Můj osobní názor a dojem - kde tato osoba diskutuje, tam diskuze ztrácí smysl a utopí se v záplavě nic neříkajících, demagogických příspěvků bez jakéhokoliv reálného základu. Omlouvám se všem slušným účastníkům diskuzí, ale došla mi trpělivost. Vidím jako jedinou možnost VŠECHNY PŘÍSPĚVKY Z TOHOTO NICKU IGNOROVAT, NEODPOVÍDAT. Snad by to pak dotyčného přestalo bavit.
conie
napsal(a):
Můj osobní názor a dojem - kde tato osoba diskutuje, tam diskuze ztrácí smysl a utopí se v záplavě nic neříkajících, demagogických příspěvků bez jakéhokoliv reálného základu. Omlouvám se všem slušným účastníkům diskuzí, ale došla mi trpělivost. Vidím jako jedinou možnost VŠECHNY PŘÍSPĚVKY Z TOHOTO NICKU IGNOROVAT, NEODPOVÍDAT. Snad by to pak dotyčného přestalo bavit.
Souhlas. Už mi také leze na nervy, takže se k její ignoraci ochotně přidávám.
conie
napsal(a):
To já ne, máme demokracii a inteligentní lidé si dovedou poradit i bez blokace či zrušení. Stačí dát dotyčnému najevo, že jeho názory jsou mimo.
Ona by se stejně přihlásila pod jiným nickem. Ale kdyby jí dal admin najevo, že se tu něco prostě netrpí, snad by si z toho něco vzala.
scylla
napsal(a):
Já bych poprosila admina, aby tento nick zrušil.
To nejde, někoho zablokovat nebo mu jinak zakázat vstup na diskuzi, kde se vyjadřuje slušně a nijak neporušuje pravidla, i když má sebeblbější názory a dovede vyprovokovat nekonečné a hlavně nesmyslné dohadování. Ona je velká část viny taky hlavně na druhé straně, která se vyprovokovat nechá.
Vidím to stejně jako Conie. Nejúčinnější bude, když se na její příspěvky prostě úplně přestane reagovat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sam 90210
napsal(a):
Přidávám se, uf ale bude to fuška nevšímat si jí.
Tak jsem dopsala poslední reakci na tento nick a za mě už NIKDY více...mrzí mě, že jsem se nechala strhnout a už se tak nikdy nestane...takže za mě se přidávám do klubu ignorantů tohoto nicku...doufám, že se tato osoba na náš účet alespoň dobře pobavila

balisek
napsal(a):
A kdo poruší slib, napíše 100x za sebou:
Už nikdy si nebudu všímat Šťopku, už nikdy si nebudu všímat Šťopku, už nikdy si nebudu všímat Šťopku...
A nesmí použít CTRL C a CTRL V...

balisek
napsal(a):
A kdo poruší slib, napíše 100x za sebou:
Už nikdy si nebudu všímat Šťopku, už nikdy si nebudu všímat Šťopku, už nikdy si nebudu všímat Šťopku...
Na Šťopku mi nesahejte! Jmenuje se tak naše nová mopsle

conie
napsal(a):
Zdá se mi, že je potřeba si toto zase trochu připomenout a nenechat si kazit víkend! Dejme si doma pac s našimi hafany a na "ST" kašleme.
Pac a pusu tomu kusu...