Zdravím
Chtěl bych se zde dovědět cokoliv ze zkušeností majitelů velkých nádrží o objemu 1000 a více litrů .Miniakvarka do objemu 500 litrů mně nezajímají.Chtel bych se dozvědět od majitelů akvárií do objemu 15 tisíc litrů jakou mají konstrukcí akvária jestli je celosklenene nebo akryl nebo betonové s čelním sklem . Mám v bytě místnost asi 6 metrů čtverečních ze které bych chtěl udělat akvárko že bych ji celou natřel hydroizolacnim nátěrem a napustil jako akvárko čelní stěna by byla se sklem 19 mm.Chci akvárko kde si s lahví vzduchu budu lebedit uvnitř eventuálně krmit z ruky Arapaimy a jim podobné ryby jako třeba cichly ,Antenovce, hejno pilohřbetců, Trnovce černé ,trnovce nebehledy a dospělé vrubozubce.Akvárko bude mít asi 10000 litrů .Zimra je bohužel moc malá a pod stropem musím mít místo na to abych se tam s kvalungem potopil zajímá mně jaké hydroizolační nátěry se používají na tyhle účely.Diky za každý postřeh .pokud někdo z Vás si doma vyrobil po vzoru amíků dřevěné akvárko o objemu aspoň 1000 litrů s hydroizolační pište taky zajímá mě ta hydroizolace.Ta musí být stejná u dřevěného akvárka jako u betonového.