Uživatel s deaktivovaným účtem

třeba acylpyrin je úplně nevhodný i ibuprofen, oba mohou psa zabít
(obrázek co může udělat se psem acylpyrin)
Já tu fotku zrovna viděla jako následek brufenu, ale to je celkem jedno
Hlavně si myslím, že nebude moc psů, co budou dobrovolně polykat někde nalezené prášky, většinou je spíš problém do ně dostat i ty, co jsou jim skutečně určeny. Spíš bych viděla problém právě v té neodborné domácí aplikaci paralenů, brufenů apod.

jazzinka
napsal(a):
Já tu fotku zrovna viděla jako následek brufenu, ale to je celkem jedno
Hlavně si myslím, že nebude moc psů, co budou dobrovolně polykat někde nalezené prášky, většinou je spíš problém do ně dostat i ty, co jsou jim skutečně určeny. Spíš bych viděla problém právě v té neodborné domácí aplikaci paralenů, brufenů apod.
Máte pravdu teď koukám, že jsem chtěla napsat brufen a napsala ten aspyrin. Moc se omlouvám za mlžení. Jsem dnes trochu zmatená. Ještě jednou se omluvám.
napsal(a):
třeba acylpyrin je úplně nevhodný i ibuprofen, oba mohou psa zabít
(obrázek co může udělat se psem acylpyrin)
ouh, kur... to je krutý, aby si clovek daval pozor, me stene cupuje s oblibou z kose ty prazdny plata...
Fuj to me vydesilo :( ten pes uz asi zivy nebyl, co? :((
jak je to s ibubrofenem nevím, ale ibalgin je prý jedna z nejhorších věcí, co může pes sežrat.. já takhle málem přišla o fenku která se vkradla do šuplíku a dokonce i do kosmetické taštičky kde léky skladuji (od té doby jsou tam kam se nedostaneme pomalu ani my ) byla v hrozném stavu a chvílemi vypadala jako mrtvá.. byl to hrozný pohled takže s ibalginem by pes určitě do styku přijít neměl..
karumy
napsal(a):
jak je to s ibubrofenem nevím, ale ibalgin je prý jedna z nejhorších věcí, co může pes sežrat.. já takhle málem přišla o fenku která se vkradla do šuplíku a dokonce i do kosmetické taštičky kde léky skladuji (od té doby jsou tam kam se nedostaneme pomalu ani my ) byla v hrozném stavu a chvílemi vypadala jako mrtvá.. byl to hrozný pohled takže s ibalginem by pes určitě do styku přijít neměl..
jasný no. No ibalgin, brufen a pod je podle me temer to samy, akorat jina barva. apson pro me jako lajka... :)

7dora
napsal(a):
ouh, kur... to je krutý, aby si clovek daval pozor, me stene cupuje s oblibou z kose ty prazdny plata...
Fuj to me vydesilo :( ten pes uz asi zivy nebyl, co? :((
bylo tam napsané, že přežil
karumy
napsal(a):
Ibalgin a Ibuprofen jsou jedno a totéž, akorát mají jiného výrobce, proto odlišný název.
Jinak když si vzpomenu jak babča s dědou dávali svému NO brufen na bolesti, když jí bylo 12 let a už skoro nemohla na zadní nohy a nic jí po tom nebylo.... dostávala půlku prášku ob den, tak tě bůh teda.
7dora
napsal(a):
Ahoj,
jen tak ze zajímavosti se chci zeptat, co se muze psovi stát, zežere-li Vám nekde zapomenute prasky jak antikoncepce, ci ibuprofeny.
Má nekdo zkusenost?
Můj labís sežral jako mladý skoro celé plato antikoncepce. Veterinářka ho nechala vyzvracet, ale nejspíš už to bylo vštřebané. Nebylo mu nic, a vyvinul se z něj normální pes.