Zorka - útulek Bouchalka, Buštěhrad

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2006 20:44

Ahoj lidičky, chtěla jsem jen ukázat, jakou jsem si dneska přivezla fenečku. Je to 4 letá kříženka kolie a dalmatina, hodná, mazlivá, klidná, ale temperamentní, přítulná ... no prostě je nej!

Hned jsem jí vykoupala a už je jako ze škatulky ...

13.7.2006 15:29

lucie86 napsal(a):
Ahoj lidičky, chtěla jsem jen ukázat, jakou jsem si dneska přivezla fenečku. Je to 4 letá kříženka kolie a dalmatina, hodná, mazlivá, klidná, ale temperamentní, přítulná ... no prostě je nej!

Tak to Ti moc přeju měla jsem tam odtud pejska(huskyho)ale utekl mi:(cca po roce:(

15.7.2006 14:40

lucie86 napsal(a):

Jeee tak gratuluju! Na tuhle feňuli jsem mockrát koukala, je totiž podobná naší útulkářce, taky půl dalmatin Tak ať vám to klape!

15.7.2006 14:43

teeny napsal(a):
Jeee tak gratuluju! Na tuhle feňuli jsem mockrát koukala, je totiž podobná naší útulkářce, taky půl dalmatin Tak ať vám to klape!

Jetě kuk! Unavená po dogtreku

19.7.2006 18:12

konik napsal(a):
Tak to Ti moc přeju měla jsem tam odtud pejska(huskyho)ale utekl mi:(cca po roce:(

a to už si ho nenašla?

26.11.2008 20:39
mikeyla

XXX.XXX.137.51

teeny napsal(a):
Jetě kuk! Unavená po dogtreku

zdravím, taky máme poloviční dalmatinku, naprosto nejlepší zvířátko, co nás mohlo potkat..., chtěla jsem se zeptat, jak dlouho děláte doktreking.? ., tento sport mě moc zaujal, akorát nemáme vůbec žádné zkušenosti ..., něco málo už jsem našla na netum ale moc toho není...

Přidejte reakci

Přidat smajlík