Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2005 11:47

Ahojky asi před rokem tu byly recepty na psí dorty ale už to nemůžu najít a naše příšera bude mít narozky! nemáte nějaký recept nebo nápad? díky za tipy

9.8.2005 09:15

kiwi napsal(a):
Ahojky asi před rokem tu byly recepty na psí dorty ale už to nemůžu najít a naše příšera bude mít narozky! nemáte nějaký recept nebo nápad? díky za tipy

nejjednodušší je smíchat granule s konzervou a ozdob to psíma dobrotama viz foto z našich narozenin

9.8.2005 09:15

ikavka napsal(a):
nejjednodušší je smíchat granule s konzervou a ozdob to psíma dobrotama viz foto z našich narozenin

a jeste jedna fotočka přímo s hlavní aktérkou narozenin

9.8.2005 10:30

ikavka napsal(a):
a jeste jedna fotočka přímo s hlavní aktérkou narozenin

Jéé, lidi, vy se vyblbnete (v dobrém). Nám by se ovšem taková fotka těžko povedla - takovému dortu by Sam dlouho odolávat nevydržel .

9.8.2005 11:06

marcha napsal(a):
Jéé, lidi, vy se vyblbnete (v dobrém). Nám by se ovšem taková fotka těžko povedla - takovému dortu by Sam dlouho odolávat nevydržel .

To taky naše Chelsea moc neodolávala vrhla se na to a pred tim nez jsem ji takhle vyfotila tak stekala jak blazen a zacala sedat, lehat sla k noze zacala stekat aniz bych ji davala povel připojuji fotku jak se na to vrhla a to ja blázen ji to nechala v obýváku to jsem si pekne nabehla bylo to vsude kolem

9.8.2005 11:07

marcha napsal(a):

a jeste jedna poza

9.8.2005 12:56

ikavka napsal(a):
a jeste jedna poza

Tu svíčku stihla sfouknout nebo ji taky hned zbufla??
Jinak díky za tip. Příští rok to určitě využiju.

10.8.2005 07:00

impact napsal(a):

Tuším, že na www.westik.cz je odkaz na výrobu psího dortu a mnoho dalších psích dobrot. A taky hafbezobav - ale tam myslím není dort-jen vaření. Marie

11.8.2005 08:39

impact napsal(a):

ta svíčka tam byla jen tak na oko kvůli focení tu jsem rychle odstranila jinak by jsme meli plesounka

23.8.2005 20:33

ikavka napsal(a):
a jeste jedna poza

Ahoj!!
Dělám psí stránky a chtěla bych tam dát i recepty na psí dortíky,takže prosim,kdo děláte pejskovi dort,pošlete mi na mail recept + fotku (dortu se psem nebo bez psa,to je jedno)...Díky moc!!!

23.8.2005 21:22

rendik napsal(a):
Ahoj!!
Dělám psí stránky a chtěla bych tam dát i recepty na psí dortíky,takže prosim,kdo děláte pejskovi dort,pošlete mi na mail recept + fotku (dortu se psem nebo bez psa,to je jedno)...Díky moc!!!

já to vidim asi tak, že kdybych chtěl zlatíčku udělat dortík, asi by musel bejt z hovínek, chcíplejch myší, šneků bezdomovců (i když ty ji moc nezajímaj - naštěstí), bot, mýho maskáče (co byl v plánu jako pelech2 aspoň na půl roku) a jinýho humusu... fotky radši ani nebudu dělat :)

23.8.2005 21:29

marcha napsal(a):

Hlavně ta svíčka je tam dobrá. Každopádně smekám nad originalitou a chutí pro svého "drobka" něco dělat.

24.8.2005 08:37

kiwi napsal(a):

Ahoj, já jsem dělala dort z tvarohu, zakysané smetany piškotů a rohlíku. Jako se dělá normální dort, spodní vrstva piškoty na to tvaroh smíchaný s kysanou smetanou, vnitřek z rohlíků a tvarohu a vršek z piškotů. Nechat v lednici ztuhnout v misce a vyklopit.

24.8.2005 11:47

k vitaskova napsal(a):
Ahoj, já jsem dělala dort z tvarohu, zakysané smetany piškotů a rohlíku. Jako se dělá normální dort, spodní vrstva piškoty na to tvaroh smíchaný s kysanou smetanou, vnitřek z rohlíků a tvarohu a vršek z piškotů. Nechat v lednici ztuhnout v misce a vyklopit.

já našla na internetu recept na rybí dort -

Rybacia torta:

1 kg rybieho file uvarime v malicko vody, pred koncom varenia pridame bezfarebnu neochutenu zelatinu a dame do vymastenej babovkovej formy. Nechame v chladnicke stuhnut, vyklopime na tanier. Polejeme syrovou omackou (taveny syr rozpusteny za tepla v troske mlieka). Ozdobime psimi pochutkami: Schmackos, Frolic a pod.

znění je ve slovenštině byla jsem líná to přepisovat

24.5.2006 18:39

xxxx napsal(a):
já našla na internetu recept na rybí dort -

Rybacia torta:

1 kg rybieho file uvarime v malicko vody, pred koncom varenia pridame bezfarebnu neochutenu zelatinu a dame do vymastenej babovkovej formy. Nechame v chladnicke stuhnut, vyklopime na tanier. Polejeme syrovou omackou (taveny syr rozpusteny za tepla v troske mlieka). Ozdobime psimi pochutkami: Schmackos, Frolic a pod.

znění je ve slovenštině byla jsem líná to přepisovat

Nikdy jsme psí narozky neslavili, ale 12 té, ty už si dort vyžádaly :-)

25.5.2006 07:54

j a y napsal(a):
já to vidim asi tak, že kdybych chtěl zlatíčku udělat dortík, asi by musel bejt z hovínek, chcíplejch myší, šneků bezdomovců (i když ty ji moc nezajímaj - naštěstí), bot, mýho maskáče (co byl v plánu jako pelech2 aspoň na půl roku) a jinýho humusu... fotky radši ani nebudu dělat :)

Pro Lubose.:Bych chtela videt jak to varis!

25.5.2006 09:52

dalmatin napsal(a):
Nikdy jsme psí narozky neslavili, ale 12 té, ty už si dort vyžádaly :-)

Brituška 3 roky

25.5.2006 09:57

mata napsal(a):
Brituška 3 roky

Brituška 11 roků

Dort nedělám, aby toho neztláskala moc dohromady a nebylo jí pak zle, v jejím věku. Spíš je to obložená mísa s psíma pamlskama a samozřejmě hračky

25.5.2006 10:01

mata napsal(a):
Brituška 11 roků

Dort nedělám, aby toho neztláskala moc dohromady a nebylo jí pak zle, v jejím věku. Spíš je to obložená mísa s psíma pamlskama a samozřejmě hračky

Tady už papáme....

25.5.2006 16:01

kiwi napsal(a):

Tak tohle je náš dortík: rýže s masem, rajče, sušený psí rybičky a ještě několik dalších psích pochutek a místo svíčky párek
Ona by to jinak ta naše potvora snědla i se svíčkou

25.5.2006 16:03

kiwi napsal(a):

A ještě s hračkama!

25.5.2006 16:07

kiwi napsal(a):

A potom se Jessie přiřítila z procházky, zrovna pršelo, našlapala všude, kde se dalo a začala pěkně spořádaní jíst

25.5.2006 21:23

jessie napsal(a):
A potom se Jessie přiřítila z procházky, zrovna pršelo, našlapala všude, kde se dalo a začala pěkně spořádaní jíst

Přidávám náš dortík: uvaří se maso s rýží, ta se nechá trochu rozvařit, pak se to dá do mističky a nechá vychladnout. Rýže ztuhne a pak se to vyklopí na talíř a ozdobí..

25.5.2006 21:26

rendik napsal(a):
Přidávám náš dortík: uvaří se maso s rýží, ta se nechá trochu rozvařit, pak se to dá do mističky a nechá vychladnout. Rýže ztuhne a pak se to vyklopí na talíř a ozdobí..

ještě jedna..

26.5.2006 10:02

rendik napsal(a):
ještě jedna..

špagetový dort se syrovým hovězím, zalitý želatinou, ozdobený kuřecími srdíčky a číslo je z uheráku

26.5.2006 11:30

kiwi napsal(a):

my jsme sice psí dort neměli,ale i tak jsme si na něm moc pochutnali.

27.5.2006 12:30

alenka napsal(a):
my jsme sice psí dort neměli,ale i tak jsme si na něm moc pochutnali.

Samy masicko, zeleninka - to byla mnamka.... :)

27.5.2006 20:32

ag napsal(a):
Samy masicko, zeleninka - to byla mnamka.... :)

mám takový dotaz: a není po tom pejskům špatně? Já to dát té mojí, tak se asi pokadí!neberte to jako rýpání

28.5.2006 19:49

tifinka napsal(a):
mám takový dotaz: a není po tom pejskům špatně? Já to dát té mojí, tak se asi pokadí!neberte to jako rýpání

Hany dostala ke svým prvním narozeninám taky dort. Normální piškot, náplň tvaroh s troškou medu, nahoře bílá psí čokoláda na bocích hnědá psí čokoláda a ozdobené psími pamlsky. V momentě bylo po tom a nikomu nic nebylo(společně s Hany dort konzumovali i spolubydlící Nikky a Vendy)

28.5.2006 19:50

lineta napsal(a):
Hany dostala ke svým prvním narozeninám taky dort. Normální piškot, náplň tvaroh s troškou medu, nahoře bílá psí čokoláda na bocích hnědá psí čokoláda a ozdobené psími pamlsky. V momentě bylo po tom a nikomu nic nebylo(společně s Hany dort konzumovali i spolubydlící Nikky a Vendy)

S oslavenkyní

28.5.2006 19:51

lineta napsal(a):
S oslavenkyní

žranice

28.5.2006 19:52

lineta napsal(a):
žranice

Oslavenkyně musela kolem sebe udělat největší nepořádek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík