Uživatel s deaktivovaným účtem

700live
napsal(a):
ahoj mohl by mi někdo říci proti jakým nemocem je tato vakcína? děkuji
Psinka, parvoviróza, infekční hepatitida, parainfluenza a leptospiróza:)

micinka 25
napsal(a):
Co znamena, kdyz mame v psim ockovaku nalepene Vanquard plus 5/L EU jedna zelena, druha svetle modra, a jak casto preockovavat aby se nenarusovala imunita?
V tom očkováku bys měla mít i datum příštího očkování - konkrétně tohle se očkuje každý rok...(jsem teď měla řeč s vetem o očkování, tak zrovna tuhle vakcínu krom leptospirózy považuje za zbytečnost, smysl že má jenom ta leptospiróza a borelióza). Jinak po (myslím) prvních dvou očkováních (psinka atd.) by mělo být psisko doživotně imunní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
micinka 25
napsal(a):
Ze existuje vakcina na vzteklinu kterou lze aplikovat ob rok?
Existuje i 3 letá

"proč se vlastně pořád proti vzteklině očkuje"
bo je to v zákoně, je to přenosné a smrtelné a u sousedů se vyskytuje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
fikovnice
napsal(a):
A můžu se zeptat, proč se vlastně pořád proti vzteklině očkuje, když poslední výskyt u nás byl už pěkných "pár let" zpět? Je to proto, že sem někteří tahají psiska ze Slovenska, Rumunska, apod.?
Proti vzteklině se povinně očkovalo dávno před tím, než sem banda vyčůraných psychopatů začala tahat psy z rizikových zemí.
micinka 25
napsal(a):
Ze existuje vakcina na vzteklinu kterou lze aplikovat ob rok?
Ano, existují také vakciny proti vzteklině co se očkují jednou za 2 roky nebo i jiná značka vakciny co se očkuje vzteklina jednou za 3 roky. Zrovna vzteklina od Vanguardu se očkuje jednou za 2 roky - vyhovuje mi, že nemusím vzteklinu očkovat každý rok, a tak organismus psa zbytečně každý rok zatěžovat.