Rada ke koupi štěněte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2013 17:05
marouš

XXX.XXX.57.204

Dobrý den. Velmi rád bych si pořídil štěně buď Dalmatina nebo Finského špice. Ani jeden moc není a když, tak třeba za 10 000 ... Jelikož nepotřebuji psa do chovu či na výstavy tak mi vyhovuje pes bez PP za darmo (a jelikož nejsem naivní) tak za nějakou nižší částku ... samozřejmě mám v plánu dlouhé procházky či aktivity jako běhání atd, něco o výcviku již vím taky, takže o pejska bude dobře postaráno...někdo nějaké rady či zkušenosti? předem díky!

29.7.2013 21:28
laponka

XXX.XXX.106.146

marouš napsal(a):
Dobrý den. Velmi rád bych si pořídil štěně buď Dalmatina nebo Finského špice. Ani jeden moc není a když, tak třeba za 10 000 ... Jelikož nepotřebuji psa do chovu či na výstavy tak mi vyhovuje pes bez PP za darmo (a jelikož nejsem naivní) tak za nějakou nižší částku ... samozřejmě mám v plánu dlouhé procházky či aktivity jako běhání atd, něco o výcviku již vím taky, takže o pejska bude dobře postaráno...někdo nějaké rady či zkušenosti? předem díky!

To má být pokus o vyvolání plodné debaty ? Pokud ne, doporučuji zatím koukat jen na obrázky a šetřit. Popřípadě zajděte do blízkého útulku a udělejte šťastným nějakého pesana.
Jo, zadarmo.... takových by bylo. Víte, vše má svou cenu. Ani já nemám na vysněné SUV. Nechcete na chov...a co takhle zdraví ? I to je vám šumafuk ? Hodně zdaru tedy ! Věřím že finského špice bez PP určitě seženete a zcela zadarmo smajlík

29.7.2013 22:49
bohemica

XXX.XXX.168.11

smajlík

29.7.2013 22:58
bohemica

XXX.XXX.168.11

Na anonymní diskuzi se Vám povedlo rozpoutat "debatu" jinak položenou otázkou na totožné téma:
Malá nabídka těchto psů?

30.7.2013 07:36
ilisek

XXX.XXX.196.15

Jak prosím vypadá finský špic? To existuje? Ilona

30.7.2013 08:44
ilisek

XXX.XXX.196.15

ilisek napsal(a):
Jak prosím vypadá finský špic? To existuje? Ilona

Tak jsem si to našla na netu....

Přidejte reakci