Společenské akva 300l

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

29.12.2018 11:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.149

Ahojte.

Budu si znovu zakládat akvárium o objemu 300 l měli jsme dřív cihlidy, potom ostnovce skvrnité, rájovce, ovšem jsou to rvavé ryby a ráda bych měla v akváriu pohodičku. Takže bych chtěla nějaký ryby co jsou společenské. Přemýšlím o navrátu k pavím očkám, parmičkám mechovým, dajanu atd.... Popřípadě poradili byste mi nějakou líbivou hejnovou rybku?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2018 14:39

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojte.

Budu si znovu zakládat akvárium o objemu 300 l měli jsme dřív cihlidy, potom ostnovce skvrnité, rájovce, ovšem jsou to rvavé ryby a ráda bych měla v akváriu pohodičku. Takže bych chtěla nějaký ryby co jsou společenské. Přemýšlím o navrátu k pavím očkám, parmičkám mechovým, dajanu atd.... Popřípadě poradili byste mi nějakou líbivou hejnovou rybku?
Děkuji.

úplně bezvadně vypadaj tetry červenohlavý popř červenoústý....mám je poprvý u skalárů a jsem z nich naprosto nadšená, oni fakty plavou v hejnu, nejsou teda nějak výrazně barevný, ale je to super pokoukání............a můžou se nakombinovat klíďo s neonkama....já mám neonky modrý a dohromady to vypadá dobře....
Ale abych se přiznala, tak jsem parmičková, ve 112-ti litrovce v obýváku mám parmičky čtyřpruhý (jenom parmičky nic jinýho) mecháčky a proužata a doufám, že jestli se zadaří přestěhovat skaláry do ještě většího bydlení, tak parmice půjdou do těch 240 litrů....

Jinak třeba taková jednodruhovka s neonkama třeba 90-100 kousků neonky červený nemusí vypadat vůbec špatně........

Ale paráda se dá udělat i s těma pavíma očkama...s mečovkama, s platama....

Neregistrovaný uživatel

29.12.2018 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.149

Tak už mám gupky batik, gold a green cobra, parmičky duhové a plata blue, tak jsem zvědavá. Ovšem někde v nádrži dole mám zalezlé dva trnovce běloskvrnné.... A nejsem si jistá zda mi to všechno nepožerou přes noc...

29.12.2018 18:33

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak už mám gupky batik, gold a green cobra, parmičky duhové a plata blue, tak jsem zvědavá. Ovšem někde v nádrži dole mám zalezlé dva trnovce běloskvrnné.... A nejsem si jistá zda mi to všechno nepožerou přes noc...

Ty trnovce jsem si musela vygůglit, zkušenost s nima nemám...nicméně jsem se dočetla, že v dospělosti může požírat menší rybky, hlavně ty co spí na dně a mám takovej nepříjemnej pocit, že to jsem četla o pávčatech, že spí na dně...budu muset v noci posvítit do akva...jestli je to pravda......jinak by snad v té kombinaci ryb neměl být problém....a bude to zajímavý podívání......

2.1.2019 14:19
amiš

XXX.XXX.11.45

Trnovec nám sežral co mohl, dostala jsem ho darem, když kdysi známí rušil akvárko, s tím, že je hodnej a nic nedělá, zvlášť v tak velkým, co má m já(200l). Jo a já mu tehdy naletěla. Nechal jen sumečka

Přidejte reakci

Přidat smajlík