvodu....)
Já bohužel nemám zkušenosti ani s jedním, takže neporadím. Ale taky jsem pořizovala štěně k nemocnému psovi a nevidím v tom problém. Dokonce nevidím problém ani v tom, že je každé štěně jiné a vás chování tohohle zaskočilo a nevíte si s tím rady. Jen vám poradím, zajděte s ním k někomu zkušenému, nějakému cvičiteli, nebo lépe k někomu, kdo se zabývá výchovou, ne výcvikem. Tady dostanete za každou snahu o zlepšení svých dovedností pěknou nakládačku.... nic víc.

V jakou supici?Nikoho neurážim,píšu slušně.Nebo máš pocit že reaguju tak jako někteří na tebe?Zadavatelka se ptala na radu ohledně štěněte,vůbec nepokračuje v diskuzi,že by se k něčemu vyjádřila nebo něco upřesnila.Pak se tu ptá na další problém.S tím sice zkušenost nemám ale k nemocnýmu psovi kterej nejspíš umírá bych štěně nepořídila,víš o tom že to pes cejtí že umírá a příjde si už odepsanej když tam má novýho náhradníka?Pokud vím tak tvůj pes neumírá,má jen nevyléčitelnou nemoc.A jak píšeš hlavně odsoudit, nakopat a hned je lepší nálada tak to mě neznáš ;-),mohla jsem to napsat hnusně což jsem neudělala.

16.8.2011 22:26
dasacz

XXX.XXX.35.246

Ano v diskuzi jsem nepokračovala, protože jsem na to bohužel neměla čas, vedle štěnátka které tu vychováváme, chodíme na procházky a starám se o domácnost a druhou fenečku, a kocoura, k tomu všemu máme 5 měsíční miminko,víme? Nejsem ten typ co tu vysedává a vyčkává na jedinou odpověď. Chtěla jsem si večer v klidu přečíst jaké jsou rady co se štěnátkem a jaké jsou zkušenosti s nemocnou. Naše fenka je naprosto v pohodě, tento typ rakoviny nebolí, necítí to. Chová se naprosto stejně, ale co ti tu budu povídat, situaci tu vůbec neznáš, proto si nemyslím, že je na míste soudit. Na to jsem se hlavně vůbec neptala. jednou jsme se tak rozhodli, nepotřebuju chytré řeči co sme měli a neměli udělat. Na takové řeči bych řekla je docela pozdě. Zbytečný tvůj čas!!!

17.8.2011 12:15
dasacz

XXX.XXX.35.246

My to právě odchytli uplně náhodou celkem brzo, proto jsme jezdili na chemoterapie, celých 5 měsíců. Ted se to ale vrátilo, je to tedy jak na houpačce, jednou má krk dvakrát tak veliký a druhý den, po prednisonu, zase vůbec nic. Vůbec právě nevím co čekat, na co se připravit. Ale asi hlavní průser bude až přestane jíst. Je potřeba hodně síly na to klidné odejetí, pfuj vůbec na to nechci pomyslet. Nevím jak to zvládnu. :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík