George13

XXX.XXX.21.24
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda mini racek muže ustipnout drapatacce (mini žábě) ruce - když jsem se dnes ráno probudil, žába ležela na dnu a neměla ruce. když jsem se chvíli díval, tak racek po ni lezl a štípal ji do hlavy.
Předem děkuji za odpověď.
George13

XXX.XXX.49.55
Zhruba 2,5 Cm a žabka o něco menší. V akváriu mam také mloka který ted není zřejmě v pořádku. Včera večer jsem také viděl jak rak štípe black molly. Dnes ráno jsem ji našel bezhybně ležet na dně.
George13

XXX.XXX.21.24
Black molly, mečovky a ampularie.20l 1 měsíc ( všechny) 4. Jeste nikdy ;).
No, tak to se nediv, že ti to chcípá.
20 litrů je strašně malý i na miniráčka, natož ty ryby, ampulárky...
akvárko nezajetý, čerstvý, neustálený, rostliny žádný.
kombinace tvorů víc než šílená.
další problémy jsou prakticky předprogramované, úhyny jisté.
počítej s tím, že ti pochcípe skoro všechno.
mezitím si nastuduj akvarijní základy pro začínající...je toho plný net.
George13

XXX.XXX.32.205
Tak aspoň to mám pestrý
George13

XXX.XXX.21.24
Ale racek uz je v kanále, a řádky jsou uz v pohodě. Je to zatím první akvárko spíše na zkoušku a zatím mi to stačí živorodky, black molly a žabky jsou v pohodě. Dnes jsem si koupil náhradu za black molly - black molly a jednoho hada (sekavec příčnopasý) a vše je ok.
George13

XXX.XXX.21.24
* řádky - rybky * :).
George13

XXX.XXX.46.4
linduš
napsal(a):
Jenže ten sekavec potřebuje akvárko od 50 litrů. a hejno.
molly tuším taky atd atd...
pokud ses rozhodl dělat trochu akvaristiku a máš zvířata rád, nechápu, proč jim to děláš.
vědomě ty chudáky týráš. dokonce k smrti. je mi jich opravdu líto.
ale tobě to stačí...
No ale mně to stačí. Pro začátek. A prodejci ( ne ze zvěrimexu) mi to schválili.
Nanny

XXX.XXX.199.180
Tak když jsi spokojený a nechceš žádnou radu, tak proč sem vůbec chodíš?
DidierDrogba

XXX.XXX.168.52
Žábu z živorodkama sem ještě neviděl. Navíc počítám že na 20 L akvárko sem na fotce viděl 13 ryb. A to ještě raka! Já mám 70 L akva a mám tam 1x pancéřníček kropenatý, cca 10 živorodek a dvě mláďata čichavců cosby. A i tak se mi zdá že už toho tam je dost.
Takže plánuju jen živorodky, na těch tvých 20 L Je to pro rybky stres.