Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2013 20:00
eluschi

XXX.XXX.84.16

Zdravím potřebovala bych poradit s výběrem granulí pro dvouletého psa akita inu, byl dárek. Doteď byl krmen Nuovou ale s tím pokračovat nechci. Vím že by byli nejlepší Orijen nebo Taste of the Wild ale ty přesahují mé finanční možnosti. Chtěla bych tak 15 kg za 1000 kč plus mínus.
Poradíte prosím....? Děkuji za odpovědi

28.8.2013 14:14
ttevi

XXX.XXX.188.176

eluschi napsal(a):
Zdravím potřebovala bych poradit s výběrem granulí pro dvouletého psa akita inu, byl dárek. Doteď byl krmen Nuovou ale s tím pokračovat nechci. Vím že by byli nejlepší Orijen nebo Taste of the Wild ale ty přesahují mé finanční možnosti. Chtěla bych tak 15 kg za 1000 kč plus mínus.

No není to teda špica ale do této cenové kategorie mě napadá Brit Care - nejsou uplně nejhorší. Ale taky si lámu teď hlavu s granulama smajlík

28.8.2013 14:16
ttevi

XXX.XXX.188.176

ttevi napsal(a):
No není to teda špica ale do této cenové kategorie mě napadá Brit Care - nejsou uplně nejhorší. Ale taky si lámu teď hlavu s granulama smajlík

Omlouvám se že se ti tady do toho nabourám, ale přidám i svou otázku pokud nevadí. Granule pro štěně od 2 měsíců velké plemeno. TOTW, Essential, ACANA, Sam´s FIeld. To jsou moje 4 vybrané a teď nevím které. Ještě nevím čím krmí majitelka, to se taky musím zeptat. Prcka ještě nemáme

27.9.2013 20:54
kacenakovac

XXX.XXX.178.179

Ahoj, my jsme před půl rokem přešli na krmivo Barking Heads a fakt super! Můžu doporučit! Kupujeme na eshopu www.zviratanakupuji.cz

30.9.2013 08:31
ilisek

XXX.XXX.196.16

kacenakovac napsal(a):
Ahoj, my jsme před půl rokem přešli na krmivo Barking Heads a fakt super! Můžu doporučit! Kupujeme na eshopu www.zviratanakupuji.cz

Tam asi nebude cena do 1000 za 15 kg......

30.9.2013 11:45
eluschi

XXX.XXX.165.45

přemýšlím nad tím Brit care ale nenašla jsem nikde kolik tam má procent masa a podobně.. jako složení jsem našla pouze toto....

Složení: Jehněčí maso a produkty jehněčího původu, rýže, drůbeží tuk, lososový olej, přírodní chuť, rýžové otruby, sušené cukrovkové řízky, pivovarské kvasnice, sušená vejce, extrakt z juky, sušená jablka, minerální látky, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, DL-methionin, L-lysin, mannan- oligosacharidy, frukto- oligosacharidy, síran měďnatý pentahydrát, niacin, pantotenan vápenatý, kyselina listová, cholinchlorid, biotin, vitamín A, vitamín D3, vitamín E (alfa-tokoferol).

2.10.2013 12:43
ginka

XXX.XXX.34.50

eluschi napsal(a):

a co tohle? Je toho 18 kg
http://www.jamservis.cz/eshop/pro-psy/krmivo/granule/extrudovane/acana/acana-adult-dog-18-kg
smajlík

veronikabulls

6.10.2013 14:35
veronikabulls

XXX.XXX.153.1

brit care jsou v celku dobré, navíc lososový olej, super věc ;-)smajlík

veronikabulls

6.10.2013 14:44
veronikabulls

XXX.XXX.153.1

Ahoj superpremové krmiva, moc neudávají procentuální počet masa ! je to z důvodu, toho, že obsahujé velké množství vitamínu a minerálů z ovoce i zeleniny, jedna se krmiva s lepší vyživovací hodnotou, kterou právě není jen masíčko smajlík veškeré vitamíny z ovoce zeleniny jsou
( nebo by měly ) být pořizovány z přírodních zdrojů. Superprémovky mají většinou max do 25 %. Vyjímky jsou ty , které se specializují na velký poměr masa, což jsou právě také od britu carnilove,, které mají až 70% masa, ale ty už jsou cenově hůř dostupné. Jakožto každý zákazník se dívá jako na první místo na procenta masa, a proto výrobci neudávají u těchto krmiv přesný počet, jinak by zákazníka odradili, ale samozřejmě zákazník neví, že maso není hlavní a jedinou složkou vitamínu a různých proteinů. navíc Brit care má v sobě už lososový olej, takže je to super na srst a na kůži, hlavně je to hypoalergení, také velké plus.smajlíksmajlík

veronikabulls

6.10.2013 15:00
veronikabulls

XXX.XXX.153.1

a navíc česká značka

8.10.2013 14:53
lejemyti

XXX.XXX.14.166

eluschi napsal(a):

Dobrý den,
já osobně, kvůli citlivosti jednoho ze psů, krmím Arion salmon rice, kde 20kg vychází kolem 1400,- A jsou to jediné granule po kterých ten můj pes má "pevné bobánky" a nehubne. smajlík

Lenka

8.10.2013 17:40
ewik

XXX.XXX.210.150

Vrele doporucuju Markus Muhle, 15kg za cca 900, v akci i mene. Krmime jimi uz par let naseho obrika a po nicem tak neprospival jako po tomhle smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík