Doris69
XXX.XXX.25.2
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat.Mán samečka bojovnice a samičku on už nabublinkoval hnízdo, ale samičku tam nechce pustit.Prosím o radu.A předem děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Možná už tam má jikry a tak je hlídá, pokud ještě ne tak třeba samička nechce a proto jí honí.Proto je lepší mít více samiček ovšem po vytření je odlovit.
Doris69
XXX.XXX.131.147
No já jsem už jednu odlovila byli 2 jenže on se na ní čuřil a naparoval se víc jak na tu co tam má.Tak myslíte, že jí tam mám vrátit?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zkuste jí tam vrátit, hlavní je aby se měly kam schovat aby je sameček neuhonil.
Doris69
XXX.XXX.25.2
Tak jsem ji tam dala a zjistila jsem, že ta druhá je nejspíš on.Ve zverimexu říkali, že je to samička, ale ja jsem zjistila, že se chová jako sameček.Normálně se před ní natřásá atd.Tak jsem teď odlovila jí/jeho.Tak uvidíme.
My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.