Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2011 13:27
martinaasamuel

XXX.XXX.166.138

Je hodně skupin lidí, kteří se scházejí, aby se jejich psí kamarádi spolu vydováděli. Já bych měla veliký zájem vytvořit skupinu lidí, kteří by se scházeli za stejným účelem. Mám 5-ti měsíčního,neslyšícího fr.buldočka, který by si rád našel nové kamarády :) Hledáme lidičky z Brna a okolí:) Díky za odpovědi, Martina Samuel..

17.10.2011 19:56
rachel

XXX.XXX.60.145

martinaasamuel napsal(a):
Je hodně skupin lidí, kteří se scházejí, aby se jejich psí kamarádi spolu vydováděli. Já bych měla veliký zájem vytvořit skupinu lidí, kteří by se scházeli za stejným účelem. Mám 5-ti měsíčního,neslyšícího fr.buldočka, který by si rád našel nové kamarády :) Hledáme lidičky z Brna a okolí:) Díky za odpovědi, Martina Samuel..

Neslyšící pejsek si nemůže hrát se slyšícíma???

17.10.2011 21:04
martinaasamuel

XXX.XXX.220.7

Právě, že jsem psala, že bych se ráda seznámila s lidma, kteří mají pejska, A kteří mají zájem scházet se.. je jedno, jestli pes slyší nebo ne..

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2011 12:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejsem sice z Brna, ale i v Brně, tak jako ve všech městech jsou venčící místa, kde se scházejí lidé z nejbližšího okolí. Většinou na okraji, za okrajovými sídlišti ( znám to na Lesné za Majdalenkama). Asi nejlepší by bylo zajít tam, kam to máte nejblíž a dohodnout se o začlenění pejska do místní party, tedy smečky :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík