Nezavřou hubu a nezavřou 75 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2012 14:43
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Mati, to je bezva život pořád v akci a že vám to slušánkuje :-)) Ten nečas mě taky netěší, vždycky když si umyju vlasy, zmoknu :-( Ale věřím, že bude líp, ve všem. Jedeme s Guliverem mezi lid kupovat psí kost :-)

12.6.2012 15:06
mata

XXX.XXX.80.144

Hani přesně, též nedělám nic jinýho, než že si myju škeblu, aby mi za pár minut zas zmokla a mohla sem si to hezky zopáknout :-) Spotřeba ne zrovna levných šamponů mi silně vzrostla smajlík :-)
:-) děkujem za pochvalu, rozpadající Řvousence to též vyřídím :-) :-)
Jen hezky nakupujte, ať si Gulíšek pošmákne smajlík

Rvousenkovitý truck driver :-)

12.6.2012 15:40
rude

XXX.XXX.13.149

Mati to já musela ručičkama, protože Indy si odmítal brát dort, když tam byla Matilda - ségra... on je tak vychovaný i od Hagiho, že cizím do misky neleze, takže když jsem to vzala do ruky, že je to moje tak si blíznul, ale jak jsem to položila na zem, šel od toho.. vzláštní, u takové pažravé zlodějské povahy jako on, nám se ale nestydí ukrást řízek z talíře, když se na vteřinu otočíme... smajlík :-) takže sem mu vždy prstem nabrala a on to slízal... být tam sám, tak ho vůbec nemusím přemlouvat :-)

jinak Indy už odmítá sežat i slepici, táta jednu klepnul a představte si, že to zas nechce !!! hnusný semletiny z vetamixu žere jak utrženej, ale domácí slípka poctivě živená mu nevoní... to stehno - vařený ! tahá po zahradě už dva dny a vždy k němu čuchne, vezmu do tlamy, vteřinu žužlá, vyflusne a odejde... chápe to někdo? smajlík

to jste měli super akci... je vidět, že jste si to užili :-) :-)

12.6.2012 15:41
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj všem.... Prácéé mooooc!
Jinak Guliver se mění před očima a muchlala bych ho je ho vidim. Takovej bobenes, hrudníkatej buclíkatej! Je krásnej. A nejlepší je ta ,,vlnka,, na nosééésmajlík

Peti dodatečně přejeme zdravíčko a opět zdravíčko!!!! Bomba nápad s těma slintákama, jen pořád nějak přemýšlím kdo se s tím dělal:-) By mě mohlo!

Mati, truck show je parádní - zrovna na tu dalších chystám grafiku a letákysmajlík Takže se tam nejspíš taky ukážem.

A Gaba a Amir jsou v pořádku, dělaj lumpárny a maj se dobře.

12.6.2012 15:47
rude

XXX.XXX.13.149

díky vyřídím mu gratulace :-)

Sabi ten Indyho modrý dělala tchýně - je švadlena, ten růžový je koupený od slovenské chovatelky. lidi od fundláků jsou různě cáklý... hodně zahraničních lidí na tom ulítává, vyšívá psům bryndoše s různými motivy... ale silueta NF je podle mě nejlepší :-)

dělaj lumpárny..? tak to se maj dobře :-)
jinak taky mě fascionuje ta Guliverova vráska na čumáku :-) přijde mi z fotek, že ji měl i největší, nebo ne Hani?

12.6.2012 15:58
mata

XXX.XXX.80.144

To je teda zvláštní s tím Indym, že nechce papat z jedné misky smajlík Jak píšeš, asi mu lepší holt chutná kradený no smajlík Věřím, že kdybyste mu tu slépku nedali, ale ulovil si ji sám, má ju snězenou natotata smajlík Mělas ji po uvaření narafičit na stole, jakože je vaše a ne jeho, a viděla bys, jak by rychle zmizla smajlík
Hihi, ty bryndáky jsou fakt boží a co by majitelé fundlů byli blázni, mně to přijde vcelku v normálu ještě :-)
No Peti, ty akce jsou sice fajný, ale když je toho všeho už moc, že čék doma nestačí pomale ani nakrmit psy, natož sebe, tak to už taky není tak úžasný :-| Páč do toho místo chvilky klidu se začnou sejřit věci stylu: polámaná klika u Stralise, prchající voda v Citrím, pomoc kámošovi s motorkou, autem, svařováním kde čeho.... atd. atp. A to už pak je moc. A taky to počasí mě štve, ptž se v tom blbě fotí, nemluvě o tom, že se o foťák bojím, a tak má svou spešl "pláštěnku"..... prostě víš jak. Ale co už, su tvor přizpůsobivý smajlík

Sabi to je fajný, že jsou kucí v pořádku, tak ať jim to vydrží :-)
Ta vráska na čumáčku Gulíška roste s ním, jednou to obří vráska na obřím čumáčku :-)

12.6.2012 17:05
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi na jakou další Truckshow? Tu naši asi ne, páč to si kluci - kámoši dělají všecko sami skoro, a s detailama jim pomáhá další kámoš, grafik :-)
Ale ono těch truckshow po ČR je hafo během roku, nejhezčí bývá v Mostě, americká :-) Já se těším zas na sraz amerických aut, hlavně aby ZASE nepršelo smajlík

Vařím na 20-ti stavech.... Peti vidíš to, o tom mase na červené cibuli se strouhaným sýrem sem ti psala? smajlík Normoš si koupíš jakýkoliv maso, co máš ráda, nakrájíš na silnější plátky, dle potřeby můžeš a nemusíš lehce naklepat. Vezmeš pekáček ( je třeba mít pokličku, nebo to zadělat alobalem ), dáš tam trošku vody, pak tam naskládáš plátky masa, můžeš aj na sebe, je to fuk, dáš tam pár lžiček hořčice dle chuti, ne kremžské!, koření dle chuti - zázvor, trošku pepře, majoránky, tymiánu, kmínu atd. atp. - soli, a fikneš na to nakrájenou na proužky ( čili velké kusy ) červenou cibulu ( je jemnější a lépe stravitelná, než normoš cibule ) doliješ to vodou, aby vše bylo lehce ponořené ( tže vše bez tuku, z plátků masa já tučný odkrajuju, ale může se tam nechat, jak kdo chce ) a dáš to s víkem, nebo alobalem na 1,5 hodiny péct do trouby na asi tak 210°C. Po hodině a půl to vytáhneš, sundáš víko ( odděláš alobal ), bohatě to zasypeš tunou strouhanýho sýra a dáš bez pokličky péct na dalších 20-30 minut. Tak, aby tam lehce vody á la šťáva zůstalo, ale neplavalo to. Samozřejmě se tam dá přidat smetana, místo části vody, vznikne taková sýrovo-smetanová omáčka, vše dle libosti. Ta hořčice se taky dá dát ve větším množství a když se to zalije smetanou, hnedle máš hořčičnou omáčku, čili se to dá dělat na 20 způsobů :-) No a k tomu jako příloha cokoliv, jak vařené bramb, ty jsou asi nej, tak rýže ( k té hořčičné omáčce třás se hodí ), nebo i těstoviny a nebo jen celozrnné pečivo :-)

Pokud sem to semka už dávala, tak se omlouvám :-)

12.6.2012 20:03
sabina

XXX.XXX.60.81

Maťulko netuším ale něco od firmy scandicar... BUde to ve zlíně teď někdy. Jinak mám pocit že v sobotu je to na slovensku.

A tenhle recept jak píšeš máme vyzkoušenej a je skvělej. Já zbožňuju kotletu na smetaně, takže tohle si taky krásně zalívám smetanou:-)a s tou hořčicou je to báječené!!!

13.6.2012 11:04
mata

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
Maťulko netuším ale něco od firmy scandicar... BUde to ve zlíně teď někdy. Jinak mám pocit že v sobotu je to na slovensku.

A tenhle recept jak píšeš máme vyzkoušenej a je skvělej. Já zbožňuju kotletu na smetaně, takže tohle si taky krásně zalívám smetanou:-)a s tou hořčicou je to báječené!!!

Tak to jo, ptž ve Zlíně to bývá tuším koncem srpna :-) Jestli tam ale pojedem, ještě netuším, je to moc daleko...
Jj je to jídlo mňamkovitý a hlavně se nenašpiní moc nádobí a je to taky lehký ( když se tam nedá ta smetana a tučný maso ), navíc hořčice podporuje trávení a zrychluje metabolismus a mně třás dělá dobře i samotná, pár lžiček, když je mi šoufl od žaludku :-)

Dneska od rána dělám papíry a za chvíli frčíme namontovat a zapojit nové "vuvuzely" do Stralise ( obří houkačky, co jsme koupili ) , pak na akci pomoct kámošovi s jednou jímavou věcí :-), a pak odvést stožáry a stavět...a tááák, tže zas do noci plno a já mám přetíkající koš na prádlo, nevyluxováno, neumytou hlavu.... smajlík No co už.... se to nějak poddá :-)

Jen to počasí mě točí, zas abych sobě i Nikonku navlíkla pláštěnky smajlík A s mokrou hlavou se modlila, abych nedostala rýmičku smajlík Ráno mě Frííí vesele v tom dešti strhl ze stráně ( dobře no, sem vlastně spadla sama, jako vždycky, hrozně šikovná že :-)) ) a já se kutálela a kutálela, ta stráň neměla konce, ale nakonec sem se zastavila rychleji, než by mi bylo milé, neb pod ní rostli borovičky a keříčky a ..... ale dobrý, sem to rozhýbala, nikde nic nekřuplo, modřiny se jakési už zjevují, ale v normálu ( u mne ) a tož valím dál na plnej plyn smajlík No... když mám tak skvělý nápady chodit s FŤR běhat v dešti, dobře mi tak, že? :-)

13.6.2012 11:11
mata

XXX.XXX.80.144

Jo Peti, řeknu ti, že jsem tomu manuálnímu ostření přišla tak na chuť, že tak ostřím na obou objektivech smajlík Sice ta šance, že cosi nezaostřím tak, jak bych chtěla, je velká ( s mou šikovností hooooodně velká ), ale zato zas ty fotky, co klapnou, stojí za to :-) A baví mě to víc, než jen stát a cvakat spoušť při jednom počasí a jednom nastaveným čase a ISU, takhle mám pocit, že pro ten výsledek taky něco udělám, bystří mi to ( hahahaha, přání je otcem myšlenky! :-) ) smysly a rychlost a postřeh a oči.... smajlík, prostě mě to víc baví. Zatím. A dá se s tím líp fotit ( mi amatérsky pijde ) i za úplně hááá počasí a podmínek a světla a drkocání se za jízdy v náklaďáku a tak :-)
Nebýt tebe, neobjevím to kouzlo, tže ještě jednou DÍKY! :-)

13.6.2012 11:22
sabina

XXX.XXX.60.81

Co se Ti poslední dobou děje za nehezké věcismajlíksmajlík Padat takto ze stráně v tomto počasí. No nápad to dobrej, doufám, že si jela alespoň po prdelní straně a využila kochací chvilku.

No netuším kdy to bude, ale bylo tak tak ráz na ráz. Tak sme za práci rádi. Fotečky parádní já takhle v chorvatsku taky fotila letadýlka. Přistávali i odlítali přes tu naši prdel město kam rádi jezdíme..tak je to takové fajn to sledovat. Někdy si až člověk řekne že snad musí drhnout to letadlo o anténu u baráku jak je blízko. Člověk má tendence nato ,,máknout,,:-)

13.6.2012 11:25
sabina

XXX.XXX.60.81

A nevim jestli jsem vám sem dávala tohle. Ráno sme přišly k vodě a hladila pokrytá mlhou a z mlhy pár km opodál tenhle kolos. Tak nám hned bylo jasné, co tam v noci tak šíleně houkalo.

13.6.2012 11:32
sabina

XXX.XXX.60.81

A doufám že vuvuzelky nafotíš. Taky bys mohla nahrát videjko jakej mají parádní zvouček:-)

Já jak opravujem toho Páťe, tak sem se taky tak nějak nadchla pro pár maličkostí. Auto nemá nikde kus černého plastu, všechno šlo do laku, i mřížka, kde sem se pracně lepila s chormovými pásky a přijde mi novej klakson, blikací světýlka ukrýt do masky ( R36 ) koupili sme si oba s chlapem vysílačky - takže Míťo ahoooj už teď smajlík
A takový blbinky, jako led diodkový svícení na spz a taák. Nové kolečka naplněné dusíkem, pro stálost tlaku v pneu, novou anténku chromovou...no baví mě to. Jen mi během toho propadla technická, takže autí ještě pořád stojísmajlík ale už se to blíží ku konci.
Nakonec to půjde ještě na přetěsnění vstřiká a díky tomu, jak mi tehdá jeden odešel, tak se mi vymlátil nějakej vyvažovací blbeček na hřídeli. Straší mě cenou 20tisíc, ale máme kamarády, že:-)
Zatim přihodim foto po laku - ještě je potřeba ho rozleštit...jinak dobré

13.6.2012 11:33
sabina

XXX.XXX.60.81

a po týdnu od lakování moje pracičky zelené až po lokty - nicméně ještě dnes ladím s vozem - zelené nehty:-):-)

13.6.2012 11:39
rude

XXX.XXX.13.149

Mati díky, recept doma někdy zkusím. teď se mi do vaření nějak moc nechce, sem nějak zlenivěla... maminka je doma a vyváří :-) ale zkoušeli jsme guláš v troubě - jen se do hrnce nahází suroviny, dá poklička a hodinu a půl se to nechá "pracovat" v troubě a vše je hotovo smajlík byl výborný :-)

smajlík ty si jednou vážně ublížíš.... představuju si, jak se kutálíš z toho kopce smajlík hlavně, že ses nepolámala. co Fríčko, ten běžel vesele dál?

já se k tomu manuální ostření ne a ne dostat, jsem asi moc pohodlná :-) ale jsi šikovná, vidím tu ostrost na fotkách. dala jsem foťáček té správné osobě :-) automat to nezaostří vždy tak dokonale, já si občas musím pomáhat zvýšeným isem, aby ostrost byla lepší... ale to je tím, že mám clonové číslo pořád co nejnižší, aby bylo co nejvíc rozostřené pozadí, takže to není ideálně vyladěné, nejvyšší ostrost je prý někdy uprostřed - čas a clona v rovnováze, což já ale používám.

jé, jak já bych jela zas někam k moři... :-) ted tu máme tak levné lasty, že nepracovat, tak jedu.

13.6.2012 11:41
rude

XXX.XXX.13.149

což já ale používám = mělo být nepoužívám :-))

13.6.2012 11:56
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi hezký fotky :-) Bohužel sem nepadala na zadek, ale kutálela se jak váleček, tže sem se moc nekochala :-)
Vuvzelky asi nenafotím, jsou pod maskou za kolem, ve tmě.... ale můžu nafotit krabicu :-) Zvuk sami nevíme ještě, až se to zapojí smajlík
Teda ty jsi hračička, s tím autem :-) Ale tak každýho baví něco jinýho :-) Já bych se na todlek mohla tak akorát.... však mě znáte. Barva nejezdí, světla a jakýsi světýlka a chrom a kde co za pytloviny taky ne, radši ty peníze vrazím do cestování a zdraví nás i psů, než tyhlek sračičky ( no hlavně že mám žlutý okna že smajlík, ale tak ty natřít bylo potřeba bohužel už, a když už, tak ne bílou, tže to se nepočítá :-) ). Nějak nemám tolik peněz, abych mohla to všecko, aniž by mi chyběli. Ty zelený ruce!!! smajlík smajlík Bomba! Taky sem byla žlutá, když sme naítali okna, celá, aj vlasy!
Ale tak někdo si na tohle "mašlení" auta potrpí, tož jak říkám, každej máme něco, páč sme každej jinej ( a jinak "bohatej" ) :-) Každopádka to bude vypadat dobře, vo tem žádná.... ale furt to bude jen pojebanej nafťák smajlík Nesnáším nafťáky smajlík Ale to ty víš, tak snad to tak bereš :-) Bych tadyk jeden s chutí podpálila jo.... :-)) Herka jedna líná, zamrzající a tak to všecko :-)

Peti šak receptík ti neuteče a třás ho za pár měsíců :-)) vyzkoušíš :-) A vidíš to, já prubnu ten guláš v troubě, to může být taky jímavý smajlík
Hihi ne ne, chudinka FŤR je zvyklej, že když si rozbíjím zrovna hubu, má se zastavit, nebou držet krok se mnou smajlík A páč sem se kutálela hodně rychle, nestačila sem zařvat STŮJ, aby se stopl úplně ( když to stihnu, zastaví mě tak on ), ale jen sem tiše valila :-) Tak on chudák věrně a tiše valil vedle mne :-) Dostal pak pusinky, ptž mi pomohl se vyškrábat zpátky nahoru :-) Škoda, že tam nebyly skrytý kamery, sama bych se ráda podívala, jak "úchvatně" to muselo vypadat Peti, takovej sešup :-) A neublížím, neboj, víš, že "v akci" se nikdy vážně nezraním, to zásadně činím pouze "v klidu" či ve spánku smajlík
Jejda děkuji za pochvalu fotek Peti :-) No já su taky líná hele, však proto nejspíš ten foťák neberu nijak často, jen sem tam, abych si to moc nezprotivila :-) A někdy ho vezmu a nakonec nefotím, ptž prostě su nervní a nemám náladu, švicnu s ním do brašny a hotovka, cvaknu něco mobilem a většinou ani to ne. Radši si užiju tu atmosféru a to okolo, než se nervit s foťákem :-)

Tak a pomale fičím, beru si takovej ohoz....no... to se nedá popsat, tže někdy vám to vyfotím a pošlu na email, ať se pobavíte.... kluci tomu říkají Mafiánská Pocahontas :-) Ale co co, fučí tam, prší tam, je tam zima, tak se nepotento, no ne? Mně je v tom dobře a to je důležitý :-)

13.6.2012 12:15
sabina

XXX.XXX.60.81

Mafiánská Pocahontas smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
No to se těším !!

Jinak Mati, taky na takový ptákovinky nemám penízky... Ale co sem kupovala já stálo 120,-:-) Zbytek se ,,nějak,, vyskytl jíž u chlapa doma. A myslím že místo toho platit za celolak 30tisíc, tak sme si ho udělali sami a pořádně rozbrousili celé auto, nějaké tu dírky od kamínků pěkně vytmelili, zapravili a to auto prostě neshnije ani až mi bude 80 let :-)
Takže taková ta sem tam kravinka....mě jen potěšila. Navíc žárovky na spz byli potřeba, protože jedna nejela, takže už rovnou šli tyhle nové..
A vím jak jsi natom s naftou:-):-) Nekomentuju a chápu, protože Citronek je nesmrtelné vozítko a to víme obě dvě! Ale s tim co já najezdim -( je to něco kolem půl roku, z toho auto 1,5 měsíce stojí a už můžu dělat opět oleje )...tak se ta nafta vyplatí.

He, vám řeknu komedii, sem skládala auto dohromady - tapece a tak, a chyběli mi ty čudlíčky na přichycení, sednu do feličity s tím posledních chudáčkem a valim tady do blízkého obchodu pro další ( neměly, vzala sem něco podobného a prostě to tam nabouchala ) Ale stál tam pán a nějak se diskutovalo že kolik najezdí atd. Tak sem u poklady měla po jeho vyslovení úsměv na tváři a pánové si toho všimly, že ,,čemu se smějete slečno,, Řikám ,,no tomu čemu vy řikáte - najezdím ročně hodně, je pro mě ,,chodim pěšky,,:-)

21.6.2012 09:21
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky, tak co kdo kde vyvádíte? Užíváte letních dní, než zas přijde zzzima? smajlík

Hani co Gulíšek, výletili jste? Užili si? Máš fotky? smajlík

Peti a co ty? Včera jsem na tebe moc myslela, a tak nějak čekám na email?! smajlík

Sabi autí bude hezký, až bude ( pokud bude smajlík ). A s těma kiláskama, najezdím toho sakra hodně, víc než ty, a nějak ten benzín neřeším.... vem si, že nafta je dneska na stejné cenové hladině, spotřebou se to taky až tak neliší, a hlavně jak jsem už psala, já si odpustím na autě serepetičky / a i jinde že, ne jen na brmátku / a radši to fiknu do benálu, abych mohla výletit a užívat si se štěndy divé přírody ( ač teda u nás se moc o divé přírodě mluvit nedá, ale tak s troškou fantazie se ještě najdou pidi místečka, kde je relativně bezčlověkovo :-) ). Ale tak co už, každej to máme jinak, proto jsme každej jinej, to je jasný :-)

Já mám tak narváno na kolik týdnů dopředu, že letos poprvé ani netuším, zda stihnu Intercanis smajlík Ještě jsem ho nevynechala.... ale letos se to možná po dlouhé době stane :-| No uvidí se.... setjně mám poslední roky dojem, že to už není, co bývalo. Ne z pohledu Intercanisu jako takového, ale bohužel ( nerada to říkám, jako hrdej srdcovej brňák, ale je to tak ) z pohledu brněnského výstaviště. Nějak se jim zvedli frňáky a to zázemí a pohoda, co kdysi na Intercanisu bývalo, už tam zdaleka není :-( Docela bych jim přála, aby je někdo převálcoval a přetáhl si Intercanis k sobě----a nejen ten, aby se ti magoři tam zase hezky rychle vrátili na zem ( nebo spíš by bodlo změnit vedení ) :-|

21.6.2012 09:43
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda !!

taky se chystáme někam vyjet, jak je ten prodloužený víkend za 14 dní, chci požádat v práci o čt, pá volno... a rádi bysme někam s karavanem, někam k rybníku, možná do kempu, protože s náma ještě pojedou známí taky se psem a s dětma.. ale nevím ještě kam... nemáte nějaký typ někde na vysočině, příp. jižní moravě? smajlík

teda ty dusna poslední dny jsou šílený, radši bych o 5 stupňů míň... Indy je uplně vyřízenej, pořád ho doma kropím hadicí a jedzíme autem koupat, pěšky to dáváme jen někdy ... možná napustíme doma bazénem a bude :-)

21.6.2012 10:08
mata

XXX.XXX.80.144

Jo Peti, super nápad s tím karavanem! smajlík To by se mi taky líbilo.... :-)
A tipů by bylo dost, záleží na tom, do jakýho prostředí chcete? Třás pasohlávky za Brnem jsou nádherný, a pesani tam můžou taky, je tam pohoda a klid, přitom veselo, byla jsem tam několikrát smajlík Tady na Vysočině je taky hafo možností! Vírská přehrada, kolem je hafo kempů. Taky Velké Dářko je úžasný! smajlík Tam se mi též moc líbí a je to samo víc. Stačí mít představu, a nebo tipy a napsat ( aj na email můžeš ) a dám ti vědět, zda to znám, nebo ne a jaká je "recenze" :-)

Jj s těma hicama mi taky štěnda trpí ( krom Kikiny, ta je úchylná jako já :-) ) a vaří se. Copak Fríčko můžu denně namočit a chodit ho vyplavat, ale Bidíčka ne, zapařeninu jednu ( stačí jedna pidi kapička na ucho a je zapařenej celej smajlík ), notabene Fríčko vylínalo, ale Bíšánek jen z 1/3 a zbytek si drží ( jako vždy, nejvíc je zarostlej v létě smajlík ), tže se chudák peče. Ještě že v chodbě máme dost chladno, jak je na sever, leží tam se slintáčkem celý dny jak placka :-)
Ven chodíme zásadně v noci, a to ještě jak kdy ( včera lilo, tže nic ) a na výlety samo nejezdíme teďka, nemělo by to smysl a nebudu ho chudáka trápit, sám by si to neužil :-)
Ale tak ono to přejde zas, známe to, červenec a srpen je hnusně, hezky je zas až v září, až už to nikdo nepotřebuje :-)

21.6.2012 10:29
rude

XXX.XXX.13.149

radši bysme něco kde je míň lidí, aby se psi mohli koupat a kolem neprskali lidi.. .což je asi těžký smajlík ale aby se dalo kempovat u vody, na Pálavě se mi zdá poslední roky dost špatná kvalita vody, ale třeba to nebude tak zlé.

to Dářko vypadá dobře !!! jen mě štvou s tím poplatkem za osobu 60,-/ osoba /den je docela dost za to, že spím ve svým a jen využívám prostory... smajlík)

chudák Bíša teda :-(, to by Indy těžce nesl nesmět se koupat.. vždycky mě pobaví, jak od cesty letí k Labi, na stopovačce ho však včas stopnu, aby mi tam nevlítnul s vodítkem, někdy 4m od vody si ho volám zpět, no nechce ale když vidí, že přes stopovačku vlak nejede otáčí se a jde pomaličku zpátky ke mě... to máte vidět ty zoufalý pohledy na vodu a na mě !! jako že to snad nemyslím vážně že tam nesmí, než ke mě dojde tak se 4x otočí na vodu jako že tak sbohem vodo, nesmím ! smajlík samozřejmě ho volám jen abych ho odepnula, ale on si to v té hlavičce pořád nemůže srovnat, pokaždé ten samý scénář, když ho pak odepnu a zvolám "voda" řítí se jak vichříce smajlík

21.6.2012 10:51
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík jéžíš ten Indy je ale trdýlko ťumpachovitý malý smajlík Vidím ho úplně jasně, jak má nevěřícně zkrabatělou naduckanou tvářičku, že musí pryč od vodičky, že jak můžeš být na něj tak hrozně zlá, když víš, jak moc ji miluje smajlík Brouček jeden trdlíčkovitej viď :-)

Tak kvalita vody na Pasohlávkách nikdá nebyla žádná hipoška, ale oni to tam právě nějak čistili a prej to už loni mělo být o.k., tak netuším smajlík To možná tam zavolat a zeptat se.... a těch lidí tam je, ale jak kde, jsou tam podél místa, kde není nikdo, a pesani tam nevadí, co já tam byla, tak tam vždycky bylo psů dost a i navolno a nevychovaných že, ale nikdo nic neříkal, buď je všici ignorovali, nebo na ně vrkali :-) Ale samo vše je o lidech no...
To Dářko je krásný a ta cena mi ani až tak vysoká nepřijde ( si vem, že před 10-ti rokama to bývalo 35 Kč za osobu a den a 15 Kč za psa ), v poměru k dnešním cenám v kempech smajlík Jako málo to není, to je jasný, ale holt je taková doba no.... notabene loni ty kempy dost prodělali, ptž počasí nepřálo, tak možná letos chtěj dohnat tržby smajlík :-)
Ale vím o mini motelech, kde maj svůj rybník ( musím to ale vyhledat, ptž z hlavy nevím názvy a přesný polohy ), jenže to nejsou kempy, jen motely. Zas tam netuším, jak se psy a asi tam v jednom menším rybníku bude dost lidí že....

21.6.2012 10:57
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Holčičky tak jsem si početla vaše povídání hned je mi veseleji:-)) Já teď mám největší možné běhání po notářích a za právničkou, do toho nervy, jestli to všechno vyjde.....ale Guliver to všechno jistí :-)) Myslela jsem, že ho zabiju, čerstvě odčervený mi sežral hovínko od kuny, takže zase pofrčím pro další piluli k vetovi, on to dělá snad schválně, aby se mohl pomazlit s personálem na vetcentru:-) Na chalupě se seznámil s králíkama, vůbec se ho nebáli, vzájemně se očichávali. Slepice a kachny ho taky fascinují, ale nenechají se od něj prozkoumat, tak si jich nevšímá. Tak já letím...a opatrujte sebe i pesany:-)

21.6.2012 10:59
mata

XXX.XXX.80.144

Jo, tohle to je jedno:

http://www.chalupablatov.cz/ a to druhý si nějak ne a ne vzpomenout, ale jak říkám, není to kemp.

Jo a ještě mě Peti napadla: Vranovská přehrada, Dalešická přehrada ( tam jezdíme často na mašinách, bezva se tam koupe a lodičkuje ), Zatopenej lom u Telče ( tam jsem nebyla, ale kluci na to pěli chválu ), Zvůle ( česká Kanada ) a taky samo - už jste tam byli na té akci myslím, firemní - Westernový městečko Šiklův mlýn, tam kemp je a pesani jsou myslím dovolení taky a rybníků je tam hafo :-)

21.6.2012 11:01
mata

XXX.XXX.80.144

A ještě totok Peti, ale to asi znáš viď :-)

http://www.region-vysocina.cz/

21.6.2012 11:09
mata

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
:-) Holčičky tak jsem si početla vaše povídání hned je mi veseleji:-)) Já teď mám největší možné běhání po notářích a za právničkou, do toho nervy, jestli to všechno vyjde.....ale Guliver to všechno jistí :-)) Myslela jsem, že ho zabiju, čerstvě odčervený mi sežral hovínko od kuny, takže zase pofrčím pro další piluli k vetovi, on to dělá snad schválně, aby se mohl pomazlit s personálem na vetcentru:-) Na chalupě se seznámil s králíkama, vůbec se ho nebáli, vzájemně se očichávali. Slepice a kachny ho taky fascinují, ale nenechají se od něj prozkoumat, tak si jich nevšímá. Tak já letím...a opatrujte sebe i pesany:-)

Ahni ahooooooj! Jsem moc ráda, že si najukla a aspoň v rychlosti nám napsala, jak se máte! smajlík To papírování samo není nic příjemnýho, ale hlavně že se to hýbe. A Gulíšek je úchvatnej, ta fotka je dokonalá!!! Dala bych si ji snad zarámovat někam nad postel, být tebou smajlík :-)
Hihi je to ale filutka malá, s tím hovínkem smajlík Jasně že má ty vety rád a rád se tam vrací smajlík O tom nepochybuj smajlík A i zvířátka má rád a ona jeho, no fakt sis nemohla vybrat líp.... vlastně je mi jasný, že tohle je Hubýskova práce :-)
Taky se opatrujte s Gulíškem a zas na nás najukni, až se chvilku zastavíš smajlík

21.6.2012 11:29
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlík jak tam sedí rozvalenej jak na gauči, důležitě smajlík ten pes je dokonalej a osobnost na první pohled :-)

Mati mrknu na to, já bych radši něco tady poblíž víš, sem zapoměla napsat, protože ti známí jsou z Ostravy a mysleli jsme něco na půl cesty, což vychází to kolem Brna a výš...

kunímu hovínku by možná neodolal ani Indy, občas má taky úlet, ale naštěstí jen občas... :-) jinak je to neštěstí mít psa s takovým zlozvykem, vlášt když s tebou pes obývá postel :-)

možná těch 60,- není hodně, ale když k tomu pak je ještě 70,- za karavan tak pro dva+pes je to 220,-/den , a vlastně za nic... smajlík já jsem ale škudla, dle mě by to mělo být max do 100,- :-)

21.6.2012 11:43
mata

XXX.XXX.80.144

No jo, čéče.... 220 za den je fakt dost.... teda... na dnešní dobu ne, ale pro mě jo, su taky škudla Peti smajlík Za karavan 70.... hmmm....my platívali za stan 10 Kč. Ale to bylo, dneska "stanuju" v lesích, bo v autě a nejradši pod širákem a je to, žádný kempy už nesnesu ( stárnu a vlk samotář se víc a víc dere napovrch :-) ).

Aha, no tak to by fakt bylo nejlepší někde něco kolem Brna, nebo okraj Vysočiny ještě smajlík Tož uvidíš, na co přijdete... zas víc hlav víc ví :-) Kdyby mě ještě něco trklo, napíšu :-)

21.6.2012 16:56
impact

XXX.XXX.195.92

Nazdar ženy. :-)

Jen probíhám, opět. A když máte téma nahoře, nakoukla jsem.. :-)

Hani ty to máš jeden kotrmelec za druhým, viď. Ale já už si to říkala tehdy, když ho Hubert na chatě chytil za ruku. Pamatuješ? Že to nedopadne dobře.... smajlík Dokonce jsem si teď ulítla a našla to tady. Bylo to ve dvacetčtverce, dne 4. 1. 2010. smajlík Přeju ti, abys to rychle všechno vyběhala a už bylo jen líp a líp. smajlík

Jinak u nás stále stejná písnička - raslíci v nouzi. Změna je v tom, že mi 9. 5. 2012 schválili konečně i občanské sdružení, tak to můžeme dělat oficiálně. :-)

Posílám pro pobavení fotku z našeho celorepublikového ruslího srazu. Jsme se, po shlédnutí fotografie, dobrali k tomu, že ti lumpové měli vlastně svůj sraz se svýma aktivitama, závodama a soutěžema a nás jen zmanipulovali k tomu, abychom je svezli na jedno místo. smajlík

21.6.2012 17:00
impact

XXX.XXX.195.92

Aaaa, dobře, tak ještě jednu. smajlík

Děda Mafián coby pejsek šikula a aport párku. :-)
Ty první dvě fotky mu velmi důrazně vyhrožuju, že párky udělám z něj, pokud ho cestou ke mě sežere. smajlík

22.6.2012 10:21
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Máš pravdu impact, samý kotrmelec, ještě jsem se nedokoulela.....To víš že si vzpomínám jak ho Hubert chytil za ruku, chlapeček můj...Ale že si to pamatuješ i ty mě moc těší, díky. Ta raslí fotka je suprová, úplně z ní sálá psí energie a Mafián je prostě neskutečněj anděl. Tak se smečko opatrujte :-)

25.6.2012 12:18
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Další příprava na vodní zkoušky setrů, Guliver je z nich nejchuťovější, je to první anglický buldok, který se vrhá do vody a plave, který nosí kachny :-)) Já s ním snad začnu lovecky pracovat, myslivci se nejdřív smáli když ho vyděli, ale potom jim ukázal tu pravou "Huberovou" povahu a mrštnost :-) On by asi ty vodní zkoušky složil, shodli jsme se :-)) Hubert se do něj převtělil, aby byl pořád se mnou......

25.6.2012 12:43
hankaapes

XXX.XXX.39.63

A tahle nepovedená, ale kdyby se povedla....:-))

25.6.2012 18:25
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky :-)
Konečně jsi nás Hani trošínku zafotkovala, nemá to chybu! Je to nádhera! smajlík smajlík Ten Gulíšek je vážně úžovej, dokonalej psí klučina smajlík A že se do něj Hubýsek převtělil, mě nijak nepřekvapuje :-) Hihi, ale byla by to švanda mít prvního AB v republice s loveckýma zkouškama, co? :-) smajlík
Ta 4-tá fotka od konce je bezkonkurenční Hani, to sem se fakt rozplynula, jak měsíček na hnoji :-) smajlík

My zas barvanej víkend, a kdyby jen ten, včera sme dojeli dom až v jednu v noci smajlík Nějak nestíháme, ale co už.... bylo to moc fajný, a o tom to je :-)

25.6.2012 18:28
mata

XXX.XXX.80.144

Pejskovi zase někdo ukradl přední nožičky :-))
Tyhle jeho polohy "bez nožiček" prostě miluju, vždycky ho musím umačkat láskou :-)

25.6.2012 18:34
mata

XXX.XXX.80.144

25.6.2012 18:40
mata

XXX.XXX.80.144

A ještě poslední hlídací...
Je tam krásně vidět můj nádherný "naduckaný" čili Bidíček :-) On je naduckanej Naduckánek celej, ale ta jeho prdýlka je obzvlášť úžasně naduckaná :-) Takže po vyfocení jsem odhodila foťák a vrhla se na něj, snědla ho, zmačkala, umačkala a zahodila :-) To se nedalo vydržet no.... závislost je potvora :-)

25.6.2012 18:52
mata

XXX.XXX.80.144

25.6.2012 18:56
mata

XXX.XXX.80.144

...spokojenost po všech stránkách :-)

25.6.2012 18:59
mata

XXX.XXX.80.144

Míťa s diplomem mužstva :-) A stačí :-)

26.6.2012 11:34
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj !!

teda, to bych do Gulivera neřekla, že bude takový plavec :-) kus Huberta prostě má, to je nepopiratelné :-)

Bíša má fakt kejtičky... :-) takový nadýchaný :-) Indy má jen po ostříhání, kdy mu to vytvaruju do takový kulatý prdelky, jinak to má dlouhý, jak skejťák s rozkrokem u hlezen smajlík zrovna v sobotu jsem stříhala a česala, ale udělala jsem jen hlavu a krk... na víc jsem neměla sílu.

o víkendu jsme koupali a trošku procházkovali, a taky pracovali - sekala jsem trávníky, po tom dešti to roste jako blázen, ale travička se mi zelená, zelená smajlík

26.6.2012 11:50
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík prej skejťák smajlík já umřu smajlík
Ale jo, s trochou fantazie máš recht hele :-) On to Bíša má taky tak, když mu to neučešu, tak to zpramínkovatí a vypadá to tím pádem dlouhý že, ale tadyk byl ten den poctivě vyškubanej, jak kiře :-) a navíc jak tak líná nelíná, pouští mu převážně krycí srst, ale ne už tak podsada, tže právěže vypadá 3x tak naduckaněji, než normoška :-)) Až pořádně pustí podsadu, zas už bude mít - snad! - dorostlou krycí srst, čímž pádem nebude vypadat tak opelichaně smajlík Ale to až tak někdy v září říjnu, přes léto zásadně udržuje zimní srst smajlík Jooo maj to ti pastevci vychytaný smajlík

Júúú to musí být Indy krasavec, když je zas ostříhanej a vyškubanej smajlík A ještě se prochází po krásně posekaným a rostoucím svěžím trávníčku :-) Správně si tě vychoval Peti :-) smajlík
Taky musím posekat, jsem nějak 14 dní neměla kdy a mám tu džungli!!! smajlík Ale dneska nee eee, dneska musím fakt fest vykydat obě brmátka, už zevnitř i zvenku připomínají smetiště, a pak brmám pápá, ovšem zítra by to možná i šlo :-)) Akorát je mi už třetí den šoufl a netuším z čeho, objímám WC vrchem spodem :-) a furt je mi tím pádem děsná zima ( větší než obvykle :-)) ) a mám žížu ( taky větší než obvykle ) a motá se mi kebula smajlík Vopruz, a ani Smecta nějak ne a ne zabrat.... no co už, nějak bylo, nějak bude smajlík

26.6.2012 19:08
rude

XXX.XXX.248.133

no kdybych mu to nestříhala, kdo ví, kam by mu ty kalhoty narostly smajlík

že by viroza? smajlík jsi pořád v poklusu.

26.6.2012 19:09
rude

XXX.XXX.248.133

vůbec nechápal, proč má jako ležet a nejít do vody - chtěli jsme si jen tak poležet na dece u rybníka - s ním prakticky nemožné ! ten pes si myslí, že k vodě chodíme jen kvůli němu, aby se mohl čachtat smajlík

26.6.2012 19:11
rude

XXX.XXX.248.133

no tak už toho válení nechte - jdem plavat !

27.6.2012 07:53
mata

XXX.XXX.80.144

Peti nádherný fotky! smajlík Indy je stejně dost fotomodel co? :-) Se tváří a nakrucuje :-) Hihi a je to na něm fakt vidět, že chtěl do vody a nějaká vaše deka a relax ho vůbec nejímaj :-) Vodník Česílko no smajlík

Včera sem stihla vygruntovat vně aj uvnitř obě brmátka, tže máme voňavý leskliny, ale ne na dlouho, známe to :-) No co už, jsou to makací brmátka, ne výstavní cetky :-))
Večer sem se asi přinachladila k tomu všemu, jednu mandlu mám obřích rozměrů a moc mi nejde polykat, troška hecám a navíc mě bolí dásně smajlík Se nějak rozkládám bo co už.... nemocná jsem teda nebyla hodně dlouho, tak nárok by tu byl, ale..... teď néééééééééééééééé smajlík Tže letím vyřizovat a po cestě beru útokem lékárnu ( echinaceový kapky a jitrocel sirup, acoš a Cetebe ) a taky zeleninu a hodlám se dneska převitamínovat. Neb a páč odpočívat nět, budu sekat ty trávníky smajlík Vesele, jen vesele! smajlík

27.6.2012 09:44
rude

XXX.XXX.13.149

no model to je, je vycepovanej na pozování :-) ale u té vody nedal pokoj, pořád hypnotizoval, kdy už uděláme pohyb směrem k vodě, musela jsem ho uvázat, aby neotravoval, přišel mokrej na deku, oklepal se a čuměl s mávajícím ocasem co s tím uděláme smajlík

já gruntovala krapet doma, nějak ten úklid vnitřku zanedbáváme poslední dobou:-) 3x týdně sekám trávníky, ale doma mám 1cm prachu :-) sekáme totiž na 3, pokaždé jednu část zahrady, aby měli sklepice po celý týden trávu :-)

nacpi se ovocem a bude ti líp, já jím teď denně jablka, nektarinky, rajčata... až si říkám, abych se nepředávkovala :-)

v sobotu jdem na svatbu, pořád nevím, co koupit... dáme jim obálku s nějakou tou korunou, ale ještě nějakou blbůstku musím dnes ve městě najít smajlík

28.6.2012 08:55
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi Peti jsme stejné, venku to opečovávám a doma prach a borčus, až to hezký není :-) Jenže já vždycky dolezu a padnu do betle, víc se doma nějak nestíhám otáčet - no ještě navařit přerostlýmu mimču a chundelkám :-))

Peti ovocem a zeleninou se cpu normálně, jabka jím po kilech celoročně, okurky, banány, rajčata, papriky, meruňky, broskve, nektarinky, mrkve teďka taky po kilech, ale holt mě to nějak dohnalo, což je asi tím, jak je jeden den 34°C ve stínu a druhej horko těžko 13°C smajlík
Jujky svatba! Njn, je to těžký něco vybrat. Co takhle prostě prolézt kdejakej obchod, net a koukat, inspirace není nikdy dost a třás ti něco blikne, něco podobnýho, nebo aspoň vzdáleně a budeš vědět :-)

Sem včera upadla už ve čtyři a spala a spala až do dnes, trávníky samo nic, ale je mi lépe - i když ta jedna mandla ještě vyhrožuje :-), tak trávníčky du sekat teďka, a pak zas musím odbrmat. Pitomý je, že jak furt řídím, nemůžu brát ty echinaceový kapky, maj dost alkoholu, a právě ty mi dost pomáhají smajlík No co už no....

28.6.2012 09:15
mata

XXX.XXX.80.144

Už ničemu nerozumím.... čučím na Meteoradar, kde je po celé ČR jasno bez přeháněk byť lokálních jo, a tadyk je zataženo, až místy černo smajlík Jestli zmoknu....! By mě fakt jímalo, kam maj tu družici namířenou.... ale na ČR to nebude smajlík
No nic, hlavně vesele, VESELE smajlík

28.6.2012 09:36
rude

XXX.XXX.13.149

to jsi odpadla teda fakt brzo !!! :-) já jsem poslední dny mrtvá už kolem půl 10., většinou uchrápnu u TV a Michal mě pak budí kolem půlnoci, tak se jen odloudám do postele, pomalu poslepu, abych se moc neprobudila :-)

ty výkyvy teplot jsou šílený, nemůže být prostě 14 dní v kuse stejné počasí, třeba takových 25, to by mi uplně stačilo.

po nich bys fakt neměla řídit jo? smajlík to jsem nevěděla.

tady je taky zataženo... včera večer jemně poprchávalo, ale bylo dusno.. Indy už zas kope jámy lvové, doufám, že nebude pokračovat i jinde, než na tom svém "místečku" nebo mu vážně ublížím :-) vím, že s takovým psem nemůžu čekat anglický trávník, ale nějaké pochopení by mít mohl smajlík

28.6.2012 10:18
mata

XXX.XXX.80.144

:-) to znám s tím přecházením někam a snahou se neprobudit, takhle lozím v noci na záchod :-)
No přesně, aspoň 14 dní stálých teplot a hnedle by to bylo všecko jiný... jenže jenže....
Jo neměla Peti, když kupuju jakýkoliv léky, kapky do nosu, na kašel, cokoliv, ptám se, zda je to vhodné pro řidiče, ptž hodně toho kupodivu alkohol obsahuje, byť nepatrné množství ( ale já nadýchám, jsem typ, co alkohol spaluje 20 let a stačí mu jen dýchat výpary a mám to v sobě dlouho smajlík ), nebo jiný typ oblbováku, co řízení může ovlivnit.... a já riskovat nemůžu, mám rodinu a musím tady strašit do 103 let smajlík smajlík A zrovna echinacejky obsahují alkoholu dost, o tom jsem se bavila i s kámošem ( je velitel polišů ) a ten mi to potvrdil :-) Taky mi dával dýchat, když jsem zkoušela, co všecko se dá naměřit.

Hahaha, jámový Indýsek smajlík Prej vážně ublížím a pochopení by mohl mít smajlík Peti Peti, su pod židlou smajlík Ale nejsi v tom sama.... po roce a půl relativního klidu se oba velcí taky zas "probrali" a zničili TŘI OZDOBNÉ PLŮTKY!!! a za nimi hodlali zničit Ptačí zob, zlatej Cypřišek a Jívu! smajlík Proto sem včera asi usnula tak brzo, to nachlazení a následné honění spratků po zahradě, abych o ně mohla přerazit koště - nebo svou ruku, bylo mi to fuk! smajlík - mě tak vyčerpalo, až jsem usnula dočista smajlík Teďka právě jsem to byla vše opravit, abych mohla jít sekat konečně, zatím neprší, ale.... každopádně doufám, že si zmetci zas dají aspoň rok a půl pokoj :-|

28.6.2012 10:27
mata

XXX.XXX.80.144

Peti co ta knížka? Už se po ní sestra dívala? Zaúkovala jsi ji? :-)

Mmch.... sem se zasmála jo právě.... zvláštní, že furt MRZNU!!!!!!!!!!! smajlík

http://www.zkracovatko.cz/KDKOvw

28.6.2012 11:19
rude

XXX.XXX.13.149

ségru uvidím až o víkendu, tak se jí optám na tu knihovnu... :-)

to ho vždycky doma chválíme, že dlouho nic neprovedl, nezničil, nevyhrabal, kůru nerozhrabal ... mamka ho aj pohladí za to, on se ještě tak vděčně podívá jako by věděl, a bum ! druhý den v předzahrádce hromada nahrabané kůry - ta ho dost provokuje, jak se tam dostaně tak začne hrabat zadníma že kůra lítá metry daleko, nezapomene to tam celé poznačkovat , neb v kůře se to dobře drží a poťape kytky, co se sotva vzpamatovaly z jeho minulé návštěvy smajlík věřím, že v ten moment co ho hladí už se mu v hlavičce rodí plán, co by mohl zase spáchat, když je ted taková pohoda a osoba, která si ho jindy moc nevšímá ho dokonce hladí smajlík
vždycky ten plůtek maximálně zajistím, a on to nevím jak zvládne zničit smajlík
jsou to zmetci a umí si to vše dobře načasovat :-))

no.. tak jestli přijde ten rekord tak se s Indym na neděli někam uklidím , asi do sklepa :-) a nebo napustím konečně ten malej psí bazének smajlík

29.6.2012 10:43
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Peti, co jsem to viděla na FB ? :-)

29.6.2012 11:59
sabina

XXX.XXX.60.81

Já Fb nemám - chci taky info:-)

Jinak jste blázni všichni. Takhle lítat a makat a bláznit. Guliver je prostě srdcovka - a věřím Hani že ty zkoušky přinejmenším zkusíte :-) Ač ten jeho pidi fifák v té vodě dostane zabrat, tak jako při kachně - ale všeobecně se řiká že psi s krátkou čenichovou partií lépe dýchají, když jsou v nečem zakouslí:-)
Jakej útrpnej výraz má Indygoš :-):-)

Jinak Míťa je model jak poleno - temu dám na palici hovno, tak bude stejně dobrej i tak.:-)

29.6.2012 12:04
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Mati, poslala jsem ti sms :-)) tak se raduj s náma :-)

29.6.2012 12:13
mata

XXX.XXX.80.144

Hani jsi zlatíčko, děkuju :-) Už sa raduju a raduju a raduju.... smajlík smajlík

Sabi to ti musí napsat Peťa, to my nemůžeme.-....:-) A překvapuje mě, že nemáš FB? Tys ho měla ne? smajlík Co to??? smajlík

29.6.2012 12:15
hankaapes

XXX.XXX.39.63

Tohle mě prostě naplňuje obrovskou radostí:-)):-)

29.6.2012 12:15
sabina

XXX.XXX.60.81

Já tak nějak tušim dvě možnosti, tak sem zvědavá která z nich to bude:-)

Měla chvíli...ale nějak mě to přešlo.

29.6.2012 22:47
rude

XXX.XXX.248.133

hihi, tak která byla Sabi ta správná??? :-)

Hani už je to tak, tchýňka bude dělat další bryndáky, ale v menší velikosti :-) a abych byla fakt cvok, tak na nich bude mít fundláčka taky smajlík

rozhodla jsem se to již zveřejnit, mám už po prvním screeningu, který vyšel dobře, tak ťuk, ťuk, ťukám, at vyjdou i ty další.

30.6.2012 09:57
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Peti, neboj, všechno bude v pořádku až do konce a těch bryndáků si pořiď hodně, budou potřeba :-)) Necháte si říct pohlaví, nebo to bude překvapení až do konce ? Nám se narodí v říjnu kluk, tak konečně ke třem holkám bude "mužskej" :-) je to nádhera, jen se množte pejskaři :-)

1.7.2012 17:53
rude

XXX.XXX.248.133

určitě si necháme říct, at víme, na co se zhruba připravit :-)

prej jen se množte... smajlík hlavně aby to byl taky malý pejskař, ale doufám, že když bude vyrůstat s fundlandem, "poznamená" ho to smajlík pro soustu lidí je srdcovka to, s čím vyrůstali, pokud je to dobře vychované...tak předpoklady jsou...

pár fotek z dneška, kropíme a kropíme, po celý den a schne za pár minut.. hrůza smajlík tak jsme byli na chvíli u rybníka - teda těch lidí smajlík ale zaplaval si a už poléváme jen doma.

1.7.2012 18:00
rude

XXX.XXX.248.133

a poslední...

to vedro je úmorný... místo abysme byli venku, jsme doma zalezlý v chládku.

2.7.2012 10:35
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Já to vedro nemám ráda, ale vím, že na něj budu vzpomínat až bude hnusně :-)

2.7.2012 10:40
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) V sobotu jsme byli na grilovačce a Guliver si zaplaval ve velikém bazénu, ale nemám fotky, jistila jsem ho :-)) Tak ještě jedna za zahrady :-)

2.7.2012 10:44
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Indy vypadá Peti velmi spokojeně.....jó voda :-))

2.7.2012 11:27
rude

XXX.XXX.13.149

to jsou super fotky smajlík on se hrozně mění v hlavě, chvílema mi přijde už jako dospělák, přitom je to ještě štěňátko :-) kebulku má úžasnou, uplně láká k pomačkání :-) malej vodník, to by si s Indym rozuměli :-)

večer byl ten déšt a bouřka příjemný, dala jsem si deku před balkon a ležela na zemi u otevřených dveří a nechala se ovívat tím větrem před bouří... :-) nesnesla bych tyhle vedra moc dlouho normálně, natož teď ... ale jak říkáš, ted si stěžuju a v prosinci si na to budem vzpomínat :-) prostě jaro je jaro... a extrémní vedra ani zimy nejsou nic pro mě. nechápu, jak lidi jezdí v srpnu k moři někam do Egypta, kde je 50 stupňů. .. mě by to zabilo. zjistila jsem, že mám docela nízký tlak, ale to mám normálně... dr. mě měřila a naměřila 140/70 , tak jsem se jí snažila vysvětlit, že je to stresem z těch testů, pak jsem se měřila doma opakovaně a pořád 110/70, 105/65 a podobně ... musím pomalu vstávat, občas se mi udělá černo před očima, ale to jsem mívala vždy. nepiju ani kafe, takže si to nijak ani nezvyšuju... smajlík

2.7.2012 11:47
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Peti, ale slabé kafe bys mohla jednou denně. Moje snacha taky pije slabé kafe jenom kvůli tlaku.....tenhle stav by potřeboval trochu mírnější počasí :-) Ale hlavně se nestresuj :-) Jj, Guliver klame tělem, jednou dospělák a za chvíli skoro mimi smajlík

4.7.2012 19:26
sabina

XXX.XXX.60.81

rude napsal(a):
hihi, tak která byla Sabi ta správná??? :-)

Hani už je to tak, tchýňka bude dělat další bryndáky, ale v menší velikosti :-) a abych byla fakt cvok, tak na nich bude mít fundláčka taky smajlík

rozhodla jsem se to již zveřejnit, mám už po prvním screeningu, který vyšel dobře, tak ťuk, ťuk, ťukám, at vyjdou i ty další.

Jupíííí Peti - gratulace!!!

Já si to myslela - druhá varianta bylo štěně. Ale ta první mi seděla víc:-)

9.7.2012 14:49
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Ahoj holčičky, byli jsme s guliverem celé volno na Moravě na Pálavě, nádhera. Jenom ta výheň nás ničila, ale sklípek s vínečkem to jistil smajlík

9.7.2012 14:59
hankaapes

XXX.XXX.39.63

Já jsem vstala na Gulivera moc brzy, tak si šel lehnout ještě ke kámošce:-))

9.7.2012 15:04
hankaapes

XXX.XXX.39.63

Fotky z našich cest přírodou musím teprve vymámit s kamarádek, bude tam krásná fotka, jak se Guliver nesl na ramenou našich mužských kamarádů, když jsme ho chtěli trochu šetřit, takže až příště.....:-)

9.7.2012 15:42
rude

XXX.XXX.13.149

díky Sabi :-) to druhé by taky nebylo špatné, ale obojí dohromady nejde smajlík

no to je sranda ta chrápající fotka :-) Guliver má těžkou pohodu, a že vůbec jeho životné krédo je "pohoda", jak tak pozoruju z fotek :-)

na Pálavě muselo být krásně a ve sklípku ještě krásněji smajlík my nakonec jeli do kempu k Šumperku, od středy do neděle... rybník 30m, sice špinavější - protože tam bylo vybetonováno a na dně řasy, ale pro psy ideální... my jsme celý dny lenošili u karavanu a hodovali, psy se koupali 4-5x denně.
Kdybyste viděli jak jsme ve středu odjížděli... nosíme do karavanu věci a nechali jsme pootevřenou branku, ten se tam hned nasáčkoval, sedl si dozadu k posteli a nehnul se, chtěla jsem ho odvést ještě na zahradu, ale vzpíral se a radši zůstal v tom vedru uvnitř, jen abych ho nevyhodila ven, abych ho náhodou nenechala doma !! smajlík a to samé v neděli balíme, nosíme věci a už mi byl za prdelí na každém kroku, jdu pro tašku, on se mnou, jdu z karavanu vynést odpadky, jde se mnou a pak se zas nakýbluje dovnitř, abysme mu neujeli...smajlík byl fakt vtipnej smajlík

fotky snad brzy, doma mi od té bouřky v úterý nejde net smajlík

9.7.2012 15:52
hankaapes

XXX.XXX.39.63

smajlík Úplně ho vidím, jak radši trpí vedrem, než aby riskoval váš odjezd bez něj, celý Hubert :-) Vidím, že si užíváme co to jde :-)) My jsme taky chytili šílenou bouřku když jsme se vraceli z Lednice, kroupy obrovské, museli jsme na chvilku zastavit, nebylo nic vidět, před náma spadl strom a nad náma se přehnalo takové slabší tornádo, ale ten hukot byl nepříjemný.....brrrrr. Na autě ale jenom jeden důlek od kroupy pitomé :-)

11.7.2012 10:40
rude

XXX.XXX.13.149

taky jsme na dovče měli pár bouřek, ale nic moc, já mám ráda bouřky, když je můžu pozorovat z bezpečí za oknem :-) a tady v Hradci padaly stromy, měli jsme vodu ve sklepě. docela si to vybralo to počasí, zrovna když tady byl ten festival Rock for people :-) my na tu dobu radši vždy mizíme, protože je taky akorát bordel, všude dopadky, plné město lidí - já nemohla ve středu ani nakoupit, všude fronty kdo ví kam smajlík
Guliver se bouřky asi nebojí, co? Indy pomalu pozoruje blesky a leží klidně venku na dešti smajlík ale nebojí se, za což jsem ráda.

mám super fotky Indyho a jeho sestry, to se zasmějete smajlík snad mi net brzo zprovozní, abych se s váma o tu nádheru mohla podělit, válela jsem se smíchy smajlík

dneska má manžílek narozky, připravila jsem si pro něj večeři - jeho oblíbené bramboráky s masovou směsí a se zelím :-) a o víkendu jdem koupil kolečkové brusle, plánovali jsme si, že ho to naučím a budem spolu po večerech jezdit, tak ne no... tak budu vedle něj na kole :-)

11.7.2012 11:24
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Tak to blahopřeju manžílkovi nejen k narozeninám, ale i k manželce, která pro něj uvaří takovou skvělou večeři :-)) Guliver se skutečně nebojí vůbec ničeho, zatím. Asi proto, že já snad kromě nemocí se taky nebojím . Bouřky mám ráda, jenom nemám ráda kroupy :-)

11.7.2012 11:32
rude

XXX.XXX.13.149

hihi, to mu vyřídím, díky :-)

a jak to pokračuje doma, Hani? jsi tam nebo bydlíš teď jinde? no to bude tím - vyrovnaný páníček = vyrovnaný pes :-)

11.7.2012 11:46
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) To mu rozhodně vyřiď, ať ví jaký má doma poklad :-) Já jsem teď v té nejnapínavější fázi, mužík šílí, nechce přistoupit na vyrovnání, takže asi dojde k soudu. Ale já jsem v pohodě, byt už mám koupený a čekám do konce měsíce na vyklizení. Potom to nechám vymalovat a zařizování mě baví, takže se i částečně těším. Jenom to obíhání úřadů co mi potom čeká je fuj..smajlík Jenom zjišťuju, že mám tolik bezvadných lidí kolem sebe, že nemám vůbec na nic čas, pořád jsme s Guliverem v terénu a na cestách, zjišťuju, že život je ještě lepší než jsem myslela smajlík V sobotu jedu do MB na výstavu, zase tam na mě čeká spousta známých :-)) Pozdravuj doma tu svojí smečku a hezkou oslavu narozenin :-)

11.7.2012 12:58
rude

XXX.XXX.13.149

no to je super, všechno špatný je vždy k něčemu dobrý a když ještě člověk zjistí, že na nic není sám, tak to dodá energii a sílu :-) můžeš začít hezky odznova a věnovat se jen sobě a tomu, co tě baví :-) a co chaloupka, tam už jezdit nebudeš?

a budete tam vystavovat už? tak držím palečky, Guliver určitě dostane i rozhodčího smajlík

11.7.2012 19:55
rude

XXX.XXX.248.133

tak už mi jde net, tak tady pár foteček :-)

výhled na rybník od karavanu

11.7.2012 19:57
rude

XXX.XXX.248.133

Indy nalevo, sestra Igy napravo smajlík

Michal vyprávěl, jak jsme jednou oblékli Indyho do svetru a zrodil se nápad :-)

11.7.2012 20:01
rude

XXX.XXX.248.133

a jedna noumální, ale ne tak vtipná :-)

12.7.2012 11:15
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj holčičky smajlík
Páni tady přibylo tolik překrásných fotek! smajlík smajlík Vážně jsem se pokochala, Gulíšek je naprosto kouzelné stvořeníčko, je fakt nádhernej a fakt strašně roztomilej a k umačkání smajlík Prostě kouzelný štěndo! :-) A Indýsek je úchvatnej, s tou vodou, i na dovči v bolečcích, úžový! smajlík smajlík Na mou duši, fotky, co pohladí a pobaví, super :-) :-)
Hani věřím, že se ti na Pálavě moc líbilo, krásný kraj, krásní lidé, je tam úžasně, taky to tam miluju :-) Už aby ti šel net....
Peti ta dovča v karavanu musela být bombová smajlík Je to vidět i na fotkách, že jste si užili naplno klidu smajlík Jo jo, když je dobrá parta lidí a krásné prostředí, je to nej dovča a relax smajlík

Nějak nic nestíhám a zas v těch chvilkách volna doslova překopávám zahradu, nedám si pokoj :-) Napadlo mě hafo dalších věcí, co kde a jak pozměnit, akorát čas a moje tělo nějak nechtějí moc spolupracovat smajlík No co už...

Tady fotečka mé nej oblíbenkyně - hned po čmeláčcích - z řádu hmyzu, Drvodělky Fialové, samotářské a největší včely v Evropě, ale hlavně nejkrásnější a nejhodnější, jsou hrozně milučký, stejně jako čmeldové :-)

12.7.2012 11:16
mata

XXX.XXX.80.144

Byla na kvetoucím hrachoru, ale mám ji i na fazolích a kvetoucím Ptačím zobu :-)

12.7.2012 11:25
mata

XXX.XXX.80.144

Na horním květu Hrachoru klasická Včela Medonosná a pod ní největší včela Drvodělka Fialová :-) Vcelku fest rozdíl že? Ale jak mi hmyz vadí, včely, vosičky, čmeldové a Drvodělky ne, ty miluju a nevadí mi na ruce, či jinde na těle, pokud přistanou, prostě je mám hrozně ráda a moc se mi líbí :-)

12.7.2012 11:31
mata

XXX.XXX.80.144

Je prostě nádherná, nemůžu se jí nabažit.... matce přírodě se tahle včela vážně povedla, vzhledem i povahou :-)

12.7.2012 11:37
mata

XXX.XXX.80.144

:-) žije v trouchnivějícím dřevě, kmenech, kde vychovává pár svých dětiček, spolu se samečkem. Sameček brání dětičky, ale nemá žihadlo, brání je jen nálety. Samička žihadlo má, ale prakticky ho nepoužívá, a hlavně sbírá papu pro rodinku :-)
Narozdíl od včel medonosných, vos a sršňů nedělají obří společenství, ale jsou jen v pár jedincích s pár dětmi, které vyvedou :-) Proto jsou také vzácné, ač v posledních letech jsou u nás častější, a to dva druhy Drvodělky, Fialová a Potulná. Třetí u nás není znám. Milují květy okrasných fazolí, hrachorů, Ptačích zobů a další podobné, stejně jako čmeláci. Narozdíl od Včel medonosných nesedají a nesají kde co :-)

12.7.2012 11:46
mata

XXX.XXX.80.144

Sice mázlá fotka, ale zachytila jak Drvodělku, tak právě Vosičku ( Pestřenku Pruhovanou ), a je dobře vidět ten gigantický rozdíl :-) Mmch Pestřenek je u nás toliko druhů ( já jim stejně říkám Vosičky že :-) ), všechny jsou milé a nebodají, sají nektar, a jsou různých baeŕev a velikostí. Největší je Pestřenka Trubcová, vypadá jak větší včela křížená s vosou, chlupatá, ale zcela neškodná. Líhne se ve vlhku septiků, odpadních rour a WC, má specifické kukly, které jsou podlouhlé a světle šedé, jako červ, s dlouhým tenkým "provázkem" jako ocáskem. Kukla si někam zaleze, ta ztuhne, ztmavne a za týden se nahoře otevře víko a vyleze Pestřenka. Tak kdybyste někde tyhle kukly viděly, či samotné obří Pestřenky, nezabíjet, jsou vzácné a hodné, navíc všechny Pestřenky se živí i mšicemi, a dalším drobným a škodlivým hmyzem :-)

12.7.2012 11:53
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a jinak.... začínám přemýšlet o tom, jak se stát lovcem blesků.... páč ten, kdo to umí ( a nepodělá se strachy jako já ) dokáže fakt vyfotit nádhery ( stačí hledta na netu ) i u nás. Já se snažila.... ale hipoška žádná, moc se bojím vylézt ven a tak vůbec.... ale láká mě to :-|

12.7.2012 11:54
mata

XXX.XXX.80.144

Samo to chce nastavit ještě delší čas a clonu, ale já si vzpomněla ke konci bouřky že.... :-)

12.7.2012 12:29
rude

XXX.XXX.13.149

Mati krásné fotečky, ty jsi uplná encyklopedie hmyzu :-) ta drvodělka je fakt velká smajlík nepamatuju, že bych někdy viděla něco takového...

ty blesky jsi fotila na manuál bez blesku? někdy přes den? já se bouřky nebojím ,ale nikdy mě nenapadlo ji fotit, takže možná...:-)

dneska jsem měla hroznou noc, jsem idiot že jsem si nechala otevřené okno přes noc a jsem nastydlá.. teče mi z nosu a bolí v krkusmajlík tak jsem si byla pro hallsky, protože léky bych neměla, pokud to není akutní... smajlík

12.7.2012 13:26
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi Peti, encyklopedie ne, ptž si taky musím často pomáhat knížkama a WP, ale zajímá mě to, a tak se tak nějak učím dobrovolně, navíc dobrý základy mi dali prarodiče :-)
Ono pokud ti něco někde nekvete a pravidelně to nepozoruješ, tak si Drvodělky a jí podobných těžko všimneš, jsou nenápadky, a hlavně jak říkám, není jich moc :-)
Jj Peti, na manuál, bez blesku samozřejmě, to snad s bleskem ani nejde smajlík, a bylo to v podvečer, resp. pozdním odpoledni :-) S asi 320 fotek jsou použitelné tak 4, jenže než jsem cosi naštelovala, nepoučená ( jak fotit blesky jsem si samo přečetla až posléze že :-), a než mi došlo, že stíhat blesky na manuál bude pěkná pakárna, bylo po bouřce smajlík
Peti Peti, ty ťulíku jeden ťulovatej, takhle zbytečně se nachladit smajlík Hezky se šetři a tamínkuj ( i zázvorovej čaj je na to výbornej! ) a dávej na sebe větší pozor, uvědom si, že teďka už musíš myslet ZA DVA :-) Ovšem přesně tímto stylem jsem se též nedávno nachladila, úplně stejně Peti.... tož čék jak je starej, tak je blbej :-) Akorát že já se můžu narvat acošem, nebo čímkoliv, nemusím myslet za dva :-)

Jeden podvečerní Koulánek cvičánek zubánek :-)) To ochlazení, narozdíl ode mne, silně uvítal :-))

12.7.2012 13:36
mata

XXX.XXX.80.144

Ještě Peti, když jsme u toho hmyzu, krásná a dneska už ne až tak vzácná, jako před pár lety, ale stále ne nijak hojná, je také Dlouhozobka Svízelová. Někdo si myslí, že je to malej ptáček á la Kolibřík, někdo že je to můra, ale ve skutečnosti je to nádhernej motýl, byť vlastně denní lišaj ( takže aj můra, aj motýl :-) ). Ta si vybírá specifické květy ještě víc, než Drvodělka, nebo čmelda, a já ji zatím u sebe viděla jen a pouze na fazolích, Ptačím zobu a okrasných Povíjnicích :-) Bohužel právě pro její specifický let a sání nektaru ( zcela stejně jako Kolibřík, tže se nezastaví a je děsně rychlá ), se mi nikdy nepodařilo ji dobře nafotit.... smajlík Ale nevzdávám se naděje.... pozorovat ji je ovšem neskutečně krásný zážitek.

Tady fotka z netu :-)

16.7.2012 12:54
rude

XXX.XXX.13.149

to vypadá trošku jako myš s křídlama smajlík

jinak já se pomaličku, ale fakt pomalu, léčím, ve čtvrtek a pátek jsem měla i teploty, ted už jen rýmu a kašel, ale zjistila jsem, že mám velký problém usnout v teple, jsem zvyklá chodit spát do vyvětrané ložnice, kde je chladno a najednou pod dekou přikrytá a ne a ne usnoutsmajlík blbý je, že jsem si nemohla ani nic vzít, ty teploty mě dost vylekaly.
o víkendu jsme brali Indyho domů, aby byl aspoň s náma, ocenil to - ležel vedle gauče na zemi a já ho hladila a on se furt otáčel a oblizoval mi ruku :-) když mu bylo fakt už vedro odešel na balkon, kde tvrdě usnul, museli jsme ho vzbudit až piškotem :-) až budu zdravá tak zas budem chodit na vycházky, ale pořád se cítím slabě, vyjdu schody a jsem hotová. takhle mě dlouho nic nesejmulo, možná že jsem i oslabená tím stavem smajlík

Jaký jste měly víkend vy?

16.7.2012 13:10
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Doufám, že je už Peti líp, když nejsou teploty moc vysoké nic moc se neděje, neboj. Hlavně že jsi nic na to nebrala :-) Já jsem s kámoškou montovala porodní box a byla jsem na výstavě v Mladé Boleslavy, Guliver si tam zkoušel chodit v kruhu a postoj, myslím, že to chlapec v září na klubovce zvládne:-)) já mám pořád lítání a nervy, ale zvládám s úsměvem na rtech :-))

16.7.2012 13:11
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-)) Neodhadli jsem délku procházky a bylo vedro....

16.7.2012 13:37
rude

XXX.XXX.13.149

takže on se nosil? :-) věřím, že mu to vůbec nevadilo :-)
jsem zvědavá, jak dopadnete... Gulíšek je určitě nadějný pes a začne to brzo na výstavách dokazovat :-)

taky mi to doma říkali, ale znáš to... když jde o tebe, bojíš se vždy víc.... nebo aspoň u mě to tak je, u ostatních jsem vždy přesvědčena , že vše bude v nejlepším pořádnu, sebe ale už tak snadno uchlácholit nedokážu :-)

16.7.2012 14:38
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) To je Peti normální, já to samé teď prožívám s naší Janinou, ten strach je pochopitelný:-) Už aby to bylo v kočárku, potom jsou zase jiné starosti, ale strachu se člověk už nezbaví celý život, to je osud maminek :-) Guliver se nenosil, jenom jednou už toho bylo na něj moc a tak nezbylo nic jiného aby si nenamáhal klouby, ale došel by to :-)

16.7.2012 15:54
rude

XXX.XXX.13.149

hm... a koukám, že se asi pěkně pronese :-) takhle z profilu vypadá jeho hlava uplně jinak, on bude asi dost masivní, co... :-)
zrovna jsem nedávno četla porodní příběh jedné paní a ona psala, že když jí miminko dali těsně po narození, tak se jí vůbec nelíbilo, bylo pomačkané a vrásčité, připomínalo jí prý buldoka, tak jsem se rozesmála, protože jsem si na Gulivera hned vzpoměla :-)
jo, to mi povídej, už bych to nejradši měla jako půlroční v kočárku :-) pak budou taky starosti, ale jiné, materiálnější, než tyhle.

16.7.2012 16:05
hankaapes

XXX.XXX.39.63

smajlík Já se musím přiznat, že moje krásná dcera taky po narození vypadala jako buldok :-)) Byla jsem až zklamaná, ale rychle se vylízávala, takže jsem se potom v duchu moc omlouvala. Narodila se dřív, tak za to nemohla :-)) Guliver už váží 19 kg, museli ho nést chlapi :-))

16.7.2012 16:15
rude

XXX.XXX.13.149

páni... 19 kg ! smajlík to bude macek. :-)

no tak schválně, jestli budu mít taky malé buldočče... ale možná se spíš pobaveně pousměju až ho uvidím, než abych byla zklamaná... plět se jim brzo vyhladí, myslím, že všechny narozené děti jsou takový pomačkaniny :-) náš Pepa (ted 8 let) vypadal jak malej číňánek, měl šikmý oči, nevíme po kom, ale z porodnice šel už v pohodě smajlík

16.7.2012 16:21
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-)) Ty nebudeš mít buldočče, ty budeš mít krásné mimino, vsaď se :-) Můj syn už byl donošený a byl krásně hlaďoučký smajlík

18.7.2012 23:19
impact

XXX.XXX.195.92

‎18. července 2004 jste se narodili.. Všichni jste byli černí s bílýma náprsenkama a ty jediný jsi měl i bílej pruh přes nos. Ale když jsem si šla vybrat štěně, ty jsi byl už zadaný.. Tak jsem si vybrala jiného pejska. Jaká byla moje radost, když jsem se šla na vás o týden později podívat a dozvěděla jsem se, že tě budoucí páneček odřekl. Zamluvila jsem si tedy TEBE. Kluka jak buka, černýho a jedinýho s bílým pruhem na nose... A tak jsme se dostali k sobě.. Miluju Tě. ♥ Dala bych život za to, abychom se nikdy nerozdělili. Protože TY jsi moje zlato, mé druhé já. Za těch osm let jsme spolu tolik zažili, tolik jsme procestovali, tolik času jsme strávili spolu.. Navždy s tebou Mafiánku. Happy birthday ZLATO! :-)

19.7.2012 10:17
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Krásně napsané, až se mi chce brečet dojetím......Moc blahopřeju :-)

25.7.2012 16:01
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj holčičky!!! smajlík
Tak co všechny vyvádíte???? Nikde nikdo... smajlík
Mám toho moc, navíc se - i když tedy ne mně osobně - dějou nehezké věci ( počítám do toho Hani i tebe :-) ) s životem mých přátel, a tak to není úplně klidný období, a ani to počasí mi nějak nevychází vstříc, o některých psech ani nemluvě :-|, ale tak pořád je to vše v únosných mezích, oproti daleko větším hrůzám, co se můžou dít....
Odreagovávám se tam, kde je mi nejlíp.... v přírodě a taky mezi zvířaty všeho druhu :-) Pár osobních zvířecích přátel už mám i ve dvou ZOO.... :-)

25.7.2012 16:16
mata

XXX.XXX.80.144

Zcela nevinná a krásná Kočička :-)

25.7.2012 16:20
mata

XXX.XXX.80.144

A ještě jednou Kočička, dokonalej pes do všeho.... často mi připomíná ten propastný rozdíl mezi NO a KPP, v tom lepším slova smyslu pro NO :-| A to má Kóča problémovou povahu, přesto v mnohém vede - po praktické stránce :-) Po té nepraktické, emotivní a nehmatatelné, vede KPP :-) Njn... co už...

Je z něj krásnej pes, prostě super Kočička :-)

25.7.2012 22:09
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-) Já ti dám kandidáta na zabití, jsem schopná během nekolika okamžiků dodat skutečné kandidáty na zabití.....smajlík Mati myslím na tebe, dlouho ses tady neobjevila, takže super, zdá se funguješ :-) Mám teď málo času, v pondělí přebírám byt a vůbec jaksi ......Guliver je neskutečnej, určitě je v něm Hubert, mluvím s ním a on reaguje stejně, jenom je víc paličatý, ale je mu už, nebo teprve, pět měsíců :-)) Už se těším, až budu mít problémy vařešené a budu mít náladu a čas se zapojit častěji, vždyť s Guliverem prožíváme úžasná dobrodružství....Holčičky moje , hlavně se opatrujte :-)

25.7.2012 22:12
hankaapes

XXX.XXX.39.63

25.7.2012 22:19
mata

XXX.XXX.80.144

Hani překrásný fotky Gulíška, je úchvatnej, naprosto smajlík smajlík A omlouvám se, že jsem ještě neodepsala na email, mám to rozepsaný už kolik dní, ale dopsat a odeslat, to je troška časovej problém :-) Ovšem již brzy, neboj.... s tím stěhováním ti nezávidím, snad to všecko půjde dobře :-) a budeš mít svůj vytoužený klid ( teda pokud ti to Hubýsko-Gulíšek troška nezpestří smajlík ).
Taky se těším, až tu budem všechny častěji, chybíte mi :-) A co Peti ty? Jak je tobě a malýmu? :-)

27.7.2012 14:53
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj tulačky :-)

taky my se máme dobře, překročili jsme UŽ 4. MĚSÍC !! a měli bysme mít 13cm smajlík už to začíná být i vidět...

kandidát na zabití má zas "svoje" období?? :-)

tak ať už to je Hani za tebou a čeká už je to veselý s malým Hubertem :-) píšu schválně Hubertem, protože Guliver je jen maskování :-)

o víkendu se česalo a stříhalo, Indy je na plyšáka, Mati tobě se to líbit nebude, ale nevěřila bys, jak super je to muchlat, když je to všude stejně dlouhé, hebké a prostě jak plyšák , fakt ! :-)

28.7.2012 13:14
hankaapes

XXX.XXX.39.63

:-)) Peti, to to utíká, ten tvůj malý človíček je už tak dlouhý :-) Super super :-) A jak se cítíš po těle? Indy je fakt vymazlenej, je to na něm vidět :-) Líbí se mi výraz "malý Hubert" to odpovídá, už mi nosí i ložní prádlo a krade ovladač od televize. Zatím se dá odvolat i od psů, jenom s dětma je to horší, strašně je miluje, nemůže se jich nabažit :-) Tak já jdu zase pokračovat v ukládání věcí do krabic, jenom těch knih co mám......Na chalupu nemůžu, mužík při své roztomilosti mi sebral klíče :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík