Nevím,co mám za Bettu :D

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2020 04:38
AntidepresivniRybicka

XXX.XXX.20.109

Ahoj,prosím nevěděl by někdo z vás,co za formu betty to je? Přítel mi někde ve zverimexu koupil 2 bettí holky,ale z jedný se vyklubal samec,případně pokud mohu poprosit,jinak samička si myslím,že je formy "Plakat". Přidávám foto obou dvou

14.8.2020 09:50
Ina1012

XXX.XXX.44.81

Dobrý den, jste si jistá že je to samec a samice?
U bett ze zooshopu se to dá opravdu těžko poznat co je to jestli samec či samice i když to prodávají jako samičku a hlavně typ Betty 🤷🏻‍♀️
Já bych ale řekla že samičky v zooshopech plakatky se vyskytnou vzácně... Ono totiž většina samiček vypadá úplně stejně u všech druhů... Většiny... Já mám akvárium s bettami kde jsou jen samice a podívejte se na tento rozdíl kupovala jsem ji jako malou samičku a podívejte jaký je to teď chlapák 😅 on se mi dokonce snesl s jiným starým samcem v jednom akváriu 🤷🏻‍♀️ opravdu Betty jsou záhada 👍

14.8.2020 19:36
AntidepresivniRybicka

XXX.XXX.20.109

Já mám právě ještě beťáka,hrozně tolerantniho ke všem rybám,tak jsem dostala 2 samicky,ale po par dnech začal na jednu docela na tvrdo útočit a druhý si nevšímal,no tak jsem ty "samice" odlovila do jiného akva,ale samice se samicí se asi nebude pokoušet vytřít..z toho jsem usoudila,ze se mi z ni asi klube kluk...taky nemá takovou bilou tecku na brise,co maji samicky,nazev ted dohromady nedám :D obě ryby by mely bejt stejne stary,ale ten podle me samec ma mnohem delší ploutve,nevím,jsem z nich jelen :D

14.8.2020 19:40
AntidepresivniRybicka

XXX.XXX.20.109

No a dalsi vec jsem prave dumala,jak se rozeznavaji formy u samic :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík