Psi Krmiva
Zpět
MODEROVANÉ FÓRUM > TÉMA
Hill´s (Vložil: katka66 - 05.04.2005 09:41:08)
aké máte skúsenosti s týmto krmivom pre psíkov??´ďakujem
Re: Hill´s (Vložil: monke - 10.08.2006 23:01:52)
ANO - neklepsší krmivo - 15 kg stojí necelé 2000 tisíce,...
Re: Re: Hill´s (Vložil: stalonek - 27.03.2008 07:13:09)
tak to je sado jak to je drahe.. sry ale na to by většina lidí fakticky neměla..
Re: Hill´s (Vložil: sandimura - 15.04.2008 20:19:41)
dneska jsem kocourovi koupila 5kg Hill's za 900,-... paradni cena... kdyz jemu to tak chutna...
Re: Re: Hill´s (Vložil: die3 - 20.04.2008 11:15:45)
nechceli by ste niekto otvorene lihgt 15 kg vrece, takmer plne, za 1350 Sk.
su perfektne, mojej fenke sa zlepsila srst, prestala plznut, schudla:) ale neviem preco prestali jej chutit a za nic ich nechce. nechapem tomu vsetci co hills mali tvrdia opak. neviem co s nimi, a kedze stali 2000,- tak ich len tak nevyhodim, pripadne vymenim za nejake ine granule
moc moc dakujem
Re: Re: Re: Hill´s (Vložil: albona - 22.04.2008 22:48:01)
ale měla....když si propočítáte denní dávky, je to levnější než pedigree
Re: Hill´s (Vložil: andyvandy - 12.04.2009 15:30:28)
Docela dobré-krmily jsme tím psa jako štěnátko a v pohodě ,ale zase na druhou stranu co jsme tak zkoušely různá krmiva, jsou i jiná-cenově méně nákladná a kvalitou srovnatelná..
Re: Hill´s (Vložil: antis - 28.04.2009 07:48:07)
Za ty peníze seženete mnohem kvalitnější granule než je zrovna Hillś, který je navíc plný kukuřice a sóji. Třeba Artemis, Acana, Timberwolf, Firstmete a další.
Re: Hill´s (Vložil: nubian - 23.11.2009 08:29:52)
Máme na Hillskách celou kočičí smečku (cca 10 koček) a dříve jsme jima krmili i psy (ovčáky a dobrmana). Proti Hillskám lze namítnout pouze jediné - jsou drahé. Je to ale velmi kvalitní krmivo. Zkoušeli jsme mnoho značek, ale Hills vyšly nejlépe. Byly okamžitě vidět výsledky - zlepšení srsti, výborná stravitelnost, pěkné přibírání, dobře přijímané...
Re: Re: Hill´s (Vložil: nikoliczenka - 17.02.2010 16:53:46)
souhlas
Re: Hill´s (Vložil: Borderka.1 - 26.01.2011 14:23:22)
Dobrý den.
Taky jsem mého jezevčíka nějakou dobu krmila krmivy od Hill´s. Na jisté veterinární klinice mi je poradili a jelikož měli smlouvy s touto firmou, doporučovali krmivo spoustě chovatelů. Náš jezevčík měl neustále problémy s trávením a Hill´s jako veterinární krmivo mělo pomoci. Ale nepomohlo...:-( Tyto granule totiž dráždí žaludek (překyselení). Nikdo nevěděl, co pejskovi je, dokud jsme nepřešli k jinému vetrináři a ten mu jednoduše změnil granule a byl klid... Teď krmíme royal canin a jsme úplně spokojení...:-))
Re: Hill´s (Vložil: antis - 24.03.2012 00:51:23)
Pro mě jsou Hills nejhorší granule, který jsme kdy měli. Pes to nechtěl ani žrát, naštěstí jsem koupila jen 3 kg balení. Hlavně že cena je luxusní,..za ty prachy seženu lepší
Zpět
Marstall krmivo pro koně
V sortimentu naleznete musli pro: volný čas, sport, chov, westernové a robustní koně. Dále pak náhražky sena bez prachu, doplňky výživy pro svaly, šlachy, klouby a mnoho dalších oblastí použití.
Poháry Bauer - poháry, medaile, diplomy, kokardy
Poháry Bauer jsou to správné řešení: Poháry od nás = výhra pro vás!
Tuje na živé ploty - Tuja occ. Smaragd
Prodej krásných Tují na živé ploty -Tuja occ. Smaragd, prodej tří letých rostlin, výška 30-50cm, Tuje množíme řízkováním, dáváme slevy

Zajímavé odkazy