Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kajaaa

26.11.2020 17:46
Kajaaa

XXX.XXX.53.108

Dobrý den,
mám betu bojovnici rok v tom malém akvárku a chci jí pořídit 20 litrové, aby se měla lépe. Myslíte, že by mi umřela, kdyby najednou byla ve větším akvárku, když je dlouho v malém?
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2020 18:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kajaaa napsal(a):
Dobrý den,
mám betu bojovnici rok v tom malém akvárku a chci jí pořídit 20 litrové, aby se měla lépe. Myslíte, že by mi umřela, kdyby najednou byla ve větším akvárku, když je dlouho v malém?
Děkuji za odpověď.

Ne.

26.11.2020 19:30
juhaj

XXX.XXX.164.121

Kajaaa napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpověď.

Možná štěstím

1.12.2020 18:36
akscha

XXX.XXX.26.89

A já bych klidně zvážila i větší akvárko. Bude to při jedné práci, finančně to nevyjde zase o tolik hůř, pro rybu to bude lepší a časem si tam budeš moct i nějakou rybku přidat (třeba hejno rasborek). Těch 20 l je totiž pořád minimum. Mám bojovnici v nově založených 96 l (80x35x35) a překvapilo mě, jak se ta apatická chudinka ze supermarketu rozplavala a poctivě mi rejdí v úplně celém objemu. Čímž neříkám, že musíš mít zrovna 100 l, ale že větší objem té rybě to rozhodně neublíží :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík