Jaké rybky k neonkám?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2015 15:16
Burča

XXX.XXX.211.193

Prosím poraďte jaké rybky se dají přidal k Neonkám, Potřebuji co možná nejmenší, plovoucí ve střední a horní části nádrže, odolné. Jsem začátečník.

12.2.2015 15:50
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Burča napsal(a):
Prosím poraďte jaké rybky se dají přidal k Neonkám, Potřebuji co možná nejmenší, plovoucí ve střední a horní části nádrže, odolné. Jsem začátečník.

Další hejno jiných, jihoamerických teter. Například tetra červenoústá. Ta by měla plavat o patro výš, než neonka.

27.5.2015 17:37
angel_fairy

XXX.XXX.54.61

Třeba paví očka:).

31.5.2015 18:55
Captain Hook

XXX.XXX.95.131

Ja som mal pred niekoľkými rokmi s neónkami skaláre, na dno pancierničky a bolo to jednoduché, ale dokonalé ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2015 18:31

Mě tedy plavou neonky obecné ve všech vrstvách akvária a to je 60 cm hluboké, málokteré ryby mě k nim ať už chováním či barvou padly, i když tací černí skaláři by šly, jenže to zas není pro vás jako začátečníka co chce něco malého zřejmě též do malého momentálně mě třeba napadá dánio duhové nebo pruhované, to by šlo

MartBrt

2.9.2017 21:51
MartBrt

XXX.XXX.113.40

20 neonek,10x skalar,4x pancerniky,3x ancistrus,4 kominici, pekne to vypada a vsechny vrstvy jsou obsazene.

3.9.2017 14:13
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Velikost akvária?

25.2.2020 12:57
Merisoffi

XXX.XXX.199.133

Ahojte, som začiatočník mam 54litrove a chcem neonky hlavne. Co knim a koľko potrebujem. Ďakujem.

25.2.2020 21:29
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Merisoffi napsal(a):
Ahojte, som začiatočník mam 54litrove a chcem neonky hlavne. Co knim a koľko potrebujem. Ďakujem.

Doporučil bych vám nejprve zařídit akvárko, tmavé dno, nechat trochu zabydlet rostliny, pak teprve dát ryby, třeba i po 1 - 2 měsících. K neonkám něco podobné velikosti, viděl jsem nedávno neonky červené a tetry červenoústé a vypadalo to celkem pěkně. Myslím že do takové nádrže 12 neonek a 8 teter stačí. Předpokládám, že nějaký filtr tam bude taky. Při zajíždění nádrže můžete dávat denně minimální množství krmiva a třeba si tam dát i nějakého okružáka. T. V.

26.2.2020 14:13

Merisoffi napsal(a):

Na neonky je to malý....jsou to plavci, když už tak max neonky modré, ale i ty se projeví lépe ve větším a hlavně v delším akvárku, já je měla ve 112-ti litrech a jen se tak šmrdolily na místě, po přestěhování do 240-ti litrů se opravdu hejbou, plavou přes celý akvárko.
To už bych spíš asi zvolila nějakou jinou drobnější tetru...ohnivou, měděnou nebo nějakou razboru, třeba hengelovu.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík