bulda
napsal(a):
Přišlo to na něj a svůj chtíč musel uspokojit tímto způsobem protože má ptáka samicu
Ale ne, ve tři ráno jsem se vrátil domů, protože jsem byl kopat těhotný ženský do břicha. Účelem bylo, aby se nemohlo narodit několik dalších debilů typu rudýnka, osméšance, erinky, rozmnožovatelky přestárlých setrů apod....
zuzazx

chvd
napsal(a):
ale prosím Tě, polštář tu přece odhalil, že jsem z Ostravy, to bych měl trochu daleko ne??,
jinak azo, jak dlouho jsi chovala úspěšně ty mozkožrouty, než se Ti takhle přemnožili?
hele CHVD nechceš založit další diskuzi-Polštářek a pes IV???? Že by si diskutoval sám se sebou.Stejně se tady s tebou už nikdo nechce bavit.
zuzazx
napsal(a):
hele CHVD nechceš založit další diskuzi-Polštářek a pes IV???? Že by si diskutoval sám se sebou.Stejně se tady s tebou už nikdo nechce bavit.
Další založím, až to bude třeba z technických důvodů, je vážně směšné, že jsi na to ještě nepřišla, proč se ty nové diskuze zakládají...trapko....nebyl taťka náhodou MickeyMouse?
Ale baví, ty se tu se mnou bavíš stále dokola pod svými tisícy nicky, že kachýnko zarostlá?
zuzazx

chvd
napsal(a):
Další založím, až to bude třeba z technických důvodů, je vážně směšné, že jsi na to ještě nepřišla, proč se ty nové diskuze zakládají...trapko....nebyl taťka náhodou MickeyMouse?
Ale baví, ty se tu se mnou bavíš stále dokola pod svými tisícy nicky, že kachýnko zarostlá?
Hele a proč si furt myslíš, že jsem jedna a tatáž osoba????Nejsi trochu paranoik?Tady na foru je několik desítek lidí a ne jen TY a JÁ.A pokud jsi tak dobrej v IP adresách, tak sis to mohl už dávno zjistit odkud kdo píše ty blboune nejapný.
zuzazx
napsal(a):
Hele a proč si furt myslíš, že jsem jedna a tatáž osoba????Nejsi trochu paranoik?Tady na foru je několik desítek lidí a ne jen TY a JÁ.A pokud jsi tak dobrej v IP adresách, tak sis to mohl už dávno zjistit odkud kdo píše ty blboune nejapný.
Hele a proč si furt myslíš, že jsem jedna a tatáž osoba????
no nejspíš proto, že se vždy nějak prokecneš, že.....tahle tvá věta opravdu hovoří za vše, kravko.....ale jen si to užij, již brzy budou na netu takové pravdivé informace o Tobě, že už na psech nevyděláš ani kroupu a půjdeš hezky makat...trubičko:))
IP adresu máš nejspíš ty místo zevního genitálu, kterým stále přemýšlíš.....
zuzazx
napsal(a):
Možná když si ji půjdeš umýt do bazénku, nepoznám Tě příště podle smradu.
jo jinak firečůzo, nevíš, co je tohle za plemeno?
myslím psa, ne dobytek.
chvd
napsal(a):
Jo v že mě mají polštářkové v paži?
No to jo! Kdybys mě miliontý nicku polštáře měla v paži, nejspíš bys tady nepředváděla tohle divadlo ty kynologická nulo.:-)
Týká se to tohoto témstu, proto to vkládám sem. Děkuji za pochopení.
:
Slyšel jsem o tom, že polštářekje prý v nějaký kauze ohledně týrání zvířat
a že prý to není poprvé.Co je na tom pravdy?
Datum: 22.09.2006 22:51 | Autor: chvd (chvd)
Re: Slyšel jsem o tom, že polštářekje prý v nějaký kauze ohledně týrání zvířat
Jelikož to šíříš Ty, tak na tom asi moc pravdy nebude, ale budou to samé lži a pomluvy, úchylného chvd.
Datum: 23.09.2006 00:40 | Autor: dvd (dvd)
eva nohelova
napsal(a):
:
Jelikož to šíříš Ty, tak na tom asi moc pravdy nebude, ale budou to samé lži a pomluvy, úchylného chvd.
