Venda123

XXX.XXX.216.133
Dobry den, potrebuji nutne pomoc moje Betta má jakoby "povlak" takový průhledný po těle máme jí pár dnů předtím byla v pořádku normálně jedla a pak přestala a poté sme si všimli že má takový "povlak" průhledný připadá mi že do zítřka už tu nebude :,( nemáte někdo odpoved? :( možná je to plíseň fakt nevím) prostě průhledny povlak "vata" pruhledna po těle díky za odpověd pa.
Uživatel s deaktivovaným účtem

a v čem žije (žila) ta vaše betta?
hoďte obrázek akvária.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak ono asi celkově vhodné podmínky v akvárku....v zaběhlém akvárku dostatečně velkém akvárku, ale pokud je tohle všechno v pořádku, tak bych se ani nedivila, kdyby ryba byla načatá už z akvaristiky, když kolikrát vidím v jakých kelímkách se prodávají
Dle popisu bych já osobně rybu humánně utratila, nevím jestli má smysl rybu v tomhle stavu léčit.
Nevím jaké máte zkušenosti s akvaristikou, ale pokud jste začátečník, tak nejenom, že doporučuju načíst něco o zakládání akvárka, ale i o držení bety. Ono už jsem zažila situace, kdy si lidi koupí skleněnou kouli ve velikosti flašky od okurek, na dno nasypou nesmyslně barevný písek ...modrý, růžový, červený...zapíchnou tam umělou kytku a nějakou plastikovou dekoraci....popř. přidají nějakou mušli, co si přivezli od moře, napustí, nalejou do toho nějakou "zázračnou" vodičku a hned tam mrsknou rybu...no ona nechcípne hned, ale za pár dní...některé vydrží o trochu déle, některé míň.