Zkušenost s inzerentem Potůček, Frenštát p. Radhoštěm (krunýřovci apod.)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2020 19:45
kittym

XXX.XXX.26.84

Prosím o vaše zkušenosti... Již před nějakou dobou jsem odeslala peníze, pán příliš nekomunikuje, ryby údajně měly odejít EMSkou v pondělí, ale nikde nic, pán opět nebere telefony :(
https://www.ifauna.cz/akvaristika/inzerce/r/detail/3612835/corydoras-odchovy/

Hansik

3.7.2020 10:50
Hansik

XXX.XXX.39.129

Pan Potůček je vlastním jménem pan Šotola, nekomunikuje ani se mnou. S ním nikdy nic neprodávat, nekupovat. Naslibuje, sliby –chyby. Nevěřit mu

3.7.2020 13:10
kittym

XXX.XXX.26.84

Ach jo.. A vám v tuto chvíli dluží peníze potažmo ryby? Budete to nějak řešit? Bylo mi doporučeno, aby se nás spojilo více a obrátili jsme se na společně na PČR.

26.7.2020 14:39
milan fajtl

XXX.XXX.251.35

Zdravím suhlasim s Vami.
Bol som s ním dohodnuti na 24. 7 2020 na návštevu ale bohužial sa kúpa rybyčiek neuskutočnila, kedže neotvoril dvere. Takže cesta z Bratislavi bola zbytočná.
Netreba mu veriť, aj ked sa javý ako slušný akvarista velmi ma sklamal, hanba akvaristiki. Naslubuje všetko možné ale skutek utek.

26.7.2020 18:53
kittym

XXX.XXX.26.84

Mě už pán nevzal telefon, ale peníze za ryby naštěstí přišly zpět, sice od nějaké paní (se vzkazem že jde o vratku od pana Potůčka), ale mám to zpět na účtě..

31.7.2020 13:31
milan fajtl

XXX.XXX.251.35

Ten pán potúček nemá chrbtovou kosť, znova a uverejniť inzerát pred pár minútami.

5.8.2020 14:11
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.162.247

to ano a ještě těma inzerátama zaseká celou stránku, každý druh do jednoho inzerátu... Nepochopitelné!

9.8.2020 13:45
milan fajtl

XXX.XXX.251.21

Zdravím podarilo sa niekomu uskutočniť kúpu rybiek?

10.10.2020 17:22
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.13.228

Pane Potůček, mohu vás touto cestou poprosit zda by bylo možné vaše inzeráty příště zredukovat do menšího počtu ne na každý druh dávat jeden inzerát, je těžké pak pro ostatní inzerovat když vaše inzerce zabere celou stránku a další inzeráty posune až hodně do zadu. Děkuji

homolka

12.10.2020 02:19
homolka

XXX.XXX.163.192

Dobrý den všem normálním lidem.Náhodně jsem si přečetl nesmysly,které zde píšete na adresu Martina Potůčka.Znám toho pána řadu let a tak,jako mnozí jiní jsem se od něho učil chovat přísavné sumce.Mnoha lidem pomohl v začátcích,spousta lidí od něho kupuje jeho odchovy sumců a znám stovky lidí,kteří jsou s tímto pánem maximálně spokojeni.Vím taktéž,že před měkolika měsíci prodělal vážné zdr.problémy.Že vás není hamba takto psát o člověku,který byl dlouho v nemocnici a nemohl logicky dodržet tehdejší dohody.Paní,která založila tyto nesmysly doporučuji nastoupit do blázince,že se nestydí.Ten primitiv slovenský by neměl strkat nos do české akvaristiky a už vůbec by neměl ten hloupý Jánošík urážet lidi,které nezná.Vrchol všeho je výzva nějakého lubinátora,no to je hnus.Styďte se,jste hlupáci,pomlouvači a lháři.

12.10.2020 21:47
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.13.51

😁😁

Hromada

29.11.2020 21:07
Hromada

XXX.XXX.96.43

Dobrý den, nemyslím, že se jedná o nějakou kampaň. Kampaně se dělají na lidi co něco zamenají a vedou je lidi, co něco znamenají. Na základě osobních zkušeností souhlasím, že pan Potůček je hodně kontroverzní osoba. Proč by normální člověk používal pseodonym?
Obhajobu píše nějaký pán homola, není to trochu podobné jako potůček? Hmm já jsem si vytvořil asi za 1 minutu profil hromada...
Jsou lidé, kteří jsou prostě slušní a podobné stížnosti na ně nenajdete... Ať si každý spolupracuje s kým chce a platí za své chyby sám.
Moje zkušenost mi říká, že s panem Potůčkem nebo jak se jmenuje nechci sdílet ani šupinku.

25.12.2020 18:25
MiroKypu

XXX.XXX.32.138

Tak jaký je nakonec závěr s tímto chovatelem?
Nějaká osobní zkušenost, co komunikace nebo předání zboží? Nabídku má vážně lákavou. Díky za info.

Hrk

2.9.2021 23:24
Hrk

XXX.XXX.29.156

A teď tu o pernikové chaloupce...

16.10.2021 20:05
pokorny

XXX.XXX.57.227

Dobrý den, pokud se jedná o tohoho pana Potůčka
https://www.ifauna.cz/akvaristika/inzerce/r/detail/3810487/tercovci-paryodchovy/
Tak jsem od něj odebíral terčovce cca před 3 měsíci a vše proběhlo napoprvé bez problému. Domluvili jsme si termín, pán byl připravený, vybral jsem si ryby, zaplatil a odjel. Mé zkušenost jsou pozitivní. Neuhynul ani jeden, běžně rostou.

Kralovna

30.10.2021 15:01
Kralovna

XXX.XXX.181.25

Také vás chci upozornit na Potůčka vlastním jménem Martin Šuplata.

Song

9.11.2021 19:56
Song

XXX.XXX.1.184

Jel jsem pro ryby k panu Potůčkovi až z Brna, pak jak jsem dorazil, volal jsem mu, když mi to zvedl, začal vyhrožovat.

17.12.2021 18:37
lovelyhanover

XXX.XXX.46.108

A tomuto Vy, výše uvedení se jmény typu XXX, říkáte diskuse zkušených chovatelů??? V mém akváriu momentálně plave přesně 58 ryb od výše propíraného pána, všechny z kategorie L sumců, velikosti 7-40cm.Jsou zdravé, krásné (i dle názoru jiných akvaristů), aklimatizace u nich proběhla zcela bez problémů. Vyzkoušela jsem u p. Potůčka snad všechny možné varianty odběru (zaslání po platbě předem, osobní odběr s platbou při odběru, několikatýdenní rezervace po složení zálohy) a vždy bez problémů. Není to divné? Proč zrovna já??? Žádné peníze mi nedluží, všechny ryby došly nebo byly předány v uvedeném termínu, ve vysoké kvalitě a v plném zdraví. Nevím jak vy, ale já když si kupuji rybu, zajímá mě cena a kvalita zboží (zvířete), neřeším jestli se někdo jmenuje A nebo B a kde bydlí, do toho mi po pravdě nic není. Zboží si prohlédnu a buď s koupí souhlasím nebo ho prostě nekoupím a porozhlédnu se jinde. Pokud si k někomu pojedu pro ryby, tak až poté, co mi dotyčný těsně před mým odjezdem telefonicky potvrdí, že v uvedeném čase mě bude čekat na domluvené adrese. Světe div se, ale k němu ani k jiným chovatelům, jsem dosud nikdy nejela zbytečně.
A kdo chcete ty mé krásky vidět, ráda Vám je ukážu. Pro představu mám Panaque suttoni, L330, L027, loricarie, sturisomy, L177, L025, L173, L240, L114, L202, L273, L014...
Oproti některým z výše uvedených "chovatelů" mám tu výhodu, že mám jen jedno akvárium a to čistě pro radost, neživím se chovem ryb a proto se nemusím snižovat k pomluvám konkurence, proto, že mám v inzerátech na www.ifauna.cz stejný typ ryb, jako dotyčná propíraná osoba...to jen tak k zamyšlení, výstup z této diskuse pro mě, jako amatéra je ten, že já si u takového "chovatele" určitě ryby nevyberu, to raději pojedu jinak, klidně o 200km dál, protože slušný a zkušený chovatel nemá zapotřebí pomlouvat kolegy!!! Přeji Vám všem hezký den. Jdu si spravit náladu za svými láskami v akváriu.

Homolka

18.12.2021 06:42
Homolka

XXX.XXX.162.241

Plně s Váma souhlasím paní.Ti závistiví pitomci,kteří tady jen špiní a pomlouvají člověka,kterého vůbec neznají,jsou ubožáci,zlí,zákeřní lidé.Znám Martina osobně,naučil mně všechno o rybách,hodně mi pomohl a já smekám klobouk před jeho zkušenostma.Ta výše zmiňovaná havěť pomlouvačná,to nejsou akvaristi,baví se tím nedůstojným lhaním.Ví někdo z nich o Potůčkovi něco pravdivého?Nikdo nic.Neví,že jezdí pomáhat starým lidem do domova důchodců,neví kolika lidem pomohl,ale špinit budou.Říkal jsem mu,ať podá trestní oznámení a zatočí s něma. Jenže to jsou ty typy XXX na objednávku.Pomlouvá on někoho?Kupte si terčovce ve Výškově a máte jistotu,že do 14 dnů Vám všechny chcípnou.Dejte už tomu člověku pokoj,styďte se,styďte se sami za sebe,zato,jací jste.
Divím se,že tak rýpou,viděli jste Martina někdo osobně?Asi ne,protože to by jste si hned rozmysleli ho špinit.Těch 110 kilo svalů by si hned sjednalo pořádek,na to vemte jed.Všechno je to závist,konkurenční hanobení a podobné svinstvo,které sem vůbec nepatří.Znám toho chlapa velmi dobře a doufám,že se udrží,protože jinak pomáhej Bůh těm zmetkům.

RadimVacek

19.12.2021 20:11
RadimVacek

XXX.XXX.8.49

Předběžná opatrnost u lidí které neznáte osobně nikdy neuškodí, ale komu by se vyplatilo v tomto oboru podvádět a škodit? Takoví se dlouhodobě neudrží.

Hromada

18.2.2022 13:13
Hromada

XXX.XXX.92.226

Dobrý den,
Vy máte jedno akvárium, v něm Panaque suttoni, L330, L027, loricarie, sturisomy, L177, L025, L173, L240, L114, L202, L273, L014...
Všechny prosperují v tom jednom akváriu, které máte, dělají Vám radost a dokážete zasvěceně zhodnotit kvalitu a ceny ryb od pana Potůčka ...
Promiňte, ale shazujete jenom sama sebe. O rybách podle toho co píšete nevíte vůbec nic. Doporučuji nejdřív pořídit pár obyčejných krunýřovců a až se naučíte základy, udělat další krok. Postupně se dostanete do pozice, že budete schopná zhodnotit kvalitu ryb i jejich cenový level. Jste typickým příkladem člověka, kteří živí lidi jako je pan Potůček - pravděpodobně solventní, nadšená, nevědomá a důvěřivá.
On se určitě učí a postupně zlepšuje i svoje služby. To nic nemění na tom, že jeho znalosti, co se chovu týká nejsou nijak bohaté a hlavně nemá zázemí pro řádné provádění karantény. Zkušenosti s chovem a odchovem pro něho nejsou nutné, ale nadělal by míň zlé krve, aby nějaké vlastní myšlenky radši nešířil, protože jsou prostě špatně. Zázemí pro provádění karantény a přípravu ryb je za mě naprostá nutnost u někoho, kdo chce fungovat jako seriózní dovozce a distributor ryb. Další otázkou je legislativa. Dovoz/ nákup za účelem prodeje je obchodní činnost a pan Potůček by měl vystavovat daňové doklady (automaticky) a být i v tomto směru profesionální (nejedná se o prodej chovatelských přebytků).
Za mě panu Potůčkovi určitě zbývá několik kroků k tomu, aby se mohl zařadit mezi důvěryhodné dovozce a distributory akvarijních ryb. Ne na základě jedné zkušenosti či zášti, ale na základě faktů.

18.2.2022 15:15
lovelyhanover

XXX.XXX.25.252

Je vidět, že toho člověka opravdu "hodně dobře" znáte a nikdy jste u něj v rybárně nebyl... A ano, skutečně mám L sumce pro radost a tu radost mi dělají. S Vaším formátem již nebudu ztrácet další čas. Můj čas je totiž drahý! Ať se Vám daří!

18.2.2022 15:42
Rorýs62

XXX.XXX.26.78

lovelyhanover napsal(a):
Je vidět, že toho člověka opravdu "hodně dobře" znáte a nikdy jste u něj v rybárně nebyl... A ano, skutečně mám L sumce pro radost a tu radost mi dělají. S Vaším formátem již nebudu ztrácet další čas. Můj čas je totiž drahý! Ať se Vám daří!

Dobrý den,
jak máte velké akvárium?

Přidejte reakci

Přidat smajlík