Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2006 15:55

Zdarvím pejskaře a pejskařky. Narazila jsem na tuto fotku, dělá na mně dojem, ale nevím, co to je za plemeno. Identifikujete to někdo? díky

24.9.2006 16:01

wera napsal(a):
Zdarvím pejskaře a pejskařky. Narazila jsem na tuto fotku, dělá na mně dojem, ale nevím, co to je za plemeno. Identifikujete to někdo? díky

že by fotomontáž? :-)

24.9.2006 16:13

harryz napsal(a):
že by fotomontáž? :-)

posouzeno odborníky, že to fotomontáž není, a i kdyby, pes je hezký... Ono, ta slečna sedí za psem, což na fotce dělá také hodně, ale co to může být za plemeno???

24.9.2006 16:25

wera napsal(a):
posouzeno odborníky, že to fotomontáž není, a i kdyby, pes je hezký... Ono, ta slečna sedí za psem, což na fotce dělá také hodně, ale co to může být za plemeno???

Že by bulmastif?

24.9.2006 16:46

wera napsal(a):

Podle "ksichtu" bych řekla bulmastif. Ale ta velikost je podle mě opravdu velmi zdařilá fotomontáž, nebo je slečna velmi malinká a drobounká

24.9.2006 17:33

daisy napsal(a):
Podle "ksichtu" bych řekla bulmastif. Ale ta velikost je podle mě opravdu velmi zdařilá fotomontáž, nebo je slečna velmi malinká a drobounká

To je ěnjakej maxbullmastiv nebo tak něco,nebo fakt dobrá fotomontáž,jo a zdá se mi to,nebo má pes bok,jako kdyby stál a ale nohy sedí???

25.9.2006 11:28

nozka napsal(a):
To je ěnjakej maxbullmastiv nebo tak něco,nebo fakt dobrá fotomontáž,jo a zdá se mi to,nebo má pes bok,jako kdyby stál a ale nohy sedí???

Jo, to také nevím, jak to tam..., co to je, ale na fotkách je často nějaký stín, který dělá obrázek nesmyslným. Stíny na pacce toho psa u té slečy ale dost sedí. A samotná tlapa je teda...paráda...

25.9.2006 11:50

wera napsal(a):

Můj BM....

25.9.2006 12:07

bulda napsal(a):
Můj BM....

pak taky ještě bx - ty mají v průměru větší "kýble", než bulmíci, ale tohleto...buď je to nějakej mix mezi mastifem a bordynou/bulmíkem, nebo je to prostě divnost, nemůžu si pomoct:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík