Xxxxxxxxxwwq

XXX.XXX.96.50
Dobrý den, nejsem zkušený chovatel a včera jsem si na burze koupila 10 krevetek. Původně jsem je kupovat nechtěla, protože akvárium bylo zabehnute pouze 3 dny. Pán mi ale řekl že problém by být neměl. Celý den potom byly v pohodě, na noc jsem vypla filtr, světlo a topitko a všechny byly mrtvé. Nevím jestli je to normální, ale mají oranžové "krunýře" a zbytek bílý.. (když jsem je kupovala byly červené) prosím o rady čím by to mohlo být.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak krevetky nechovám, ale co teda takhle člověk posbírá informace, tak by měly jít do pořádně zaběhlýho akvárka, klidně až za dva měsíce.
Xxxxxxxxxwwq
napsal(a):
Dobrý den, nejsem zkušený chovatel a včera jsem si na burze koupila 10 krevetek. Původně jsem je kupovat nechtěla, protože akvárium bylo zabehnute pouze 3 dny. Pán mi ale řekl že problém by být neměl. Celý den potom byly v pohodě, na noc jsem vypla filtr, světlo a topitko a všechny byly mrtvé. Nevím jestli je to normální, ale mají oranžové "krunýře" a zbytek bílý.. (když jsem je kupovala byly červené) prosím o rady čím by to mohlo být.
Dobrý den, vše od začátku probíhalo špatně. Akva je málo zaběhlé, filtr v žádném případě nevypínat, topení nechat zapnuté, má termostat (předpokládám). Jakmile není zaběhlý filtr, v akváriu prudce letí nahoru obsah amoniaku a NO2. Málo informací - jak je akva velké, jaké rostliny, jaký filtr, byla voda nějak upravovaná? Pořiďte si test NO2, dle mého názoru, nejsmysluplnější test při zakládání akvária.