Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2012 17:51
denisakarlickova

XXX.XXX.91.152

Dobrý den, můj pejsek minulý týden (sobota 6.10.) snědl jed na slimáky. Vše vyzvracel, ale ráno v neděli měl křeče, jeli jsme na veterinu, kde dostal injekci, že prý jen něco špatného snědl a byl naprosto v pořádku.

Včera (sobota 13.10.) jsme se vrátili od babičky a krátce poté dostal můj Garry něco, co vypadalo jako epileptický záchvat. Volali jsme veta, popsali mu vše a on řekl, že ho rozhodně nemáme nikam vozit, že má určitě e.záchvat, a že potřebuje být v klidu doma.

Po záchvatu vypadal takto: Ocásek křečovitě držel dole, chodil špatně a jakoby ze široka, nemohl se posadit, nemohl jíst, pít..nic.

Teď je v pořádku, ale myslím si, že u mojí babičky možná mohl něco zblajznout, je zahradnice a stále nadává na krysy!

Myslíte, že se to ještě může projevit nebo že můžu být v klidu, že je v pořádku?

14.10.2012 18:10
vandisue

XXX.XXX.125.1

Já bych neváhala a jela k veterináři, aby posoudil sám, jak na tom pes je. Nejsem odborník, ale nyslím, že z rozboru krve by mohlo jít poznat více...
Byla jsem na praxi na veterině a přijeli tam s 2 pejskama - otrava - jed na slimáky (na krabičce napsáno, že neškodí domácím zvířatům). 1 pes nepřežil převoz a ten druhý bojoval o život... Měl podobné příznaky, jak popisujete jako epileptický záchvat... Museli jsme ho uspat, aby se víc netrápil. Otravu jedem na slimáky přežije jen málo psů...
Váš pejsek nemusel vyzvracet úplně všechno a třeba se přiotrávil... Nevím, nejsem veterinář, jen chovatel...
Každopádně být Vámi, jedu na veterinu aspoň pro jistotu, že je vše v pořádku.

15.10.2012 08:37
alda082

XXX.XXX.173.5

teda co to máte za vetu? já když volám tak buď mi říká ať startuju auto já a nebo že jede on,ale i kdyby to měly být psí zaražený prdy,tak bych s ním měla okamžitou návštěvu,být váma změním veterináře....a na psa si dávám pzor...

Přidejte reakci

Přidat smajlík