Grindal – kde se dá sehnat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2015 08:02
alda082

XXX.XXX.58.104

Lidičky, máte někdo zkušenost s grindalem? kde se dá sehnat? psala jsem na inzerát kde pán prodavá od Vsetína za 200 Kč a neozval se.díky, pokud někdo víte kde se dá koupit v Olomouckém kraji, bude to super :).

pavouk 100

2.3.2015 09:10
pavouk 100

XXX.XXX.121.17

Zkuste to ještě, určitě se ozve, já je měl do týdne doma, má to celkem zmáklý.

2.3.2015 09:38
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Je tam i telefoní čislo. Dnes má mobil pomalu i nemluvně, ale nikdo nechce telefonovat.

10.3.2015 22:25
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

10.3.2015 22:26
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík