Daruji potkana pouze do dobrých rukou byl zakoupen ve zverimexu bohužel se nesnese s ostatnímy potkany ale k lidem je přítulný,dúvěřivý .je to aguti dumbo rex krýsně veliký a mohutný
mmagic j
napsal(a):
Daruji potkana pouze do dobrých rukou byl zakoupen ve zverimexu bohužel se nesnese s ostatnímy potkany ale k lidem je přítulný,dúvěřivý .je to aguti dumbo rex krýsně veliký a mohutný
2.
kavka
napsal(a):
Já jsem ho hned poznala!!
Jestli máte problém udat ho,přineste jej zpět a vyberete si za něj nějakého jiného - teď je tady jeden moc hezkej modráček - nebo samičku.
Obraťte se rovnou na mě - Lucie Rubešová - jsem ved. této prodejny
Děkuji za nabídku
Ale buhužel jsem u něj pod přední packou našla nádor už jsme byli na vet. takže si ho nechám nemyslím si že někdo jiný by chtěl potkana do kterého by ještě musel investovat za operaci pokut ho tedy nechcete naspět Vy osobně,to bych vám ho přivezla.
Jinak je to mazlík ale nemúžu ho dát k ostatním potkanúm protože je k nim agresivní.
mmagic j
napsal(a):
Děkuji za nabídku
Ale buhužel jsem u něj pod přední packou našla nádor už jsme byli na vet. takže si ho nechám nemyslím si že někdo jiný by chtěl potkana do kterého by ještě musel investovat za operaci pokut ho tedy nechcete naspět Vy osobně,to bych vám ho přivezla.
Jinak je to mazlík ale nemúžu ho dát k ostatním potkanúm protože je k nim agresivní.
Tak to mě opravdu moc mrzí...
Já sama si ho bohužel vzít domu nemohu,jelikož už tak mám ve svém bytě tolik zvířat,že je to pomalu k nežití
Každopádně kdyby jste se rozhodla a přesto chtěla potkánka ještě jednoho - máte u nás jednoho zdarma
S pozdravem
L.R.
mmagic j
napsal(a):
Já bych si jej ráda vzala, jsem ale z JM, napadá vás nějaký způsob jak ho dostat do Brna?Nevím jestli se dá spoléhat na zásilkovou službu, jak je starý?Je čistotný?Jméno?
Můj mail je zuzkaprokopova@rancloucka.cz
Takže pokud nemáte zájemce ozvěte se mi
díky Zuzka