Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2013 11:15
zbyndas

XXX.XXX.182.249

Ahoj všem,
chováte někdo z okolí Písku, Českých Budějovic australské ovčáky? Předem děkuji za jakýkoliv kontakt, Zbyněk

21.6.2013 13:40
pidla

XXX.XXX.106.11

zbyndas napsal(a):
Ahoj všem,
chováte někdo z okolí Písku, Českých Budějovic australské ovčáky? Předem děkuji za jakýkoliv kontakt, Zbyněk

Vybírala bych chovatele podle úplně jiných kritérií, než jen aby byl co nejblíž.

22.6.2013 16:01
ausik

XXX.XXX.154.194

Dobry den, presne jak pise pani nade mnou, vybirejte podle uplne jinych kriterii nez vzdalenost. Pokud budete chtit, muzu Vam par serioynich CHS doporucit, taky shanim AUO. Predpokladam, ze jste zodpovedny a chcete zdraveho pejska tudiz koupe pouze s pp. Bez pp nemate jistotu niceho, vlaste jednu mate a to tu, ze koupite ,, pouze napodobeninu,, AUO

28.6.2013 15:56
vladimura

XXX.XXX.239.82

Mohu poprosit o ty chovatelské stanice australských ovčáků???

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.6.2013 21:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Australský ovčák se chová pod dvěma kluby : Klub málopočetných plemen psů a Klub belgického ovčáka.
Když si nalistujete stránky klubu, tak v kapitole chov, chovné stanice najdete a jistě si vyberete.

1.7.2013 14:54
zbyndas

XXX.XXX.182.249

pidla napsal(a):
Vybírala bych chovatele podle úplně jiných kritérií, než jen aby byl co nejblíž.

Chtěl bych vidět a hlavně poznat AO na vlastní oči.. smajlík Mám hodně vyčteno, ale osobní zkušenost je vždy nejlepší. Prozatím štěně nevybírám.. Nicméně si myslím, že dobrý chovatel může být i v okolí bydliště, nebo máte jiný názor? Nevidím jediný důvod proč jezdit stovky kilometrů když dobrého chovatele můžete mít i ve vašem okolí, o kterém nemusíte vědět... Pokud někoho z okolí znáte, ocením jakékoliv kontakty.

1.7.2013 17:56
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Souhlas .
Dobrý - výborný chovatel může být klidně odvedle z Bačálek
- nemusím jet 300 km . . .(a dovézt zmetek . . .ale z Phy - Brna . . .)

1.7.2013 19:12
davidka

XXX.XXX.107.205

zbyndas napsal(a):
Chtěl bych vidět a hlavně poznat AO na vlastní oči.. smajlík Mám hodně vyčteno, ale osobní zkušenost je vždy nejlepší. Prozatím štěně nevybírám.. Nicméně si myslím, že dobrý chovatel může být i v okolí bydliště, nebo máte jiný názor? Nevidím jediný důvod proč jezdit stovky kilometrů když dobrého chovatele můžete mít i ve vašem okolí, o kterém nemusíte vědět... Pokud někoho z okolí znáte, ocením jakékoliv kontakty.

Na toto nepotřebuješ zatím chovatele. Spíš pár "držitelů" smajlík
Zjisti si, jestli v okolí nejsou nějaké psí akce nebo teď v létě tábory, kde by aussíni byli.
I na výstavách jsou často ukázky agility, frisbee, tance se psem, kde je velmi často najdeš. Pak se stačí nestydět a přímo se zeptat na zkušenosti.
Hodně záleží na tom, nač chceš psa právě ty, jestli na klasický výcvik nebo nějaké modernější psí sporty nebo třeba dogtrek...

5.7.2013 10:45
zbyndas

XXX.XXX.182.249

Přesně tak jsem to myslel smajlík Stačí mi někdo sdílný kdo toto plemeno má... ;-) Špatně jsem se na začátku vyjádřil za což se omlouvám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík