Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

jak udit kapra nebo treba makrelu mraženou naklada se predem?

Neregistrovaný uživatel

28.10.2012 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.144

Já kapry 24 hodin před uzením pořádně nasolím a taky pořádně potřu rozmačkaným česnekem. Před uzením rukou setřu pastu ze soli a česneku z podkov a ty pak udím asi 4 h při teplotě 70-75°C. Jestli je to hotové, poznáte podle vzhledu. Používám zásadně bukové dřevo, které nedehtuje a ryby jsou pěkně zlaté. Ještě je potřeba vědět, že se podkovy nenapichují na háky, ale omotají se kolem páteře potravinářským provázkem a teprv ten se pověsí na háček.

Přidejte reakci

Přidat smajlík