Dobrý den, Vy jako sjednocujete témata? A kdy sjednotíte třeba těch milion témnat o číňanech
jen tak okrajem jejich část:
https://www.ifauna.cz /mdiskuse/search.php?q=%E8% ED%F2an&page=1&rubr=7
dík za info.....
chvd
napsal(a):
No to jo! Kdybys mě miliontý nicku polštáře měla v paži, nejspíš bys tady nepředváděla tohle divadlo ty kynologická nulo.:-)
na nemoderce bylo vysloveno přání, abych zde dal svou fotku, tedy tu, o které se diskutuje na nemoderce...tak tak tedy činím...toto jsem prý já:
zuzazx

chvd
napsal(a):
na nemoderce bylo vysloveno přání, abych zde dal svou fotku, tedy tu, o které se diskutuje na nemoderce...tak tak tedy činím...toto jsem prý já:
Hele ty magore, to ses ale vůbec netrefil s tou fotkou když už si hraješ na chytrýho tak se trochu snaž a nedávej sem fotky cizích lidí a ještě je urážíš. Asi ti to zas tak moc nepřemýšlí, jak jsem si doposud myslela.Tak pátrej frajere
chvd
napsal(a):
VY JSTE MI MADAMME ZATÍM ANI NEBYLA SCHOPNA UKÁZAT ČI DOLOŽIT VAŠE TVRZENÍ O MÉM POMLOUVAČNÉM ČLÁNKU
VY JSTE DOPOSUD ANI NEBYLA SCHOPNA ODPOVĚDĚT NA MŮJ OTEVŘENÝ DOPIS VAŠI OSOBĚ
http://www.pejskarina. unas.cz/druha-sance-cantes-fiserova- dagmar.html
A ZASE VÁM KOUKÁM NĚJAK NAROSTL HŘEBÍNEK.
NECHTĚLA BYSTE SE ZAČÍT CHOIVAT NORMÁLNĚ A ZAČÍT U SEBE TŘEBA TÍM, ŽE M KONEČNĚ ODPOVÍTE NA MÉ OTÁZKY?
TO, ŽE ZNOVA NAPÍŠETE, ŽE JSTE NA NĚ JIŽ ODPOVĚDĚLA, JAK JSTE JIŽ UČINILA NESČETNĚKRÁT, NEMĚNÍ NIC NA FAKTU, ŽE TOMU TAK NENÍ.
POUZE JSTE RYLA A POMLUVILA A PAK SI JEŠT HRÁLA NA UŠKOZENOU.
TOHLE JE PRO NICK FISEROVADRUHASNCE
eva nohelova
napsal(a):
:
??? nechápu co tím myslíte paní Nohelová ???. Muj příspěvek byl myšlen, tak, že když chvd napíše, že někde něco slyšel, tak tomu nelze věřit, protože to nejspíše bude výplod jeho chorého mozku. Musí napsat od koho a kdy. KDYŽ NAPÍŠE - Slyšel jsem o tom, že polštářek je prý v nějaký kauze ohledně týrání zvířat .................... Tak tomu se opravdu věřit nedá, chvd není pro mě dost věrohodný a fakta překrucuje a přizpůsobuje si je k obrazu svému ( svého chorého mozku ).
dvd
napsal(a):
??? nechápu co tím myslíte paní Nohelová ???. Muj příspěvek byl myšlen, tak, že když chvd napíše, že někde něco slyšel, tak tomu nelze věřit, protože to nejspíše bude výplod jeho chorého mozku. Musí napsat od koho a kdy. KDYŽ NAPÍŠE - Slyšel jsem o tom, že polštářek je prý v nějaký kauze ohledně týrání zvířat .................... Tak tomu se opravdu věřit nedá, chvd není pro mě dost věrohodný a fakta překrucuje a přizpůsobuje si je k obrazu svému ( svého chorého mozku ).
tebe štve, že tu máš svý foto, že? :-)))))))))))))))))
zuzazx

chvd
napsal(a):
co to meleš krávo tlustá?
už ti došly argumenty chudáčku co?Fakt mě bavíš jak jsi tupej a kopeš kolem sebe, když nevíš kudy kam.
dvd
napsal(a):
Klid. Chvd se v tomto případě naváží jen do nicku. A osoba jako Polštářek neexistuje. Tak je mi to ukradené. On chvd móc dóbře ví, že to nemůže napsat o konkrétní osobě. A je to ještě dítě!
Přeci se nebudeme zlobit na dětskou hloupost.
A paní Nohelová to sem dala určitě jen proto, abych byla v obraze. A také nechce zaplácávat diskuzi stupiditama. No tak to strká do jednoho, což mi příjde logické. Stejně se jí divím, jaké má pevné nervy - všechna čest.
