Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2006 21:00

Zajímalo by mě, co vidíte v tomhle krasavci. Jsou mu asi dva roky a před nějakou dobou pobíhal po Plzni ještě asi se svojí sestrou. V té době je odhadovali tak na osm měsíců. Fenka prý skončila v útulku a tenhle putoval ke své současné rodině. Je to nevěřitelný mazel a hodně hravý. Nám v něm něco připomíná staforda, žíhání zase jiná plemena.... Tipnete si jen tak pro zajímavost?

10.8.2006 21:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zajímalo by mě, co vidíte v tomhle krasavci. Jsou mu asi dva roky a před nějakou dobou pobíhal po Plzni ještě asi se svojí sestrou. V té době je odhadovali tak na osm měsíců. Fenka prý skončila v útulku a tenhle putoval ke své současné rodině. Je to nevěřitelný mazel a hodně hravý. Nám v něm něco připomíná staforda, žíhání zase jiná plemena.... Tipnete si jen tak pro zajímavost?

a ještě

10.8.2006 21:01

a ještě

další

10.8.2006 21:02

další

a poslední

10.8.2006 21:33

a poslední

je fakt hezký - hlava a uši mi trochu připomínají boserona - jak je velký?

10.8.2006 21:47

moll napsal(a):

Tipuju že má tak 60cm v kohoutku.

10.8.2006 21:48

moll napsal(a):

Možná staford s labradorem (podle hlavy).

11.8.2006 12:43

jackrussel napsal(a):
Možná staford s labradorem (podle hlavy).

Já v něj vidím německého pinče, možná s tím stafordem.

11.8.2006 12:53

To bude směska běžně rozšířených plemen. Pochybuji, že by si někdo chtěl zmařit štěňata po něčem málopočetným.
Taky se přikláním k názoru. že je to labrador se stafordem.

11.8.2006 12:55

danan napsal(a):
To bude směska běžně rozšířených plemen. Pochybuji, že by si někdo chtěl zmařit štěňata po něčem málopočetným.
Taky se přikláním k názoru. že je to labrador se stafordem.

Já myslim že bulík s boxerem :oD

11.8.2006 20:02

q napsal(a):

Děkuju za tipy. Pravdu nikdo sice nezjistí, ale jen mi zajímalo, co v něm vidí někdo jiný. Zaujal mě vzhledem i povahou.

12.8.2006 11:21

q napsal(a):

Na té první fotce to vypadá, že je tam pitbul či něco podobného, ale podle poslední bych taky řekla bulík+boxer.

12.8.2006 12:54

dejna napsal(a):
Na té první fotce to vypadá, že je tam pitbul či něco podobného, ale podle poslední bych taky řekla bulík+boxer.

vypadá úplně stejně jako u nás kříženec Bulíka a stafora - podobnýho mají ve vedlejším městě - je to sviňka

Přidejte reakci

Přidat smajlík