Zveme vás a vaše pesany do Heroltic u Tišnova na víkendy nabité programem převážně praktické výuky s kapkou teorie. Dozvíte se a vlastníma rukama naučíte spoustu věcí o masážích a protahovacích cvičeních psů a o jejich účincích na tělo i psychiku nejen psa. Ubytování, plná penze a veškeré materiály k výuce zajištěny. Pro sportovně založené nepovinné ranní běžecké rozcvičky, pro všechny večerní volné diskuse na psí témata. Certifikáty o absolvování kurzu, pro každého něco malého na památku, fotografie z průběhu kurzu.
Termíny a informace na www.willtogo.cz nebo volejte 728 718 242 Míša Kučerová.
Dobrý den, velmi mne zaujala nabídka vašich masáží. Zajímalo by mě, jaké je vaše vzdělání popř. odborná kvalifikace (na Vašich stránkách jsem tuto informaci nenašla, možná jsem špatně hledala) a zda je váš kurz....jak to napsat... certifikovaný - tzn. je z něj nějaké osvědčení? Děkuji za Vaši odpověď, Zuzana
K mé kvalifikaci: jsem středoškolsky vzdělaný biolog, akreditovaný 'lidský' masér pro sportovní a rekondiční masáže s certifikací na Dornovu metodu nápravy pohybového aparátu a Breussovu masáž páteře. Čtyřletá praxe, dva roky vlastní provozovna. Jednodenní seminář masáží psů přede dvěma lety, ten mi však mnoho nedal, proto jsem se dále spolehla na odbornou literaturu, zvláště Jean-Pierra Hourdebaigta, a využití vlastních zkušeností z 'lidských' masáží na psech, protože, co se týká pohybového aparátu, jsou zde velmi dobře použitelné analogie.
Se psy sportuji dvacet let, výsledky masáží sleduji neustále na svých pěti psech v zátěži a příležitostně na psech svých klientů.
Účastníci kurzu obdrží samozřejmě certifikát o absolvování. Popravdě, k provozování vlastních psích masáží nepotřebujete ani ten, je to volná živnost. Cílem víkendu je, aby klienti v neděli odpoledne odjížděli s tím, že dokážou souvisle a účinně namasírovat psa, že tuší, kdy použít jaký typ masáže s jakými hmaty, dovedou správně a ve správný čas aplikovat protahovací cvičení. Také aby vše měli vyzkoušené na svých a třeba i našich psech. Papír opravdu v tomto případě není důležitější než faktická dovednost. Ale dostanete jej . M.K.