No a s tím týráním? Má asi pravdu: mám psy a týrám je svou vzornou péčí - chudáčci! Musí každý den na "prochajdu" místo aby se váleli doma, musí občas i poslechnout a chudinky musí každý den "sežrat" žrádlo a ještě celý den pít čerstvou vodu - to je pro ně to nejhorší - oni totiž raději kaluže.
No teď mne napadlo, jestli někdo netýrá psy polštářkem - s ním se dá dělat mnoho věcí. V hodně detektivkách píší o vraždě udušením polštářem. Asi tam to chvd četl. No, to ho chválím, že čte knížky.
chvd
napsal(a):
VY JSTE MI MADAMME ZATÍM ANI NEBYLA SCHOPNA UKÁZAT ČI DOLOŽIT VAŠE TVRZENÍ O MÉM POMLOUVAČNÉM ČLÁNKU
VY JSTE DOPOSUD ANI NEBYLA SCHOPNA ODPOVĚDĚT NA MŮJ OTEVŘENÝ DOPIS VAŠI OSOBĚ
http://www.pejskarina. unas.cz/druha-sance-cantes-fiserova- dagmar.html
A ZASE VÁM KOUKÁM NĚJAK NAROSTL HŘEBÍNEK.
NECHTĚLA BYSTE SE ZAČÍT CHOIVAT NORMÁLNĚ A ZAČÍT U SEBE TŘEBA TÍM, ŽE M KONEČNĚ ODPOVÍTE NA MÉ OTÁZKY?
TO, ŽE ZNOVA NAPÍŠETE, ŽE JSTE NA NĚ JIŽ ODPOVĚDĚLA, JAK JSTE JIŽ UČINILA NESČETNĚKRÁT, NEMĚNÍ NIC NA FAKTU, ŽE TOMU TAK NENÍ.
POUZE JSTE RYLA A POMLUVILA A PAK SI JEŠT HRÁLA NA UŠKOZENOU.
TOHLE JE PRO NICK FISEROVADRUHASNCE
Hele, "Pusíku", tato témata si dávej do fišerovských. Tady není nikdo zvědavej na ty tvoje úlety s Fišerovou. A co to "ťupkáš" na mne? Nespletl ses?
Jé ......... , promiň, já Ti tykám! No ...... když ono mé druhé fišerovské já tady psalo, že jsi děcko ...
no tak Ti budu tykat - nebo tikat?
No neblbni, "čéče" u vás v podniku máte prázdniny? JUJ! To chci taky!!!!!
U nás musíme makat i o letních prázdninách.
Jsem zvědavá v kolik odpovíš. Doufám, že nejsi kvůli nám za školou!!!!
Hele, ještě jsi neodpověděl na otázku mého druhého já: tak kde jsi stál? Na E55 či někde jinde? ..
Před naší, za naší, ......cesta má ať nepráší. ....... hej!
Ivánku, Ivánečku! Cink!
chvd
napsal(a):
Daný příspěvek jsem sem dala proto, aby se opravdu "nezaplácávala diskuse", když se pořád bavíte nickem "Polštářek". To by se také mohlo založit "Víte, že polštářek má 2 nohy", nebo, "že bydlí v rodinném domku...", nebo "že její pes má obojek...".
Pokud to bude v mých časových možnostech, hodlám v tom pokračovat, pokud uznám, že to je "z jednoho pytle", a to platí i pro jiná témata.
Líbí se mi, jak to dělají přátelé kavkazáků - když se jim naplní "složka", založí novou. Ano, ...až se jim naplní. Pak ať je tu třeba 50 témat "kavkazáci...".
eva nohelova
napsal(a):
Daný příspěvek jsem sem dala proto, aby se opravdu "nezaplácávala diskuse", když se pořád bavíte nickem "Polštářek". To by se také mohlo založit "Víte, že polštářek má 2 nohy", nebo, "že bydlí v rodinném domku...", nebo "že její pes má obojek...".
Pokud to bude v mých časových možnostech, hodlám v tom pokračovat, pokud uznám, že to je "z jednoho pytle", a to platí i pro jiná témata.
Líbí se mi, jak to dělají přátelé kavkazáků - když se jim naplní "složka", založí novou. Ano, ...až se jim naplní. Pak ať je tu třeba 50 témat "kavkazáci...".
Jsem zvědavá v kolik odpovíš.
Vydrž.Dnešní noc mi téměř celou promlaskal pod stolem do ucha....asi spí.
eva nohelova
napsal(a):
Naprostý souhlas