Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Cathisek

9.6.2017 13:55
Cathisek

XXX.XXX.3.12

Zdravim. Moje beta byla vzdy ok ziva vsechno, ale pred par dny si lehla ke dnu nebpohybovala se nic, nejedla, jen vymesovala. Dnes rano sem si u ni vsimla divnych tupek, sla jsem do pet centra kde mi pani rekla ze je to s nejvetsi pravdepodobnosti obrnenka, coz sem si pozdjei vygooglila a vse co psali sedi. Nicmene vodu sem menila ted kvuli tomu ze uz tammela hodne bobku atd a kdyz sem betu mela v jine nadopce prislo mi jako kdyby mela zachvat ze se snad dusi nevim? Tecky se behem par hodin od rana presunuli az na oko, ktere ma tak trochu vypoulene mi prijde. Je to jak rychly mor mi prijde:/ dala jsem ji pripravek do vody co mi prodala pani v pet centru s tim ze to ma zabrat, taky trosku zvysila teplotu vody a pak ji tma soupla ale od te doby se drzi jen u hladiny, pohybuje pusinkou jakoze ji furt otvira a zavira, jako bx se nemohla normlane nadechnout? Nevim. Mam strach ze o ni prijdu, myslite ze se z toho jeste dostane?:(.

10.6.2017 07:38
linduš

XXX.XXX.79.4

Jak dlouho tu rybu máte, čím krmíte a v jakých podmínkách žije?

Cathisek

13.6.2017 07:45
Cathisek

XXX.XXX.64.20

Tak matu 6litrovy akvarko s rostlinou kaminky td zas jako mam malej byt nemuzu si tu dovolit mit velky sklenney akvo :D.. Krmime tim co nam dali v petcentru takze takove ty cervene a barevne vlosky, suseny nitenky atd. Mam ji par mesicu maximalne pul roku. Furt plave u dna aneji, obavam se ze ikdybych ji vylecila na tu nemoc tak umre hladem, pritom sem tá si zaplave nebo jde k hladine oro vzduch tak proc se nenaji. Koukala sme ze ji to z hlavy zmizelo ale ma jakby sedy plak na boku.

Cathisek

13.6.2017 07:46
Cathisek

XXX.XXX.64.20

linduš napsal(a):
Jak dlouho tu rybu máte, čím krmíte a v jakých podmínkách žije?

Tak matu 6litrovy akvarko s rostlinou kaminky td zas jako mam malej byt nemuzu si tu dovolit mit velky sklenney akvo :D.. Krmime tim co nam dali v petcentru takze takove ty cervene a barevne vlosky, suseny nitenky atd. Mam ji par mesicu maximalne pul roku. Furt plave u dna aneji, obavam se ze ikdybych ji vylecila na tu nemoc tak umre hladem, pritom sem tá si zaplave nebo jde k hladine oro vzduch tak proc se nenaji. Koukala sme ze ji to z hlavy zmizelo ale ma jakby sedy plak na boku.

18.6.2017 13:44
balisek

XXX.XXX.3.131

Je to pořád dokola - v těchto "zavařovačkách" jednoduše nelze udržet přijatelné životní podmínky pro bettu ani jiného živočicha. Dříve či později se otráví N-látkami.

Akvárium o objemu 20 litrů není žádná "vana". Kostka Nano Cube má např. podstavu 25 x 25 cm. Neříkejte, že se Vám něco takového do bytu - ač malého, nevleze!

A pokud opravdu ne, tak se holt smiřte s tím, že nemůžete chovat ryby.

Přidejte reakci

Přidat smajlík