Ja viem že je to malé akvárko, nemá 9l ako som písala, ale 11l aj tak je malé, ale keď vidím predávať tie takzvané "betáriá" čo majú 2-3 litre, rak to je hrôza. Tú bojovnicu tam máme už skoro rok, vyzerá zatial spokojná, máme aj 560 litrové akvárko, bola v ňom chvílu, ale bola stále niekde skovana, nebolo ju týždeň ani vidieť, len ak sa išla rýchlo nadýchnuť, tak sme ju presťahovali do toho malého a celý deň pláva, /však iné ani nevie/
matokov444

XXX.XXX.169.62
Ja mám 2 bojovnice a 4 prísavníkkov v 16 l akvariu a normalne žiju
matokov444
napsal(a):
Ja mám 2 bojovnice a 4 prísavníkkov v 16 l akvariu a normalne žiju
Nechtěl bych vidět ancistruse po pár letech takovéhoto „normalního“ života. Je to prasárna. Z toho vzejdou akorát podražené ryby, doživotní mrzáci. Pokud tedy dřív nepochcipají na produkty vlastního metabolismu.
Nikolos

XXX.XXX.129.226
Chcem sa spýtať či môže byť jedna bojovnica s jedným prisavnikom ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nikolos
napsal(a):
Chcem sa spýtať či môže byť jedna bojovnica s jedným prisavnikom ?
Ak je veľkosť akvaria
Ivankop

XXX.XXX.82.163
Ja mám samca v 10 l akváriu. Oddelil som ho od samice potom čo ho napadla a otrhala. Už nežral a myslel som že skape. Teraz sa zregeneroval a je spokojný. Ma filter aj ohrievač aj viacero rastlín s koreňom. Je ok. Prisavníka ak sa v akváriu nerobia riasy by som nedával. Ja práve uvažujem či dať prisavnika k dvom samiciam. Úkrytov by mal dosť aj čo žrať len neviem či mu nebudú robiť zle. Nemám skúsenosť.
LauraAZoeyy

XXX.XXX.23.249
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či môže byť bojovnica pestrá v 54l akváriu s 3 prísavnikmi
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!