Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nani

3.3.2015 12:21
nani

XXX.XXX.186.180

Zdravím, potreboval by som poradiť mam cca 40-45 l akvárium, pestujem v nom anubias, bacopu a ludwigu repens red, akvarium je zalozene treti den, z predchádzajúceho miniakvária mi ostala jedna black molly a slimák, molly som vcera pridal do akvaria ako tester, ci je voda vhodna, viem, nie je to najlepsie, ale vzhladom na to, ze v prechádzajucom mi pomali hynuli co bolo sposobene vodou, moja otazka teda znie, aku osadku ryb to tohto akvaria, je tam jaskynka z kamenov, takze pocitam s jednym prísavnikom,3 ks krevetiek, ale ako si vybrat farebne a nenáročne ryby, živorodky totiž robia privelký bordel, dakujem.

3.3.2015 16:42
linduš

XXX.XXX.164.149

Hlavně ho nechte +- měsíc zaběhnout, než tam dáte další živočichy. v tu dobu probíhá nitrifikace a akvárko je defacto jedovaté, než se ustálí.
mezitím můžete v klidu prohlédnout třeba atlas na rybicky.net a vybrat vhodné rybky do 40 litrového akvária.
pak se přeptejte přímo na konkrétní rybku

3.3.2015 17:07
pidla

XXX.XXX.106.11

Na přísavníka je to malé. Místo něj bych dala několik otíků (Otocinclus affinis).

Základem je kvalitní filtrace a spousta prosperujících rostlin. Pak nebudete mít "jedovatou" vodu ;-).

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2015 20:22

Ještě k těm krevetkám asi taky moc ryb nevyberete, to bych spíš volila buď krevetky nebo ryby.Z ryb by šly na ten malý obsah vody třeba Endlerky nebo Kardinálky.

3.3.2015 20:36

nani napsal(a):
Zdravím, potreboval by som poradiť mam cca 40-45 l akvárium, pestujem v nom anubias, bacopu a ludwigu repens red, akvarium je zalozene treti den, z predchádzajúceho miniakvária mi ostala jedna black molly a slimák, molly som vcera pridal do akvaria ako tester, ci je voda vhodna, viem, nie je to najlepsie, ale vzhladom na to, ze v prechádzajucom mi pomali hynuli co bolo sposobene vodou, moja otazka teda znie, aku osadku ryb to tohto akvaria, je tam jaskynka z kamenov, takze pocitam s jednym prísavnikom,3 ks krevetiek, ale ako si vybrat farebne a nenáročne ryby, živorodky totiž robia privelký bordel, dakujem.

Živorodky dělaj převelký bordel?No aby ne v tak prťavém akvárku- když bylo menší než tohle s 45 l.To by stačilo s bídou jako porodnička pro tu jednu mollu co Vám zbyla.Endlerky jsem mívala 20 ks v 60 l a žádný problém, ani mladé nežraly takže jsem měla stále co odlovovat.

10.3.2015 22:27
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík