Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2019 09:21
cizkova.silvie

XXX.XXX.168.136

Dobrý den,

prosím o radu jaký vnější filtr je hodně tichý (akvárium 225 l). Na netu o hlučnosti jednotlivých filtrů moc není.

Děkuji za tipy.

Silvie

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2019 11:10

cizkova.silvie napsal(a):
Dobrý den,

prosím o radu jaký vnější filtr je hodně tichý (akvárium 225 l). Na netu o hlučnosti jednotlivých filtrů moc není.

Děkuji za tipy.

Silvie

Mám JBL e902 (ale u mého akvárka 240 litrů je tenhle filtr na hraně s výkonem čerpadla, alespoň dle mého), akvárko půl metru od postele, filtr ani není zavřený ve skříňce a nevím o něm, jsem nespavec, takže tichý chod filtru je u mě priorita, v obýváku mám u menšího akva taky JBL, ale menší a taky jde úplně potichu, i když otevřu skříňku, tak na něj musím sáhnout, jestli běží, s většími filtry této značky zkušenost nemám
....prý velmi tiché filtry jsou Tetra tec EX.......a i eheimy bývají tiché,
ale pořád je to asi kus od kusu....i u těhle filtrů jsem četla na diskuzích , že měl někdo problém s hlučností, ale jsou to spíše vyjímky.

Nicméně jako první vnější filtr jsem měla SUNSUN a to teda bylo peklo, byť je prezentován jako tichý a myslím, že nejsem jediná.....

28.7.2019 21:18
cizkova.silvie

XXX.XXX.168.136

Moc Vám děkuji za radu, budu se tedy držet nejspíš toho JLB. :-)

29.7.2019 00:00

Mám 55W,ale ten je trochu hlučný,ale vám stačí bohatě 35W a ten je tichý. https://www.electronic-star.cz/Zahrada/Chovatelske-potreby/Filtry-do-akvaria/

17.8.2019 18:35
Santinan

XXX.XXX.146.31

Mám eheim Eco pro a nedám na tu značku dopustit. O filtru nevím, kdybych neviděla prepad vody tak mám pocit že je vypnutý

Přidejte reakci

Přidat smajlík