Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2015 21:47
luko07

XXX.XXX.151.108

Dobrý den,

chtěl bych poradit s Axolotly. Budu jim pořizovat nové akvárko cca 160l pro pár. Chtěl bych ale k nim ještě něco přidat. Koukal jsem se všude možně do různých diskuzí ale nikde jsem nemohl najít nic, co by se s Axolotly sneslo. Napadá Vás něco?

Děkuji za Vaše odpovědi.

4.3.2015 22:34
pidla

XXX.XXX.106.11

Přidat co? Ryby? Přečetl jste si, čím se axolotl živí?

5.3.2015 17:17
luko07

XXX.XXX.151.108

Ano přečetl. Ale když jsem hledal informace na začátku chovu, zahlídl jsem na některých fotkách i jiné živočichy ve stejném akvárku s axolotly.

5.3.2015 17:42
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Vzhledem k tomu, že se krmí rybami, myšími holaty nebo dokonce kuřaty, bych k nim taky nic nedával.

6.3.2015 09:46
samanevimkdojsem

XXX.XXX.13.36

Já u nich mám paví očka. Axíci si samozřejmě zobnou, aspoň mají něco živého, ale očka se množí jako blázen, takže se pořád doplňují. Žijí spolu přes dva roky a není nejmenší problém.

10.3.2015 22:28
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

Přidejte reakci

Přidat smajlík