Yaplesk
XXX.XXX.35.231
Zdravím,
Jsem začátečník a nikde jsem nic takového na netu nenasel tak snad mi tady někdo porad.
Na skle v akváriu jse mi udělali takové malé bílé kuličky plave to i ve vodě. Když to setřu houbičkou tak chvíli je sklo uplně čišté a po půl hodině je to tam zase a vipada to hrozně.
V akva mam tlamovce teplotu 25'C nevzduchuju a žádný kytky nemam.
Děkuji za rady.
Yaplesk
XXX.XXX.35.231
Yaplesk
XXX.XXX.35.231
Yaplesk
napsal(a):
Zdravím,
Jsem začátečník a nikde jsem nic takového na netu nenasel tak snad mi tady někdo porad.
Na skle v akváriu jse mi udělali takové malé bílé kuličky plave to i ve vodě. Když to setřu houbičkou tak chvíli je sklo uplně čišté a po půl hodině je to tam zase a vipada to hrozně.
V akva mam tlamovce teplotu 25'C nevzduchuju a žádný kytky nemam.
Děkuji za rady.
.
Yaplesk
XXX.XXX.37.119
No pozadí tam žádný není jen mám z druhého strany nalepenku černou tapetu.Pod lupou jsem se na ně nedíval ale hýbe se to. File je venkovní diversa exo 1200 a v něm molitan, keramický kroužky, aktivní uhlí, a plastový ježky a voda je normalně z vodovodu.
yaplesk
XXX.XXX.132.252
Prach z písku nebo bubliny to nejsou když to utřu rukou tak je to mazlavý a nakonec se to asi nehýbe, hýbe stím proud vody z filtru to nebude protože to bylo i se starým filtrem ale tetka mě napadlo že to začalo chvíli po tom co jsem je párkrát krmil zmrzlími nitěnkami.
Yaplesk
XXX.XXX.132.252
Taky už to nedávám bylo to jen párkrát ze začátku.
yaplesk
XXX.XXX.132.252
A žádné tělo to nemá je to prostě jen taková bíla kulička.
Mám něco podobného také trápí a zatím nevím co stým.Sedí mi to na rostlinkách i na skle, tak to stírám při odkalení.Skusím pár dní měnit vodu a uvidím, každopádně to není žadnej živočich.Teplotu mám 23 a pár rostlinek.Akva pouze 10 l svítím 11h hlavně přes noc.Žije tam pouze jej sameček Bety...