Acana
(Vložil:
sashule - 31.08.2006 20:36:05)
Prosím pište sem, zda byste toto krmivo doporučovali a jaké máte s ní zkušenosti atd. 
Re: Acana
(Vložil:
qarrotter - 12.12.2006 15:25:02)
(Vložil:
kamzik - 18.03.2007 16:51:31)
Kamoska mi ho ted doporucovala - mame psa, co moc nepřibírá. Ona s nim občas krmí a je to prý vpoho... Ono asi taky záleží na navykání a na krmné dávce (zátěž, věk, kondice...)
Re: Re: Acana
(Vložil:
conny - 13.03.2008 09:33:43)
Já jsem Acanu Connymu dávala od mala, te'd v 8 měsících ji přestal jíst, tak jsem vyzkoušela něco jiného. Ale měl po ní nádhernou srst... Neměli jsme s tím žádné problémy...
Re: Re: Re: Acana
(Vložil:
karelsimic - 05.05.2008 23:31:03)
krmím acanou od malička a psům jsou tři roky a rokapůl, zatím jsem spokojený občas to prostřídám s K-9 ale problém není ani u jednoho.
Re: Re: Re: Re: Acana
(Vložil:
sammanthe - 28.11.2008 09:27:39)
Acanou krmím svého psíka který má 8let, a má po ní taktéž nádhernou a lesklou srst..střídáme to s Ankou..to je podobný.
Re: Re: Re: Re: Re: Acana
(Vložil:
usajka - 30.11.2008 17:45:45)
slysela jsem ze po acane hrozi torze zaludku, co je na tom pravdy?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acana
(Vložil:
hattatitla - 11.03.2009 13:52:57)
take krmim acanou, konkretne acanou sport ME a jsem s ni spokojena..co se tyce slozeni tak mi acana prijde v podilu masa jako nejlepsi..ostatni "drahá a tolik propagovaná" krmiva obsahuji pouze masokostni moučku nebo málo procent masoveho podílu a zbytek samé obiloviny
(Vložil:
andyvandy - 12.04.2009 15:24:35)
Tak to u nás Acana ani K9 úspěch neměly ,ale je fakt že my máme psíky docela náročné na stravu.Po Acaně i K9 jsme měly pejsky hubené,hrozně línaly,měly matnou srst..takže já ji nedoporučuji..ale asi jde o konkrétního psa.Jediné co nám vyhovovalo od distributora Acany byl Orijen.Ted krmíme krmivy z Německa a jsme spokojení.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acana
(Vložil:
antis - 28.04.2009 07:45:02)
Jedině to, že je to úplná hloupost. Žádné granule neovlivňují torzi žaludku. Některá plemena jsou na torzi náchylnější tzn. většinou střední a velká plemena a proto se má dodržovat klidový režim před a po žrádle. Takže tak hoďku před a hoďku a déle po žrádle. To že by nějaká značka granulí způsobovala torzi je naprostý nesmysl. Jak by to ty granule asi tak ovlivnili, nevíte?
Re: Re: Acana
(Vložil:
jurasek - 18.02.2010 08:21:52)
když se zamyslíme tak pes je především masožravec ,co je pro něj idealní zakousnout se do svaloviny což bohužel není až tak možné,takže hledám variantu s největším podílem masa a tu má právě jako jediná Acana tuším okolo 60%,ostatní značky tak okolo 30%,o těch nejlevnějších variantách ani nepíšu tam je pouze 4%.Takže já se též přikláním k Acaně.
(Vložil:
m arky - 23.02.2011 17:57:20)
jurasek napsal(a):
když se zamyslíme tak pes je především masožravec ,co je pro něj idealní zakousnout se do svaloviny což bohužel není až tak možné,takže hledám variantu s největším podílem masa a tu má právě jako jediná Acana tuším okolo 60%,ostatní značky tak okolo 30%,o těch nejlevnějších variantách ani nepíšu tam je pouze 4%.Takže já se též přikláním k Acaně.
proč by to nebylo možné krmit masem? ja mám dve argentinské dogy a převázne žerou maso, kupuju mesíčne přes 70kg a vyjde mi to levneji než kdybych jím davala kvalitní granule
(Vložil:
kittikit - 08.03.2011 16:46:43)
Pokud vím, kolem 60% masa má i Ontario.
(Vložil:
pajda1 - 19.07.2011 17:40:17)
Po Acaně mi psi dělali bobky jako pivovarští valaši - co do nich vešlo, to ze sebe zase vydali. Je pravda, že oba zhubli, což potřebovali jako sůl, ale že bych tím chtěla krmit dlouhodobě, to říct nemůžu. S Ankou to bylo podobné. K9 se u jednoho osvědčila, u druhého ne...krmím SportMix a nemám s tím problém.
(Vložil:
zelvickahanka - 12.08.2011 15:44:20)
pajda1 napsal(a):
Po Acaně mi psi dělali bobky jako pivovarští valaši - co do nich vešlo, to ze sebe zase vydali. Je pravda, že oba zhubli, což potřebovali jako sůl, ale že bych tím chtěla krmit dlouhodobě, to říct nemůžu. S Ankou to bylo podobné. K9 se u jednoho osvědčila, u druhého ne...krmím SportMix a nemám s tím problém.
Nám Acana vyhovuje. Dřív jsme krmili i jiné značky (Eukanuba naší lejdy přestala chutnat, po Royalkách měly hlad a přitom přibíraly, po FirstMate super bobky a energie, ale mizerná srst..) nakonec jsme zakotvili na Acaně, která jim chutná a čuby mají po ní nádhernou srst, hovínka pěkná, celkem malá (menší než po Euk. a RC). Vzhledem k tomu, že po jiných značkách mi moje přecitlivělá krasavice buď blije, průjmuje nebo k nim ani nečuchne, tak spokojenost.
(Vložil:
chovatel - 12.11.2011 23:09:26)
Když tvrdíte, že Acana obsahuje 60% masa. Tak víte kolik stojí 1 kg masa?????Je potřeba důkladně číst složení a cenu granulí. To dá jednoznačnou odpověď.