Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.254
prosím poradte,kde dělám chybu koupil jsem si nové ryby do akvárka tři tetry pruhované a po dvou dnech JEDNA ZAČALA SE TOČIT DOKOLA PAK ZASE PLOVALA HLAVOU VZHURU A NAKONEC UMŘELA děkuji Lukáš
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.129
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
prosím poradte,kde dělám chybu koupil jsem si nové ryby do akvárka tři tetry pruhované a po dvou dnech JEDNA ZAČALA SE TOČIT DOKOLA PAK ZASE PLOVALA HLAVOU VZHURU A NAKONEC UMŘELA děkuji Lukáš
Je zapotřebí si vždy pořádně prohlédnout ryby, které si kupujete a prohlédnout celé akvárko, zda se tam neviskytuje nějaká nemoc(krupička, slepené ploutve, atp...). To co popisujete vypadá pravděpodobně na motolici. Když se objeví(neni tak častá), rybku je zapotřebí vyndat z akvaria a usmrtit, jelikož ve většině případech stejně uhyne a aspoň se netrápí. Chybu neděláte nikde, to se prostě občas stane..
Lukasiny

XXX.XXX.168.162
Dobrý den právě jsem zakoupil rostlinky dal do akvária a objevil jsem takovou malou divnou potvůrku. Posílám foto. Potřebuji zjistit co to je. Odlovil jsem to do sklenice. Je to parazit nebo nějaké mládě které bych mohl mít v akváriu?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lukasiny
napsal(a):
Dobrý den právě jsem zakoupil rostlinky dal do akvária a objevil jsem takovou malou divnou potvůrku. Posílám foto. Potřebuji zjistit co to je. Odlovil jsem to do sklenice. Je to parazit nebo nějaké mládě které bych mohl mít v akváriu?
Blbě vidím, ale nějaká larva - jepice, vážka, šidélko? Pokud nemáš v akváriu potěr, klidně bych to tam nechala. Nebo vypustila někde v rybníce, jestli máš kde.