Ancitrus - množení - co pak?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovany..

4.4.2016 11:14
Neregistrovany..

XXX.XXX.168.58

Rozmnozili se mi ancitrusy... Povedlo se jim to do takoveho kelimku, ale uz se zacinaji hybat a nechci aby mi to sezrali ostatni ryby.. Je mozne je dat zvlast bez zduchovani? Nemam moznost jineho akvarka.. Napadla me normalni velka zavarovaci sklenice a odpustim do toho vodu z akvarka, kde ted jsou...

Ancitruse rozmnozovat nechci, ale kdyz uz se to povedlo, tak to chci nechat aspon vyrust.. Proto neman zkusenost...

4.4.2016 11:38
Vachi

XXX.XXX.90.167

Záleží co to jsou "ostatní ryby". Pokud nemáte skaláry nebo jiné velké potvory tak bych se asi nebál
Pokud nemáte zájem o odchov tak to nechte na přírodě. Někteří určitě přežijou.

Neregistrovany..

4.4.2016 11:43
Neregistrovany..

XXX.XXX.168.58

Mam skalary! A ty zerou i sebe..

4.4.2016 11:55
Vachi

XXX.XXX.90.167

Tak to je blbý Zkusit počkat až se vykulijou a odlovit do té sklenice a zkusit vykrmit. Ale chtělo by to aspoň vzduchování a měnit dost vody.

4.4.2016 14:59
linduš

XXX.XXX.79.4

Síťová porodnička, zavěsit do akvárka a přemístit je tam. žádné velké výkyvy hodnot vody, ryby na prcky nebudou moct a prcci se nebudou mořit v nějaké zavařovačce, kde se rychle kazí voda...

4.4.2016 17:46
jirkaz

XXX.XXX.128.27

Další otázka je co potom s nimi. Poslední dobou jsem zaregistroval několik opakujících se inzerátů na darování ancistrusů. Je jich všude plno. Mě se množí ve společenské nádrži, kde jsou i cichlidky a vždycky jich většina přežije.

4.4.2016 20:38
linduš

XXX.XXX.79.4

jirkaz napsal(a):
Další otázka je co potom s nimi. Poslední dobou jsem zaregistroval několik opakujících se inzerátů na darování ancistrusů. Je jich všude plno. Mě se množí ve společenské nádrži, kde jsou i cichlidky a vždycky jich většina přežije.

Tak to je taky pravda. hodně špatně se udávají a třeba deset ancíků dlouhodobě v jednom akvárku je o velký průser pro celé akva.
nejlíp nechat na přírodě.

Janička.99

5.4.2016 09:06
Janička.99

XXX.XXX.52.76

Nám malinké ancistrusky sežraly i malé rybky, jako paví očka, parmičky a platy!

Přidejte reakci

Přidat smajlík