Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2006 08:50

Ahoj,můžete mi někdo poradit dobrý salon pro psy,případně někoho,kdo umí - ale opravdu krásně - stříhat?
Ráda bych někoho profesionálního s dobrým chováním ke psům a někoho,kdo toleruje přítomnost majitele při úpravě psa.
Nejraději v Praze,ale pokud si budete opravdu jisti,že ten ,koho hledáme je v Brně,rádi si uděláme výlet i tam.
Nejde o úpravu psa na výstavu,ale i tak bychom rádi někoho opravdu dobrého.
Děkuji za kontakty a rady.

10.8.2006 10:39

kavka napsal(a):
Ahoj,můžete mi někdo poradit dobrý salon pro psy,případně někoho,kdo umí - ale opravdu krásně - stříhat?
Ráda bych někoho profesionálního s dobrým chováním ke psům a někoho,kdo toleruje přítomnost majitele při úpravě psa.
Nejraději v Praze,ale pokud si budete opravdu jisti,že ten ,koho hledáme je v Brně,rádi si uděláme výlet i tam.

www.dogsalon.wbs.cz
můžu doporučit. Cmouková se teď přestěhovala na Plzeňskou a máme nový žůžový dveře předtím byla na Vinohradský

10.8.2006 10:59

kavka napsal(a):

Plno majitelů včetně mně je naprosto spokojeno v tomto psím salónu:
Než to popisovat slovy, mrkni na to a vše si přečti ;-)
http://bckline.cz/

10.8.2006 11:04

aradek napsal(a):
Plno majitelů včetně mně je naprosto spokojeno v tomto psím salónu:
Než to popisovat slovy, mrkni na to a vše si přečti ;-)
http://bckline.cz/

Proč tam nemají psy před ostříháním a po? To je to tak hrozný?

10.8.2006 11:13

rumovapralinka napsal(a):
Proč tam nemají psy před ostříháním a po? To je to tak hrozný?

1) v Brně (na BC K-Line) mají vše popsáno
2) uvnitř mají rozděleno "kynologické centrum" na 3 části - posezení (časopisy, knihy, ukázky ostřihaných psů atd.), střihárna a obchod

nějaké ukázky jsem našla:
a) http://bckline.cz/cz_ukazkast1.html
b) http://bckline.cz/cz_ukazkast3.html

10.8.2006 11:16

black napsal(a):
www.dogsalon.wbs.cz
můžu doporučit. Cmouková se teď přestěhovala na Plzeňskou a máme nový žůžový dveře předtím byla na Vinohradský

Potřebovala bych mejla na Cmouky, nemáte někdo? Mám dotázek ohledně stříhání, co se netýká stříhání :o) Doufám že je to jasný :o)
Kdyžtak mejla na mě je arosek@centrum.cz

10.8.2006 11:43

kavka napsal(a):

Jaké plemeno? Myslím, že většina střihačů má plemena, na která se více specializuje.

10.8.2006 12:19

h2o napsal(a):
Jaké plemeno? Myslím, že většina střihačů má plemena, na která se více specializuje.

Což tak zkusit se kontakltovat se salonem? Jen trochu zapojit hlavu...

10.8.2006 12:20

krizpe napsal(a):
Což tak zkusit se kontakltovat se salonem? Jen trochu zapojit hlavu...

Což tak zkusit se kontakltovat se salonem? Jen trochu zapojit hlavu... / tohle je majitel onoho salonu v Brně. Asi bych nešla k někomu, kdo mi říká abych použila hlavu

10.8.2006 13:06

Což tak zkusit se kontakltovat se salonem? Jen trochu zapojit hlavu... / tohle je majitel onoho salonu v Brně. Asi bych nešla k někomu, kdo mi říká abych použila hlavu

Milá slečno/paní,
ujišťuji vás, že majitelem salónu opravdu nejsu, protože pracuji v oblasti výpočetní techniky pro vědecký ústav inforatiky (nejmenuji konkrétní místo) ad ať se zapojí hlava - co jiného na to chcete odpovědět? Nejlepší informaec jdou vždy přímo od zdroje

10.8.2006 13:47

krizpe napsal(a):
Milá slečno/paní,
ujišťuji vás, že majitelem salónu opravdu nejsu, protože pracuji v oblasti výpočetní techniky pro vědecký ústav inforatiky (nejmenuji konkrétní místo) ad ať se zapojí hlava - co jiného na to chcete odpovědět? Nejlepší informaec jdou vždy přímo od zdroje

Možná nejste majitelem ale psy tam hyzdíte vy

10.8.2006 15:58

Možná nejste majitelem ale psy tam hyzdíte vy

Tak podruhé a naposled,
psy tam "nehyzdím" ani jinak neupravuju, občas jen příležitostně rozvážím krmivo po Brně a toť vše

Tímto končím debatu a pokud má autorka vážný zájem o profesionální úpravu psa, ať ten salón kontaktuje-

PSko: Pro rumovapralinka: Hlavně že když psi se hyzdí, tak jak potom můžou vyhrávat o nejlépe upravená plemena atd. včetně vlastnění certifikátů o úpravě psa aj.

10.8.2006 19:07

kavka napsal(a):

Neměl by někdo fotečky ostříhaných hafanů ?

11.8.2006 02:12

kavka napsal(a):

Nebyli, kdo by si dával na stránky zhyzděné psy, že jo?

11.8.2006 11:32

Uvnitř jich mají plno, na webu jsem našel jen dvě:
http://bckline.cz/cz_ukazkast1.html
http://bckline.cz/cz_ukazkast3.html

Než odpovím tak to chvílu trvá, narozdíl od někoho pracuju a nemám čas vysedávat celý den jen na diskuzích, chatech atd.

11.8.2006 11:54

krizpe napsal(a):
Uvnitř jich mají plno, na webu jsem našel jen dvě:
http://bckline.cz/cz_ukazkast1.html
http://bckline.cz/cz_ukazkast3.html

Než odpovím tak to chvílu trvá, narozdíl od někoho pracuju a nemám čas vysedávat celý den jen na diskuzích, chatech atd.

Mladíku Kříži, nemusíte vůbec odpovídat

11.8.2006 11:57

Mladíku Kříži, nemusíte vůbec odpovídat

Myslím, že pán z Prahy nepojede do Brna aby zjistil, že špatně stříháte. Nevím, proč nedáte na www více fotek, každý se jimi většinou řídí pokud to není odborník, který kouká na úplné detaily. ¨
Jdi si Petře raději přečísnout svá košťata

11.8.2006 12:16

Myslím, že pán z Prahy nepojede do Brna aby zjistil, že špatně stříháte. Nevím, proč nedáte na www více fotek, každý se jimi většinou řídí pokud to není odborník, který kouká na úplné detaily. ¨
Jdi si Petře raději přečísnout svá košťata

Nevím, proč by měla paní špatně stříhat. Já s ní jsem naprosto spokojená, takových lidí znám hodně...
Tento pes po výstavách příliš nejezdí, přesto dostává CACe, pochvaly za úpravu atd... Upravuje ho právě zmíněná paní Schönigerová

11.8.2006 12:57

aradek napsal(a):
Nevím, proč by měla paní špatně stříhat. Já s ní jsem naprosto spokojená, takových lidí znám hodně...
Tento pes po výstavách příliš nejezdí, přesto dostává CACe, pochvaly za úpravu atd... Upravuje ho právě zmíněná paní Schönigerová

A vždycky vypadá jak kdyby vylezl z popelnice. Paní Schönigerová asi není taková odobrnice

11.8.2006 13:24

A vždycky vypadá jak kdyby vylezl z popelnice. Paní Schönigerová asi není taková odobrnice

>A vždycky vypadá jak kdyby vylezl z popelnice.
>Paní Schönigerová asi není taková odobrnice

Když si chcete hrát, budiž ;-) takže malá série otázek

a) všichni máme dlouholetou chovatelskou, výstavní atd. činnost, takže se hdoně orientujeme v kynologii. Jakou máte zkušenost / odbornost Vy?

b) ten kdo se zajímal o psí salón si jistě už udělal vlastní názor, že nikho nikam nevnucujeme, ale pouze podáváme bližší informace. To že věčně každého shazujete je již druhá věc...

c) proč napadéte jiný psy? To jsou Vaši psi tak ošliví a letí z kruhu jen co je uvidí rozhodčí, takže si musíte ulevit tady?

d) nebo jste jen pubertální frigida která si zde léčí své komplexy?

Tímto uzavírám debatu. Dle Vašich vět si jistě každý čtenář této diskuze udělal vlastní názor. Buď si léčíte komplexy, a nebo spíše bych to viděl na osobní vyřizování účtů. Takže nechme zakladatele fóra ať se sám rozhodne a ukončeme tuto debatu o ničem.

Díky za pozornost.
S pozdravem
Petr Kříž

11.8.2006 13:50

krizpe napsal(a):
>A vždycky vypadá jak kdyby vylezl z popelnice.
>Paní Schönigerová asi není taková odobrnice

Když si chcete hrát, budiž ;-) takže malá série otázek

a) všichni máme dlouholetou chovatelskou, výstavní atd. činnost, takže se hdoně orientujeme v kynologii. Jakou máte zkušenost / odbornost Vy?

b) ten kdo se zajímal o psí salón si jistě už udělal vlastní názor, že nikho nikam nevnucujeme, ale pouze podáváme bližší informace. To že věčně každého shazujete je již druhá věc...

c) proč napadéte jiný psy? To jsou Vaši psi tak ošliví a letí z kruhu jen co je uvidí rozhodčí, takže si musíte ulevit tady?

d) nebo jste jen pubertální frigida která si zde léčí své komplexy?

Tímto uzavírám debatu. Dle Vašich vět si jistě každý čtenář této diskuze udělal vlastní názor. Buď si léčíte komplexy, a nebo spíše bych to viděl na osobní vyřizování účtů. Takže nechme zakladatele fóra ať se sám rozhodne a ukončeme tuto debatu o ničem.

Díky za pozornost.
S pozdravem
Petr Kříž

Jsme snad u výslechu? Sousdím, to co vidím. Jestli si myslíte Petře, že mě tímto setřete tak jste na omylu

11.8.2006 23:28

Jsme snad u výslechu? Sousdím, to co vidím. Jestli si myslíte Petře, že mě tímto setřete tak jste na omylu

A NENÍ NÁHODOU PETR KŘÍŽ TEN,CO CHODÍ S NEFRIGIDNÍ LIDUŠKOU,CO JÍ TO PÁNBŮH ZAKÁZAL????

11.8.2006 23:58

cmoky napsal(a):
A NENÍ NÁHODOU PETR KŘÍŽ TEN,CO CHODÍ S NEFRIGIDNÍ LIDUŠKOU,CO JÍ TO PÁNBŮH ZAKÁZAL????

A TOHLE JE DLE MNE UPRAVENÁ LABUTĚNKA,VÁŽENÝ PETŘE:-))

12.8.2006 00:10

cmoky napsal(a):
A TOHLE JE DLE MNE UPRAVENÁ LABUTĚNKA,VÁŽENÝ PETŘE:-))

Petře a už jste někdy měl pohlavní styk nebo furt stále honíte ve sprše?
Zdraví Anča Dlaňovka

12.8.2006 09:19

kavka napsal(a):

Děkuji za rady,které se týkaly mého dotazu.
Ráda bych se vzdala dalších odpovědí a ukončila toto téma.
Raději se poptám někde jinde...než být nucena číst vaše výlevy...

12.8.2006 09:58

kavka napsal(a):
Děkuji za rady,které se týkaly mého dotazu.
Ráda bych se vzdala dalších odpovědí a ukončila toto téma.
Raději se poptám někde jinde...než být nucena číst vaše výlevy...

Nezlobte se, ale úprava Blecka je naprosto hrozná. I na fotce je vidět krepatost srsti. Naučte se foukat milá zlatá!!! Nebo si zaskočte za Sandrou Grünfeldovou a požádejte ji o lekci foukání a česání. Její pudlové po úpravě nejsou krepatí tak jako Bleck po té Vaší. Tímto bych se tedy vůbec nechlubila, ale ono stačilo se podívat na nějaké fotky Vámi upravených psů a na nehorázně předražený ceník a bylo mně z toho zle. Doporučuji Vám, se nejdříve naučit nejenom foukání srsti, ale také i kvalitní střihy.

12.8.2006 10:04

lavestory napsal(a):
Nezlobte se, ale úprava Blecka je naprosto hrozná. I na fotce je vidět krepatost srsti. Naučte se foukat milá zlatá!!! Nebo si zaskočte za Sandrou Grünfeldovou a požádejte ji o lekci foukání a česání. Její pudlové po úpravě nejsou krepatí tak jako Bleck po té Vaší. Tímto bych se tedy vůbec nechlubila, ale ono stačilo se podívat na nějaké fotky Vámi upravených psů a na nehorázně předražený ceník a bylo mně z toho zle. Doporučuji Vám, se nejdříve naučit nejenom foukání srsti, ale také i kvalitní střihy.

To se Vám zdá jako perfektně ostříhaný pes?

12.8.2006 10:04

lavestory napsal(a):
To se Vám zdá jako perfektně ostříhaný pes?

Nebo toto?

12.8.2006 10:07

lavestory napsal(a):
Nebo toto?

za tyto ceny?http
www.dogsalon.wbs.cz/index.php?menu=7

12.8.2006 10:08

lavestory napsal(a):

Nehodlám se vyjadřovat k hnusným řečem, co tu někdo šíří...
Ano, pote, co Arad právě doběhl několik koleček v závěrečném kruhu, šel na bednu a tam už nebyl čas ho přečesat... Přece jen, dlouhá srst to potřebuje. Takže přidávám tedy ještě jedno foto.
Pro zadavatelku: Pokud chcete, napište mi mail a můžeme se bavit bez rýpalů (ludmilasiroka@centrum.cz)

12.8.2006 11:45

aradek napsal(a):
Nehodlám se vyjadřovat k hnusným řečem, co tu někdo šíří...
Ano, pote, co Arad právě doběhl několik koleček v závěrečném kruhu, šel na bednu a tam už nebyl čas ho přečesat... Přece jen, dlouhá srst to potřebuje. Takže přidávám tedy ještě jedno foto.
Pro zadavatelku: Pokud chcete, napište mi mail a můžeme se bavit bez rýpalů (ludmilasiroka@centrum.cz)

MILÝ ZLATÝ LOVESTORY,
KREPATÉ CHLUPY ZŮSTANOU KREPATÉ A POKUD JSTE VIDĚL U SANDRY PUDLA S ROVNOU SRSTÍ,DOPORUČUJI VYHLEDAT OČNÍHO LÉKAŘE.A POKUD SE TÝKÁ NAŠEHO SALONU,STŘIHÁME PSY DLE PŘÁNÍ MAJITELE A POKUD CHCE NĚKDO PSÍKA STROJKEM NA KRÁTKO,NEVIDÍM DŮVOD,PROČ MU TOTO PŘÁNÍ NESPLNIT.OVŠEM ZAMĚŇOVAT TO S VÝSTAVNÍ ÚPRAVOU,JE OD VÁS DOSTI NA HLAVU PADLÉ.
MIMOJINÉ,POKUD TAK DOBŘE ZNÁTE NAŠE STRÁNKY,JISTĚ JSTE VIDĚL SPOUSTY JINÝCH FOTEK,TAKŽE VAŠIMA NATÁŽKAMA O FENOVÁNÍ DĚLÁTE BLBCE POUZE A JENOM ZE SEBE,NENÍ TO ZBYTEČNÉ?

12.8.2006 11:49

cmoky napsal(a):
MILÝ ZLATÝ LOVESTORY,
KREPATÉ CHLUPY ZŮSTANOU KREPATÉ A POKUD JSTE VIDĚL U SANDRY PUDLA S ROVNOU SRSTÍ,DOPORUČUJI VYHLEDAT OČNÍHO LÉKAŘE.A POKUD SE TÝKÁ NAŠEHO SALONU,STŘIHÁME PSY DLE PŘÁNÍ MAJITELE A POKUD CHCE NĚKDO PSÍKA STROJKEM NA KRÁTKO,NEVIDÍM DŮVOD,PROČ MU TOTO PŘÁNÍ NESPLNIT.OVŠEM ZAMĚŇOVAT TO S VÝSTAVNÍ ÚPRAVOU,JE OD VÁS DOSTI NA HLAVU PADLÉ.
MIMOJINÉ,POKUD TAK DOBŘE ZNÁTE NAŠE STRÁNKY,JISTĚ JSTE VIDĚL SPOUSTY JINÝCH FOTEK,TAKŽE VAŠIMA NATÁŽKAMA O FENOVÁNÍ DĚLÁTE BLBCE POUZE A JENOM ZE SEBE,NENÍ TO ZBYTEČNÉ?

JÉJE,TA JE TAKY ÚPLNĚ KREPATÁ A NEVYFOUKANÁ,JEŽÍŠKU JÁ SE ÚPLNĚ STYDÍM,HA,HA.

12.8.2006 12:04

cmoky napsal(a):
JÉJE,TA JE TAKY ÚPLNĚ KREPATÁ A NEVYFOUKANÁ,JEŽÍŠKU JÁ SE ÚPLNĚ STYDÍM,HA,HA.

Myslím, že dokonalá úprava se získává v každém salonu časem a novými zkušenostmi. Mě osobně nejvíce pomohlo to, že jsem byla nucena upravovat kralovačku na výstavy. Vím, že z počátku nebyla úprava zcela 100%, ale postupně se to pilovalo a pilovalo. Zde je několik fotek.

12.8.2006 12:05

airin napsal(a):
Myslím, že dokonalá úprava se získává v každém salonu časem a novými zkušenostmi. Mě osobně nejvíce pomohlo to, že jsem byla nucena upravovat kralovačku na výstavy. Vím, že z počátku nebyla úprava zcela 100%, ale postupně se to pilovalo a pilovalo. Zde je několik fotek.

Forever Free

12.8.2006 12:06

airin napsal(a):
Forever Free

A ještě jednou Fíbí

12.8.2006 12:07

airin napsal(a):
A ještě jednou Fíbí

Pudlík z našeho salonu. Nejedná se o výstavní střih!
PŘED

12.8.2006 12:08

airin napsal(a):
Pudlík z našeho salonu. Nejedná se o výstavní střih!
PŘED

PO

12.8.2006 12:15

airin napsal(a):
PO

TAKY JEŠTĚ JEDNU PŘIDÁM

16.8.2006 00:36

cmoky napsal(a):
TAKY JEŠTĚ JEDNU PŘIDÁM

ten maltézáček je ale krásný

Přidejte reakci

Přidat smajlík