Ta už v té 54 není. Ale mám novou 120 a nemůžu přijít na to co do ní. Parmičky by mi prý pravděpodobně sežraly rostlinky. A mluvila jsem se známým kterému padli všechny parmy kvůli delšímu výpadku proudu. Tomu bych se raději vyhnula. Tady u nás to občas blbne. A začínám přemýšlet, že bych tam možná dala 1 beťáka a to by s parmičkama nešlo.
Chtěla jste parmičky mechové ne? ty kytky nežerou.
pokud někomu něco (nemluvím o extra citlivých rybách se speciálníma podmínkama) padlo kvůli výpadku proudu, má tam pěkný průšvih. každé zdravé akvárko vydrží den bez elektriky. tam bude chyba v něčem jiném, parmičky jsou držáci
což kdybyste si prošla atlas ryb a podívala se, co by se vám líbilo? těch ryb už je na výběr vcelku dost.
Tetry jsou klidnější ryby. třeba tetra neonová opravdu beťtáka ani jiné ryby nikdy neozobala.
červenou bych vyzkoušela, měla by být taky v klidu.
nebo měděná.
jen mě tak dodatečně napadlo: pancéřníček hejno aspoň 6, jsou to hejnové ryby.
hlavně aby tam pro toho beťtáka nebyl velký proud. mají moc těžké ploutve, špatně se jim plave.
Nějaká dobrá akvaristika a zeptat se, zda je nemůžou objednat. pokud budou v nabídce dodavatelů, objednají vám je. dobrý je vždy vědět latinský název (sníží se možnost záměny) oděska = Puntius padamya
a pokud možno, aby je vůbec nevybalovali z pytlíku, takhle aspoň z prodejních akva nic nechytnou, když zůstanou zabalené od dodavatele.