Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

koník 666

16.8.2006 15:20
koník 666

Potřebuji poradit, co mám dávat k jídlu štěněti rotvajlera(9týdnů) kromě granulí.

16.8.2006 15:23

koník 666 napsal(a):
Potřebuji poradit, co mám dávat k jídlu štěněti rotvajlera(9týdnů) kromě granulí.

Můžete mu vařit maso - vepřový, kuřecí, hovězí může dostát i syrový! Potom může dostat jakoukoliv zeleninu v jakémkoliv množství - podle chuti pesjka! Říká se že i tvaroh, ale to jsem psovi nedávala. Jinak vajíčko, když chcete na srst.

16.8.2006 15:48

koník 666 napsal(a):

Já bych doporučovala přidávat mléčné výrobky - taveňáky, olomoucké syrečky, tvaroh a také zeleninku. Ale pokud se krmí plnohodnotnými granulemi tak přidávat vše ostatní jen na chut.

16.8.2006 15:55

sabina napsal(a):
Můžete mu vařit maso - vepřový, kuřecí, hovězí může dostát i syrový! Potom může dostat jakoukoliv zeleninu v jakémkoliv množství - podle chuti pesjka! Říká se že i tvaroh, ale to jsem psovi nedávala. Jinak vajíčko, když chcete na srst.

Není nutné ke granulím nic přidávat ! Já krmím Hils a nikdy jsem to nedělala ! Ale určitě nedoporučuju tvaroh moc často a kuřecí pro psa bych nedoporučovala,...

16.8.2006 16:25

sinai napsal(a):
Já bych doporučovala přidávat mléčné výrobky - taveňáky, olomoucké syrečky, tvaroh a také zeleninku. Ale pokud se krmí plnohodnotnými granulemi tak přidávat vše ostatní jen na chut.

Mléčné výrobky jsou super, hlavně jogurty a tzv. čerstvé sýry (žervé, lučina). Syrečky jsou šíleně slané a taveňáky jsou nezdravé i pro lidi kvůli tavícím solím (znemožňují využití vápníku).

16.8.2006 16:42

koník 666 napsal(a):

Psovi obcas varievam. Recepty mam na stranke v sekcii starostlivost. Mozno ta nieco inspiruje. Ak nechces varit kupuj psikovi vecicky z buvolej koze, prasacie usi, a susene vnutornosti (pluca, creva, penisy...)
http://www.joffko.websnadno.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík