Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2020 18:55
Jitunkyn

XXX.XXX.42.186

K narozeninám mi manžel daroval 200l akvárium.. zkušenosti naposledy tak 15 let zpátky s pavými očky a nějaký Bety... teď k novému. Asi 18 dní jsem měla založené se štěrkem a květinami (pod ně dala kuličku Bivoje) a s nimi také novou osádku...šneky :D nějaký ty levatky... Nejdříve jsem chtěla vyházet, nakonec jsem nechala osudu :D.. Dnes jsem si koupila 21 neonek, 6 čichavců(mramarový-zlatý), a 4 ancitruse .. Chtěla jsem ještě 8 duhovek(gavunek) neměli je hezké.. naložila jsem rybky ale zdá se mi jich nějak po skromnu... Myslíte že takhle stačí,porostou... Nebo že ty gavunky ještě mohu dokoupit? Nebo co ještě k tomu? A ještě bych tedy doplnila nějaký kořeny, ale to až,až..

3.7.2020 23:20
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Já bych doporučoval to teď nechat, počkat tak měsíc nebo dva, jak se to bude vyvíjet. Obecně dávám vždy přednost tmavšímu dnu, takové strakaté dno snad jedině k závojnatkám,
Jestli dost svítíte, tak nechte rostliny trochu vyrůst a ty gavůnky pak můžete přidat, akvárko je celkem velké.
Pro ancistrusy bach tam opřel alespoň nějakou břidlici, aby se mohli ukrýt.

4.7.2020 21:58
začátek

XXX.XXX.4.22

Nic nekupujte,nechte to tak 1 měsíc a ukáže se co a jak.

6.7.2020 12:36
Jitunkyn

XXX.XXX.40.83

Děkuji, dno jsem kupovala které mi doporučili (říční štěrk-od gravel).. bylo mi řečeno že tmavé dno rybky snáší špatně a světlé že je pro mořské akvária, tak jsem teď zmatená..

Přidejte reakci

Přidat smajlík