marcha
napsal(a):
Jéé, lidi, vy se vyblbnete (v dobrém). Nám by se ovšem taková fotka těžko povedla - takovému dortu by Sam dlouho odolávat nevydržel
.
To taky naše Chelsea moc neodolávala vrhla se na to a pred tim nez jsem ji takhle vyfotila tak stekala jak blazen a zacala sedat, lehat sla k noze zacala stekat aniz bych ji davala povel připojuji fotku jak se na to vrhla a to ja blázen ji to nechala v obýváku to jsem si pekne nabehla bylo to vsude kolem
impact
napsal(a):
Tu svíčku stihla sfouknout nebo ji taky hned zbufla??
Jinak díky za tip. Příští rok to určitě využiju.
Tuším, že na www.westik.cz je odkaz na výrobu psího dortu a mnoho dalších psích dobrot. A taky hafbezobav - ale tam myslím není dort-jen vaření. Marie
rendik
napsal(a):
Ahoj!!
Dělám psí stránky a chtěla bych tam dát i recepty na psí dortíky,takže prosim,kdo děláte pejskovi dort,pošlete mi na mail recept + fotku (dortu se psem nebo bez psa,to je jedno)...Díky moc!!!
já to vidim asi tak, že kdybych chtěl zlatíčku udělat dortík, asi by musel bejt z hovínek, chcíplejch myší, šneků bezdomovců (i když ty ji moc nezajímaj - naštěstí), bot, mýho maskáče (co byl v plánu jako pelech2 aspoň na půl roku) a jinýho humusu... fotky radši ani nebudu dělat :)
kiwi
napsal(a):
Ahojky asi před rokem tu byly recepty na psí dorty ale už to nemůžu najít a naše příšera bude mít narozky! nemáte nějaký recept nebo nápad? díky za tipy
Ahoj, já jsem dělala dort z tvarohu, zakysané smetany piškotů a rohlíku. Jako se dělá normální dort, spodní vrstva piškoty na to tvaroh smíchaný s kysanou smetanou, vnitřek z rohlíků a tvarohu a vršek z piškotů. Nechat v lednici ztuhnout v misce a vyklopit.
k vitaskova
napsal(a):
Ahoj, já jsem dělala dort z tvarohu, zakysané smetany piškotů a rohlíku. Jako se dělá normální dort, spodní vrstva piškoty na to tvaroh smíchaný s kysanou smetanou, vnitřek z rohlíků a tvarohu a vršek z piškotů. Nechat v lednici ztuhnout v misce a vyklopit.
já našla na internetu recept na rybí dort -
Rybacia torta:
1 kg rybieho file uvarime v malicko vody, pred koncom varenia pridame bezfarebnu neochutenu zelatinu a dame do vymastenej babovkovej formy. Nechame v chladnicke stuhnut, vyklopime na tanier. Polejeme syrovou omackou (taveny syr rozpusteny za tepla v troske mlieka). Ozdobime psimi pochutkami: Schmackos, Frolic a pod.
znění je ve slovenštině byla jsem líná to přepisovat
xxxx
napsal(a):
já našla na internetu recept na rybí dort -
Rybacia torta:
1 kg rybieho file uvarime v malicko vody, pred koncom varenia pridame bezfarebnu neochutenu zelatinu a dame do vymastenej babovkovej formy. Nechame v chladnicke stuhnut, vyklopime na tanier. Polejeme syrovou omackou (taveny syr rozpusteny za tepla v troske mlieka). Ozdobime psimi pochutkami: Schmackos, Frolic a pod.
znění je ve slovenštině byla jsem líná to přepisovat
Nikdy jsme psí narozky neslavili, ale 12 té, ty už si dort vyžádaly :-)
j a y
napsal(a):
já to vidim asi tak, že kdybych chtěl zlatíčku udělat dortík, asi by musel bejt z hovínek, chcíplejch myší, šneků bezdomovců (i když ty ji moc nezajímaj - naštěstí), bot, mýho maskáče (co byl v plánu jako pelech2 aspoň na půl roku) a jinýho humusu... fotky radši ani nebudu dělat :)
Pro Lubose.:Bych chtela videt jak to varis!
dalmatin
napsal(a):
Nikdy jsme psí narozky neslavili, ale 12 té, ty už si dort vyžádaly :-)
Brituška 3 roky
mata
napsal(a):
Brituška 3 roky
Brituška 11 roků
Dort nedělám, aby toho neztláskala moc dohromady a nebylo jí pak zle, v jejím věku. Spíš je to obložená mísa s psíma pamlskama a samozřejmě hračky
mata
napsal(a):
Brituška 11 roků
Dort nedělám, aby toho neztláskala moc dohromady a nebylo jí pak zle, v jejím věku. Spíš je to obložená mísa s psíma pamlskama a samozřejmě hračky
Tady už papáme....
kiwi
napsal(a):
Ahojky asi před rokem tu byly recepty na psí dorty ale už to nemůžu najít a naše příšera bude mít narozky! nemáte nějaký recept nebo nápad? díky za tipy
Tak tohle je náš dortík: rýže s masem, rajče, sušený psí rybičky a ještě několik dalších psích pochutek a místo svíčky párek
Ona by to jinak ta naše potvora snědla i se svíčkou
kiwi
napsal(a):
A ještě s hračkama!
kiwi
napsal(a):
A potom se Jessie přiřítila z procházky, zrovna pršelo, našlapala všude, kde se dalo a začala pěkně spořádaní jíst
jessie
napsal(a):
A potom se Jessie přiřítila z procházky, zrovna pršelo, našlapala všude, kde se dalo a začala pěkně spořádaní jíst
Přidávám náš dortík: uvaří se maso s rýží, ta se nechá trochu rozvařit, pak se to dá do mističky a nechá vychladnout. Rýže ztuhne a pak se to vyklopí na talíř a ozdobí..
rendik
napsal(a):
Přidávám náš dortík: uvaří se maso s rýží, ta se nechá trochu rozvařit, pak se to dá do mističky a nechá vychladnout. Rýže ztuhne a pak se to vyklopí na talíř a ozdobí..
ještě jedna..
rendik
napsal(a):
ještě jedna..
špagetový dort se syrovým hovězím, zalitý želatinou, ozdobený kuřecími srdíčky a číslo je z uheráku
kiwi
napsal(a):
my jsme sice psí dort neměli,ale i tak jsme si na něm moc pochutnali.
alenka
napsal(a):
my jsme sice psí dort neměli,ale i tak jsme si na něm moc pochutnali.
Samy masicko, zeleninka - to byla mnamka.... :)
tifinka
napsal(a):
mám takový dotaz: a není po tom pejskům špatně? Já to dát té mojí, tak se asi pokadí!
neberte to jako rýpání
Hany dostala ke svým prvním narozeninám taky dort. Normální piškot, náplň tvaroh s troškou medu, nahoře bílá psí čokoláda na bocích hnědá psí čokoláda a ozdobené psími pamlsky. V momentě bylo po tom a nikomu nic nebylo(společně s Hany dort konzumovali i spolubydlící Nikky a Vendy)
lineta
napsal(a):
Hany dostala ke svým prvním narozeninám taky dort. Normální piškot, náplň tvaroh s troškou medu, nahoře bílá psí čokoláda na bocích hnědá psí čokoláda a ozdobené psími pamlsky. V momentě bylo po tom a nikomu nic nebylo(společně s Hany dort konzumovali i spolubydlící Nikky a Vendy)
S oslavenkyní
lineta
napsal(a):
žranice
Oslavenkyně musela kolem sebe udělat největší nepořádek.