Uživatel s deaktivovaným účtem

Mě tedy plavou neonky obecné ve všech vrstvách akvária a to je 60 cm hluboké, málokteré ryby mě k nim ať už chováním či barvou padly, i když tací černí skaláři by šly, jenže to zas není pro vás jako začátečníka co chce něco malého zřejmě též do malého momentálně mě třeba napadá dánio duhové nebo pruhované, to by šlo
MartBrt

XXX.XXX.113.40
20 neonek,10x skalar,4x pancerniky,3x ancistrus,4 kominici, pekne to vypada a vsechny vrstvy jsou obsazene.
Merisoffi
napsal(a):
Ahojte, som začiatočník mam 54litrove a chcem neonky hlavne. Co knim a koľko potrebujem. Ďakujem.
Doporučil bych vám nejprve zařídit akvárko, tmavé dno, nechat trochu zabydlet rostliny, pak teprve dát ryby, třeba i po 1 - 2 měsících. K neonkám něco podobné velikosti, viděl jsem nedávno neonky červené a tetry červenoústé a vypadalo to celkem pěkně. Myslím že do takové nádrže 12 neonek a 8 teter stačí. Předpokládám, že nějaký filtr tam bude taky. Při zajíždění nádrže můžete dávat denně minimální množství krmiva a třeba si tam dát i nějakého okružáka. T. V.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Merisoffi
napsal(a):
Ahojte, som začiatočník mam 54litrove a chcem neonky hlavne. Co knim a koľko potrebujem. Ďakujem.
Na neonky je to malý....jsou to plavci, když už tak max neonky modré, ale i ty se projeví lépe ve větším a hlavně v delším akvárku, já je měla ve 112-ti litrech a jen se tak šmrdolily na místě, po přestěhování do 240-ti litrů se opravdu hejbou, plavou přes celý akvárko.
To už bych spíš asi zvolila nějakou jinou drobnější tetru...ohnivou, měděnou nebo nějakou razboru, třeba hengelovu.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!