Led osvětlení akvária?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2015 19:46
alda082

XXX.XXX.58.104

Hezký den, máme nové akvárium a protože máme vysoký sloupec vody = 60 cm a proto jsme se rozhodli pro led osvětlení, koupili jsme přímo v akvaristice led osvětlení tommi, je to taková rampa s bílými a modrými diodami, chci se ale zeptat co rostlinky na takové světlo? a rybičky? rostlinky tam máme, rybičky ještě ne. díky za názory.

18.2.2015 21:33
papuchalk

XXX.XXX.96.38

alda082 napsal(a):
Hezký den, máme nové akvárium a protože máme vysoký sloupec vody = 60 cm a proto jsme se rozhodli pro led osvětlení, koupili jsme přímo v akvaristice led osvětlení tommi, je to taková rampa s bílými a modrými diodami, chci se ale zeptat co rostlinky na takové světlo? a rybičky? rostlinky tam máme, rybičky ještě ne. díky za názory.

Tommi je laciná, nepříliš výkonná LED páska. Docela pochybuju, že vám prosvítí 60cm sloupec vody, aby vám trochu slušně rostly kytky. No ale vyzkoušejte a uvidíte...
Navíc ta modrá podle mě nevypadá ve sladkovodních akváriích ani trochu dobře. Ale to je na vkusu každého, rybám i kytkám je to vcelku fuk.

10.3.2015 22:29
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík