Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.149
Ahojte.
Budu si znovu zakládat akvárium o objemu 300 l měli jsme dřív cihlidy, potom ostnovce skvrnité, rájovce, ovšem jsou to rvavé ryby a ráda bych měla v akváriu pohodičku. Takže bych chtěla nějaký ryby co jsou společenské. Přemýšlím o navrátu k pavím očkám, parmičkám mechovým, dajanu atd.... Popřípadě poradili byste mi nějakou líbivou hejnovou rybku?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojte.
Budu si znovu zakládat akvárium o objemu 300 l měli jsme dřív cihlidy, potom ostnovce skvrnité, rájovce, ovšem jsou to rvavé ryby a ráda bych měla v akváriu pohodičku. Takže bych chtěla nějaký ryby co jsou společenské. Přemýšlím o navrátu k pavím očkám, parmičkám mechovým, dajanu atd.... Popřípadě poradili byste mi nějakou líbivou hejnovou rybku?
Děkuji.
úplně bezvadně vypadaj tetry červenohlavý popř červenoústý....mám je poprvý u skalárů a jsem z nich naprosto nadšená, oni fakty plavou v hejnu, nejsou teda nějak výrazně barevný, ale je to super pokoukání............a můžou se nakombinovat klíďo s neonkama....já mám neonky modrý a dohromady to vypadá dobře....
Ale abych se přiznala, tak jsem parmičková, ve 112-ti litrovce v obýváku mám parmičky čtyřpruhý (jenom parmičky nic jinýho) mecháčky a proužata a doufám, že jestli se zadaří přestěhovat skaláry do ještě většího bydlení, tak parmice půjdou do těch 240 litrů....
Jinak třeba taková jednodruhovka s neonkama třeba 90-100 kousků neonky červený nemusí vypadat vůbec špatně........
Ale paráda se dá udělat i s těma pavíma očkama...s mečovkama, s platama....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.149
Tak už mám gupky batik, gold a green cobra, parmičky duhové a plata blue, tak jsem zvědavá. Ovšem někde v nádrži dole mám zalezlé dva trnovce běloskvrnné.... A nejsem si jistá zda mi to všechno nepožerou přes noc...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak už mám gupky batik, gold a green cobra, parmičky duhové a plata blue, tak jsem zvědavá. Ovšem někde v nádrži dole mám zalezlé dva trnovce běloskvrnné.... A nejsem si jistá zda mi to všechno nepožerou přes noc...
Ty trnovce jsem si musela vygůglit, zkušenost s nima nemám...nicméně jsem se dočetla, že v dospělosti může požírat menší rybky, hlavně ty co spí na dně a mám takovej nepříjemnej pocit, že to jsem četla o pávčatech, že spí na dně...budu muset v noci posvítit do akva...jestli je to pravda......jinak by snad v té kombinaci ryb neměl být problém....a bude to zajímavý podívání......