Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chameleontomik

19.3.2016 09:33
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

Zdravím měl bych pár dotazů na které jsem špatným hledáním nenašel odpověď.
(rybky jsem měl pouze jako malý odchovával jsem kančíky perleťové)

V prvé řadě jde o barevnou variantu a snášení se mezi sebou
Našel jsem firmu, která v praze nabízí barvy tiger, longtail, lemon blood, lemon oscar, albino red oscar, albino tiger oscar
Pokud dobře chápu je oscar označení rybky ne barvy. Co jsemnemohl najít je vzhled Blood + lemon blood. Neví někdo jak vypadá?

Plánuji koupit 4 kousky a přemýšlím o tiger, lemon oscar, albino red a albino tiger oscar. Long tail sem vyřadil předpokládal jsem možnost útoků od ostatních na provokativní ploutev, trochu se ale bojím utlačování tmavého astronauta, někde jsem četl, že se to stává.
Akvárium má 300l jakmile se vytvoří páry rozdělím je do dvou. Filtr atman cf 1000
A druhý asi hloupý dotaz, na všech fotkách jsem ve velkých akváriích nenašel topítka..já ho tam nachystané mám není potřeba?
Díky za jakékoliv info.

19.3.2016 10:55
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Oscar je běžný anglický název pro vrubozubce. Topení samozřejmě potřebujete. O barevných formách mám své mínění, nepříliš lichotivé. Přijde mi, že chovatelé v honbě za senzacemi vytvořili tolik variant, že se v nich sami nevyznají. Blood bude jinak červená než red, lemon jinak žlutá než yellow a lemon blood bude jejich kombinace. Ale je to jen moje doměnka.

chameleontomik

19.3.2016 11:19
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

Díky za info, topítko jsem předpokládal, že bude potřeba. Ale koukal jsem se po internetu na inspiraci vzhledu a nikde sem ho neviděl, raději sem se zeptal.
Co se týče barev budeto jak říkáte..byl sem hlavně zmatený, že kdykoliv jsem hledal lemon blood nebo lemon tiger našlo mě to stejné ryby.

19.3.2016 11:34
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Podle mně i kdyby jste to našel, budou ryby vypadat na fotce jinak než ve skutečnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík