Už je to tu zase. Psí virozy, mající na svědomí průjem, zvracení...Každé jaro a podzim se to tady v Praze objeví. Po včerejším návratu z práce, kdy jsem našla celý doslova "zesraný" byt jsem se zařekla, že psa do města už nikdy. Je tu prostě tak šílená koncentrace psů, že se tomu člověk nevyhne. Pes trpí hladovkou, já trpím za něj ještě víc a celý je to na zbláznění:-( Objevují se tyhle problémy i jinde,než jen v Praze?
markemic
napsal(a):
Už je to tu zase. Psí virozy, mající na svědomí průjem, zvracení...Každé jaro a podzim se to tady v Praze objeví. Po včerejším návratu z práce, kdy jsem našla celý doslova "zesraný" byt jsem se zařekla, že psa do města už nikdy. Je tu prostě tak šílená koncentrace psů, že se tomu člověk nevyhne. Pes trpí hladovkou, já trpím za něj ještě víc a celý je to na zbláznění:-( Objevují se tyhle problémy i jinde,než jen v Praze?
Já jsem ze šestky a ťuk ťuk, žádné podobné problémy, zatím. Chodíme do Hvězdy a do Šárky, potkáváme hodně psů, takže je to asi o náhodě.
No jo, hlavně o náhodě, to stačí, aby si někde ňuchnul a už to jede..Nejhorší je, že to přijde bez varování, ráno byl v pohodě, pevný bobek a odpoledne jsem přišla do totálně zesraného bytu...Třeba se to nevyskytuje všude, ale tady na Vinohradech je to pravidelný na jaře a podzim...Veti tvrdí, že je to "normální" při takové koncentraci psů na malé ploše...
Mati, děkuju moc, já už na netu něco hledala, ale radši půjdu do něčeho doporučeného:-) Díky:-) Včera už byl Tekouš lepší, noc už byla klidná, dneska ráno už dostal maličko granulek, tak uvidíme odpoledne. Snad už to bude v pořádku. Trpím při tom nehorázně, když má moje zvíře problém..:-(
markemic
napsal(a):
Nám se to zatím vyhýbá (Plzeň), ale dobře znám co to je, když člověk přijde z práce domů a tam na něj čeká zadělanej byt, nablito, nakaděno... a navíc ještě psí neštěstí s neskutečně smutným výrazem - jako by říkal "Nechtěl jsem, ale co jsem tu měl sám dělat?!"
To se na ně člověk ani nemůže zlobit.
Přesně tak, co má ten chudák dělat, když nemůže vyběhnout nikam na zahradu:-( Taky, když jsem otevřela dveře, tak hned vyběhl na chodbu pryč od toho všeho, jak mu to bylo samotnýmu nepříjemný...Nechápu lidi, co za to psa zbijou, nebo seřvou, asi se absolutně nedokážou vžít do kůže toho zvířete:-( Už jsme naštěstí v pořádku, ale nejradši bych to neviděla vůbec, tyhle psí svinstva! To lidi na vesnicích a samotách neznají...
Uživatel s deaktivovaným účtem

no čuba to měla je to 14 dní ,od ní to chytil pes ,když se z toho dostali oba začlo to u psa včera večer nanovo , naštěstí nechápu jak ale udrží to večer když sem přišla z práce vylít že by mě podrazil nohy dosedl a už do stříkalo ,chudáci . máme to skoro každý podzim je to hrozný protože těch psů je ve městech fakt moc a chytají to jeden od druhýho. pes má k tomu vždycky ještě zánět v krku je na to citlivej. ted vypil mísu čaje a chrní snad to přejde bez veta protože antibiotika dobral před týdnem.je to hrozný už aby začal mráz a bude pokoj tohle počasí je na to nejhorší. kdyby měl někdo recept na něco co na to pomáhá tak sem s tím budem rádi
Jako přes kopírák:-D každý podzim a nezřídka i jaro to chytnem. Ono se tomu ani moc vyhnout nedá, když je to všude...Jako virozy a chřipky mezi lidma, člověk se může snažit jak chce, brát vitaminy, oblíkat se pořádně a stejně to někde chytne(dříve či později). Je to hnus. Zkusím nějakou tu podporu imunity pro psíka, ale moc tomu nevěřím:-( ale tak zkusit se má všechno(co by mu mohlo pomoct). Tak hlavně ať se toho zbaví i ty Tvé chuděry! Nám naprosto úžasně zabírá ATTAPECTIN, pokaždé pejsovi pomůže, už jsem si objednávala další dávku do zásoby. Tak jestli můžu poradit, tak s tímhle mám výbornou zkušenost:-)

markemic
napsal(a):
Jako přes kopírák:-D každý podzim a nezřídka i jaro to chytnem. Ono se tomu ani moc vyhnout nedá, když je to všude...Jako virozy a chřipky mezi lidma, člověk se může snažit jak chce, brát vitaminy, oblíkat se pořádně a stejně to někde chytne(dříve či později). Je to hnus. Zkusím nějakou tu podporu imunity pro psíka, ale moc tomu nevěřím:-( ale tak zkusit se má všechno(co by mu mohlo pomoct). Tak hlavně ať se toho zbaví i ty Tvé chuděry! Nám naprosto úžasně zabírá ATTAPECTIN, pokaždé pejsovi pomůže, už jsem si objednávala další dávku do zásoby. Tak jestli můžu poradit, tak s tímhle mám výbornou zkušenost:-)
děkuju ,vyzkoušíme to. aspoň jste mě uklidnili že v tom nejsme samy ,protože dle některých příbuzných mám rozmazlený a choulostivý psy
Mě už taky začínalo připadat, dle odpovědí tady, že je problém v mém psovi...Ale je to prostě fakt, že se to každoročně v tomhle období objeví a nic s tím nenaděláme.Zkuste, nám to zabírá naprosto bezpečně a rychle.Kdysi mi to prodal veterinář právě na tyhle stavy a já už to mám doma vždycky v zásobě:-)
Hale, já žila v Praze 25 let, na Jižňáku a v Nuslích. Moji psi nikdy nic. Ale já bych spíš řekla, že je tohle problém citlivějších zažívání. Myslím, že třeba psi, co nejsou výhradně na granulích tohle nemaj skoro vůbec. Krmila jsme granclema, ale psi dostávali i zeleninu a syrové kosti. teď už BARFuju úplně.
Já bych šla taky cestou posílení střevní mikroflory, jakýkoli, i lidský preparáty s probitikama, nebo aktimely a živý jogurty. taky je skvělá červená řepa, vývar z lněných semínek, ten sliz,... Fakt mám teď šestýho psa a nikdy nic. Samozřejmě mám asi i štěstí na jedince,ale podle mě to "zhýčkání" 100% čisté a vyvážené stravy udělá pak to, že každej virůsek, bacílek a bakterie jsou hned všemocní.

to si nemyslím ,mí psi nejsou jen na granulích ,prakticky žerou všechno granulema počínaje a třeba zbytkem omáčky od oběda konče,starýmu psovi se to vráží hodně do krku ,asi i vím proč ,než sem si ho vzala nějaký dobrák co ho měl přede mnou ho jako štěně rval na stahováku a psovi se vůbec nemůže dát normální obojek ,dusí ho to , má nějak poškozenou tu trubici ,ale nevím čím mu prospět ,tentokrát se mu to vrazilo i do průjmu ,jinak spíš zvrací,čubině se 8 měsíců tak to měla prvně ,měla průjem. jinak z prahy nejsme ale z kladna ale to je asi všade stejný.
Ach jo, jak jsem psala že jsem ze Žižkova a nikdy nic, tak dneska od dvou hodin ráno lítáme ven a čuríz "kadí" vodu :((( nic jiného než chřipka mě nenapadá..co tedka? dieta je jasná, nějaký prášek-???
napsal(a):
to si nemyslím ,mí psi nejsou jen na granulích ,prakticky žerou všechno granulema počínaje a třeba zbytkem omáčky od oběda konče,starýmu psovi se to vráží hodně do krku ,asi i vím proč ,než sem si ho vzala nějaký dobrák co ho měl přede mnou ho jako štěně rval na stahováku a psovi se vůbec nemůže dát normální obojek ,dusí ho to , má nějak poškozenou tu trubici ,ale nevím čím mu prospět ,tentokrát se mu to vrazilo i do průjmu ,jinak spíš zvrací,čubině se 8 měsíců tak to měla prvně ,měla průjem. jinak z prahy nejsme ale z kladna ale to je asi všade stejný.
Víš, tu omáčku zrovna neberu. Psovi se zvyšuje PH v žaludku po syrovém mase, a to pH likviduje ty patogeny.
lucietka
napsal(a):
Ach jo, jak jsem psala že jsem ze Žižkova a nikdy nic, tak dneska od dvou hodin ráno lítáme ven a čuríz "kadí" vodu :((( nic jiného než chřipka mě nenapadá..co tedka? dieta je jasná, nějaký prášek-???
na lačno 1-2 dny, pak postupně rozvařit rejži a pod. Podávat můžeš smectu. Jestli na flata, tak 3 x denně jeden sáček
lucietka
napsal(a):
Doporučuju ATTAPECTIN, už jsem ho popisovala výše. Nechat bez jídla alespoň dva dny. Můj pesan byl už druhý den s tímto přípravkem společně s dvoudenní hladovkou lepší. Držím palce, není to žádná slast pro psíka ani pro páníka..
skotomilka
napsal(a):
Hale, já žila v Praze 25 let, na Jižňáku a v Nuslích. Moji psi nikdy nic. Ale já bych spíš řekla, že je tohle problém citlivějších zažívání. Myslím, že třeba psi, co nejsou výhradně na granulích tohle nemaj skoro vůbec. Krmila jsme granclema, ale psi dostávali i zeleninu a syrové kosti. teď už BARFuju úplně.
Já bych šla taky cestou posílení střevní mikroflory, jakýkoli, i lidský preparáty s probitikama, nebo aktimely a živý jogurty. taky je skvělá červená řepa, vývar z lněných semínek, ten sliz,... Fakt mám teď šestýho psa a nikdy nic. Samozřejmě mám asi i štěstí na jedince,ale podle mě to "zhýčkání" 100% čisté a vyvážené stravy udělá pak to, že každej virůsek, bacílek a bakterie jsou hned všemocní.
Můj pesan taky rozhodně není jen na granulích, syrové maso dostává částo:-)
Můj pes tím nikdy netrpěl (ani na Vinohradech) a je naopak dost odolný, ale teď taky jede. Krmím masem, tak jsem první den myslela, že mu jen něco nesedlo, dostal smectu a hladovku. Včera jsem nakrmila normálně a dneska jsem půl hodiny drhla koberec
A to bydlíme v Komořanech u lesa a psa naživo prakticky nepotkáváme.. Ještěže je před námi víkend, snad se srovná.
jazzinka
napsal(a):
Můj pes tím nikdy netrpěl (ani na Vinohradech) a je naopak dost odolný, ale teď taky jede. Krmím masem, tak jsem první den myslela, že mu jen něco nesedlo, dostal smectu a hladovku. Včera jsem nakrmila normálně a dneska jsem půl hodiny drhla koberec
A to bydlíme v Komořanech u lesa a psa naživo prakticky nepotkáváme.. Ještěže je před námi víkend, snad se srovná.
No koukám, že se to pěkně rozjíždí...Je to šílený.
Tak hlavně ať je psíkovi už lépe!
Tak u nás ze Žižkova jak jsem psala - tak nejhorší to bylo tu noc, jak jsem s ní lítala ven, další den byla hladovka, v sobotu postupně maso s rýží..no má to ještě trošku průjmovitý, ale už to není taková síla jako první noc..tak snad už je dobře a asi to nebyla přímo psí chřipka ale nějaká infekč.viroza