Uživatel s deaktivovaným účtem
Možná by fakt neškodilo si něco nastudovat o rybě, než si ji pořídíte. Váš způsob přemýšlení - nevím, tak to vyzkouším a o výsledku informuji celou iFaunu - tak nedělá dobrotu
P.S.: V kolika litrech vody máte ty závojnatky?
Oto Petřík.
napsal(a):
Možná by fakt neškodilo si něco nastudovat o rybě, než si ji pořídíte. Váš způsob přemýšlení - nevím, tak to vyzkouším a o výsledku informuji celou iFaunu - tak nedělá dobrotu
P.S.: V kolika litrech vody máte ty závojnatky?
Oto Petřík.
V 40 l.
Zverinka
napsal(a):
V 40 l.
Možná by Vám pomohla informace, že závojnatka se cítí dobře od 150 l výše. Je to šlechtěná forma karase stříbřitého, a to je rybniční / jezírková ryba.
Přijde mi, že čím více lidi rozumí počítačům a internetu a čím více na něm tráví času, tím více paradoxně otravují na diskuzích s tímhle, i když si to mohou během pěti vteřin vyhledat přes Google, Explorer, Mozillu apod.
Oto Petřík.
Nikdo nedělá chytrého. Bohužel musím říct, že vy působíte jako hloupá, nebo líná. Nejhorší na tom je, že to odnesou vaše ryby. Je mi jasné, že jste hodně mladá a je dobře, že máte koníčka, ale uvědomte si, že ty rybičky jsou živé bytosti a mají své nároky. Ty nároky jsou tisíckrát vypsané v různých atlasech. Nemůžete se začít věnovat akvaristice systémem pokus - omyl.
V malinkatém akvárku může zlikvidovat i mečovka dospělé paví oko, důvody rozepisovat nebudu.Mimo to mám v dostatečně velkém akváriu deset dospělých závojnatek s dvaceti neonkami obecnými už přes tři roky a přišla jsem za tu dobu jen o dvě neonky ale ne z důvodů sežrání, sežrané byly až po tom co umřely zřejmě už stářím, jednu jsem našla za filtrem neokousanou.Teorie a praxe má k sobě někdy dost daleko, má praxe je přes 30 let takže vím co si někdy smím dovolit a co ne.