balaja12

XXX.XXX.189.240
Dobrý Den chtěl bych požádat o radu jakou dravou rybu si pořídit do 50l akvária.Všechny ryby mi už umřeli tak by si chtěl pořídít nějaké dravé ryby.Nejsem začátečník, ale Mírně pokročilý :).
Děkuji za každou rybu Aakvárium je sladkovodní.
"mírne pokročilý" znamená, že už si nejaké rybičky choval, ale všetky ti už pokapali ?
čo si predstavuješ pod pojmom "dravá ryba" ? stačí niečo, čo bude žrať napr. poter bežných živorodiek ? máš ich odkiaľ zohnať ? ak áno, v takom prípade by postačil napr. jeden samček cichlidky kakadu, a k nemu menšiu skupinku (cca 6-8) nejakých menších tetier, nech je smelší (+ mu treba spraviť nejaké úkr&tové možnosti a tiež časť akvária hustejšie osadiť rastlintvom).
balaja12

XXX.XXX.189.240
Tim pádem pokročilý v rybičkách se už dost vyznám, ale nikdy jsem nechoval "dravé ryby".
A pod názvem dravé ryby si představuju třeba nějakou větší rybku co by klidně snědla neonku :). A prosím nepište Čichavce.Děkuji.
balaja12

XXX.XXX.189.240
Hodně se mi líbí piraně, ale jsou dost velké.Jestli nevíte o něčem podobném.
balaja12

XXX.XXX.189.240
Nebo šel by tam aji nějaký hadohlavec.Poraďte děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

balaja12
napsal(a):
Dobrý Den chtěl bych požádat o radu jakou dravou rybu si pořídit do 50l akvária.Všechny ryby mi už umřeli tak by si chtěl pořídít nějaké dravé ryby.Nejsem začátečník, ale Mírně pokročilý :).
Děkuji za každou rybu Aakvárium je sladkovodní.
Do 50l akvária se ti nic co dokáže sežrat neonku nevejde.
balaja12

XXX.XXX.189.240
Perličky vážně ? A asi kolik ?
balaja12

XXX.XXX.189.240
To jsou živorotky ?
balaja12

XXX.XXX.5.34
Já jsem to napsal naschvál