Zajímá mě Vaše hodnocení mé nádrže

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2020 11:58

Dobrý den,
zajímá mě jak by jste zhodnotili moji nádrž o objemu 80l, výška 46cm, šířka 60cm a hloubka 30cm. Obyvatelé - pavi očka (gupky), ancistrus+nějací přistěhovalci-šneci(Asi levatky?).
+ mám dotaz: moc se mi líbí pancéřnicci(nejradši mám pancericka malého), tak se chci zeptat zda bych je mohla zařadit do skupiny obyvatel? Nebo budu ted asi zarizovat triceti litrovou nádrž puvodne mela byt pro bettu, ale nedavno jsem se docetla ze by tito pancernicci mohly být asi i tady, problem ale je, ze tato nadz je asi 35-40 cm vysoka a asi 25cm široká a oni maji mit radsi sirsi a nizzsi nez uzsi a vyšší, tak nevím...
Pokud máte pocit že by to nefungovalo, nevadí, jen by mě zajímalo zda by to bylo možné...

Předem děkuji za reakce

P.S. na kritiku jsem připravena, jen prosím aby jste mi místo nadávání napsali co dělám špatně a jak to případně zlepšit. Ráda se poucim

30.9.2020 19:21
buster-1

XXX.XXX.99.21

Akvárko hezký ale má jednu obrovskou chybu.Je strašně malinkatý😄😄😄.Jak to nemá aspoň 1000 litrů až 3000 litrů tak no není ono.

1.10.2020 08:14

To vím, ráda bych alespoň 300 litrů, ale nemám na to prostor

1.10.2020 16:42
buster-1

XXX.XXX.99.21

Chápu to je škoda .

7.10.2020 19:45
buster-1

XXX.XXX.99.21

Ještě by mne zajímalo proč máte tolik akvárka absolutně nevyužitého přece každé akvárko se má plnit až třeba 1 cm pod krycí skla .Přece čím víc vody tím míň práce s údržbou .Vůbec nechápu proč na jůtůbu mají i velká celoskleněná akvárka tisíc dva nebo tři tisíce litrů pod horní hranou třeba 10 cm místa takové nádrže přicházejí o stovky litrů vody na objemu . Můžete mi napsat proč Vy máte u tak malého akvárka hladinu tak nízko a nevyužívate celou výšku nádrže ?

9.10.2020 16:34

Víte, v tu dobu kdy jsem foto porizovala se mi zrovna do kýble napoustela voda, prováděla jsem totiž údržbu a toto téma mě napadlo zrovna u tohohle "zákroku"

P.S. teď už má akva vodu jen 1,5 cm od okraje

11.10.2020 18:34
akscha

XXX.XXX.26.89

Me tam chybi nejaka hloubka - rozliseni toho, co je predni a zadní cast. Takze vyssi rostliny dozadu, nizsi dopredu. A potom nejaka dobre viditelna vetsi dekorace (kamen, koren), ktere by se dalo ocima chytnout. Takhle je to v celem objemu stejne, pusobi to trochu neusporadane. Pridavam odkaz, nic lepšího jsem ted rychle nenasla

https://www.rostlinna-akvaria.cz/povidani-o-aquascapingu-stred-a-zlaty-rez-23

11.10.2020 20:17

Díky, při příští údržbe se to pokusím trochu "uspořádat "

Přidejte reakci

Přidat smajlík