Uživatel s deaktivovaným účtem

Zajímalo by mě, co vidíte v tomhle krasavci. Jsou mu asi dva roky a před nějakou dobou pobíhal po Plzni ještě asi se svojí sestrou. V té době je odhadovali tak na osm měsíců. Fenka prý skončila v útulku a tenhle putoval ke své současné rodině. Je to nevěřitelný mazel a hodně hravý. Nám v něm něco připomíná staforda, žíhání zase jiná plemena.... Tipnete si jen tak pro zajímavost?

napsal(a):
Zajímalo by mě, co vidíte v tomhle krasavci. Jsou mu asi dva roky a před nějakou dobou pobíhal po Plzni ještě asi se svojí sestrou. V té době je odhadovali tak na osm měsíců. Fenka prý skončila v útulku a tenhle putoval ke své současné rodině. Je to nevěřitelný mazel a hodně hravý. Nám v něm něco připomíná staforda, žíhání zase jiná plemena.... Tipnete si jen tak pro zajímavost?
a ještě

moll
napsal(a):
je fakt hezký - hlava a uši mi trochu připomínají boserona - jak je velký?
Tipuju že má tak 60cm v kohoutku.
napsal(a):
To bude směska běžně rozšířených plemen. Pochybuji, že by si někdo chtěl zmařit štěňata po něčem málopočetným.
Taky se přikláním k názoru. že je to labrador se stafordem.

q
napsal(a):
Já myslim že bulík s boxerem :oD
Děkuju za tipy. Pravdu nikdo sice nezjistí, ale jen mi zajímalo, co v něm vidí někdo jiný. Zaujal mě vzhledem i povahou.